Отговори
# 90
  • София
Кали, радвам, се че всичко е наред с децата  Hug

Лафа, че докато са малки ти идва да ги изядеш, а като пораснат те е яд, че не си ги изял е любимия на шефа на Пламен, който има 3 дъщери  Flutter

Дея от край време щом аз съм наоколо ако правя нещо друго  в повечето случаи не спира да мрънкоти и да реве, а вечер например, когато ги оставя с баща им в хола, а аз оправям кухнята или уикендите е супер спокойна и си играят спокойно с Билянка. Не знам защо е така. Но тя си е мрънкало по рождение  Crazy Когато аз съм наоколо трябва изцяло вниманието ми да е насочено към нея. Тогава е супер забавно и може да им се радваш само като ги гледаш, ама нали и аз имам 100 други неща за правене  Crossing Arms Единичните случаи когато са при баба си, естественно са най-добрите деца на света - нали са специалистки по правене на добро впечатление  Simple Smile

Анна е много сладка хранейки се сама  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 08:57 от Ninche

# 91
Кали, ужасно много се радвам за вас  Hug

Фио, честит рожден ден на патерица   bouquet

Аелиа, късно е за анкета  Confused

Ние сме добре, но нямам време да пиша. Само чета, прелитайки през компа  Laughing

# 92
Малките дечица са много невинни и ти се иска много да ги гушкаш и мачкаш, но като станат тийнейджърчета, не можеш да повярваш къде е изчезнало най- сладкото и добричко мамино детенце.
Аз сигурно за това толкова го глезя Здравко, защото каката вече ми създава други проблеми и ме хваща една носталгия по времето когато бяхме само двечките...
През последните 2-3 дни Здравко не иска да си играе с баща си. Бута го и вика "мами". А на мъж ми много му докривява . Сега кака му е на мушката и той я тормози по всички правила. А тя много се радва като го научи на някоя простотийка. Ама нали са дечица и мама има 5 минутки мир...
Мен ме лепна един чудничък плексит и сега не мога нито да лежа, нито да спя. Главата ми е като закована и сутринта голям смях ми се смяха като се борих с чорапите си Crazy А да не ви казвам как си мих зъбите Laughing, че за чорапите ми оказаха съдействие , но за тоалета в банята няма как. Дано ме отпусне тези два дни, че после няма кой да ме отмени.
Приятен ден и весело на срещата. Аз може да се включа следващия път.

# 93

Цитат
да питам вашите деца казват ли "да" ? мойто дверо само "не " знае и даже го казва с леко извъртане на глата и "ммне"  Joy  .  Когато иска нещо и го питам , не ми отговаря пологително ами си повтаря неговото си - например -"искаш ли да папаш" и той : "папа-папа"

Симона не казва нито 'да',нито 'не',сега е на 'нямаАко не иска нещо казва няма,а ако иска-ми се подсмихва Laughing
Кали много хубаво,че всичко е наред с дечицата ти Hug

# 94
Кали, радвам се , че сте добре Hug
Ние също сме здрави най- накрая ,сложихме ваксината вчера  Peace
Винаги съм получавала майчинството до 5-то число, този месец нещо се бавят  Rolling Eyes

# 95
 Кали, браво на вас  Hug

Оле, и ние сме с баба на легло- знам какво е, браво на мъжа ти   bouquet

Астарта защо не пише  Thinking

# 96
Kaли,много се зарадвах че са добре дечицата ти Hug

Ние сложихме в петък последния Пентаксим и Бора е с температура и лека кашлица.Дано е само реакция и отмине скоро-ама пък кашлицата ме смущава.

# 97

Влизам само да метна една почерпка набързо  Laughing

# 98
Ел, честит рожден ден! Да си жива и здрава!!!

# 99
Ама че забравих  ooooh!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ЕЛ !!!Много здраве и усмивки !

Моята приятелка от детинство също е родена днес   bouquet

# 100
Честит рожден ден, ЕЛ! Много здраве, щастие и късмет ти желая!  bouquet

Кали, много се радвам, че всичко е наред с твоите момчета  Hug

Симпатюхче, честито!

Смях се аз вчера на Амаринова за вечно спящия мъж, но днес сутринта моя Михаил ми заяви „Тати нани кака”  Crazy

Иначе не е от особено приказливите. Има си няколко думички в репертоара и само тях повтаря, като не, нама, мама, тати, кака, нани, баба и някои животински звуци. Има и още сигурно, но тези са основните. Кака се използва и за момиченца  и за момченца, потъвам си в земята от срам като започне да сочи към някое по-голямо момченце и си повтаря кака кака  ooooh!

# 101
  • Sofia
Кали, страшно се радвам за детето ти Peace
ЕЛ, честит рожден ден, да си жива и здрава! Много водолейчета сме брей Wink

# 102
  • София
ЕЛ, честит рожден ден:) Много късмет и усмивки, лека бременност и здраво бебче ти желая  bouquet

# 103
  • София
Честит роожден ден, ЕЛ!   bouquet Да си жива и здрава! Много щастие, любов и късмет !

# 104
Ели, честит рожден ден! Много усмивки, спокойствие и приятни разходки!  Heart Eyes

Вчера срещичката беше много приятна. Даже се зачудихме дали да не превърнем съботните събирания в традиция. Не е задължително всеки път да бъдат придружени от обилно хапване. Как ви се струва една среща в Онда другата събота?  

Оле, чакам да се включиш като пристигнеш!

Общи условия

Активация на акаунт