Отговори
# 75
Знам, че френското Р освен физиологична особеност, има случаи и на продобиване  - слушайки майка си, баща си детето се учи така да го изговаря. Така че може да се консултираш с логопед, ако за теб има значение изговарянето на звука Simple Smile
аз точно затова много се притеснявам, че в училище бая ме подиграваха, пък и не само затова...искам да си го казва правилно, пък знам ли може да стане говорител по телевизията  Mr. Green
Рая много е забавна  Grinning и честит имен ден Агата    bouquet

# 76
  • София
Здравейте,не съм писала отдавна,но имах тежка седмица и исках всичко да премине,е премина,всичко е наред и с двете ми момчета newsm44 newsm44 newsm44.В понеделник мина операцията на баткото,всичко мина добре и той вече е позабравил,а вчера заведохме малкото при Д-р Литвиненко,каза,че не го претеснява това,че не ходи(снощи след прегледа той се пусна и направи няколко тигела на стаята) и ни пусна Креатинфосфокиназа,преди минути излезе резултата,който е в норма newsm44
щастлива съм много Heart Eyes

# 77
Ее, Кали браво, много се радвам и за двамата.

Нямах комп, ползвах телефона, ама не е удобно. Добрата новина е, че са успяли да спасят снимките, лошата е, че повечето документи не са възстановили. Ще донесем диска тук в София и ще пробваме още инфо да извадим.

Няма да се включвам по темата с професиите, тъй като гледам доста сте я обсъждали и вече е попреминала. И само за статистиката, имаме много учители и лекари в семейството  Laughing

Лекичко се депресирам. Застанала ми е една буца на гърлото. Свило ми се е сърцето и никъде не ми се ходи. Оставих Симона болна, баба й също и Марто да се грижи за всички накуп (Симона, майка му и баба му, която е на легло вече 10 години) Tired
Сутринта като се събудихме, Симона не искаше да стъпва на единия си крак и викаше ау, което допълнително ни стресира, но по-късно Мартин се обади да ме успокои, че и поминало.

Честити празници на всички, които пропуснах. ДеЩо, нямах предположения какво ще е, но се радвам заедно с теб, каквото и да е  Party

Иначе много ме разведрихте с изреченията на мъниците. АМаринова, направо уби рибата с бащата дето все спи  Mr. Green . При нас обикновено "мама нани".
Симона "ДА" не казва. Ако я питаш нещо и отговора е "да", или мълчи, или повтаря дадената дума. Когато казва "да" означава вода. За сметка на това, "нйе" и много чисто "няма" се употребяват нон-стоп за всичко.

Дуци, като гледам снимкиите, чистичко си е детето и изцяло невинно  Grinning

ПП>Редактирам да пиша, че Марто туку-що звънна да каже, че са били на лекар. Лекарката е казала, че гърлото е червено и е дала сиропче за гърло (не знам кое, Мартин не помни такива работи) и нурофен профилактично, но е казала, че най-вероятно всичко е от зъбите и няма нищо притеснително. Чувствам се малко по-добре.

На срещата ще дойда, само незнам каква компания ще съм  Confused

# 78
  • Варна
Кали, много хубави новини.
Честит празник, Агата   bouquet.
Аз кърмя Боби. Питах преди няколко дни, ама никой не ми отговори на същия въпрос  Sad.
Бобо казва ненененедаааа. Единственото изречение което построи е мама бау-бау. Целувах едно куче негово.
Анна е много сладка и се справя отлично със самостоятелното хранене, майка й си измисля, че цапа  Laughing.
Танче, Марти е страхотна.
Все забравям да кажа на Дещо, с твоя метод Бобо прояде ябълки. Иначе стискам палци да нямаш повод за притеснение.
Оле,  Hug. Сигурно е било наложително да заминеш, така че не се обвинявай.

# 79
Ей, Кали, браво! Много се радвам!

Агата, честит имен ден! Да си много здрава и все така позитивна.

Малките вече много разбират и издават. Понякога е много сконфузно. Майка ми беше вкъщи и я чувам да пита Ния "Мама къде е?" И Николета отговаря "Пиш-пиш". Като бяхме по Коледа в Стара Загора сестра ми водеше вампирски живот - денем спи, нощем по купони. С Николета се засичаха за по 30мин. И от тогава като питаш Ния "Леля какво прави" следва отговорът "Ляля нани".

Дуци, Ана е много готина!

Днес си направих подарък - взех си отпуска и отидах на козметик, после обядвах с Пепи, после ходих до мебелна фабрика и по едно време ми стана скучнооо... само чаках да стане 16.00 и Николета да се събуди, за да я взема. Отвикнала съм явно да правя неща само за себе си за повече време.

Николета прояви страх за първи път. Много я е страх от филмчето за "Влакчето Томас". Изпада в ужас дори от рекламите за него.

# 80
  • София
Агата, Честит иман ден  Hug какъв ден е днес беее, никъде не намирам Crazy и не мога да се сетя Агата как се казва  Blush Предполагам, че не е Агатин ден  Mr. Green Joy Joy Joy

Еееее, компютъра пак откачи, не ми дава да слагам цитати  Crossing Arms
Ми много се смях, и на Никорета и на Дени и на Яна и на Алекс....забравих още кой ама се посмях добре  hahaha

Джоли представих си я Ния как драпа с нокти и се катери по теб като коте, от ужас  Joy

# 81
Баш св. Агата си е. Виж Фейсбука на Агата, постнала е светицата Wink

Днес моите и двамата са толкова палави, че нямам търпение да ги слагам да спят. Аз още съм изморена от болестта, имам нижда от почивка и масаж Mr. Green, а те ми лазят по нервите цял ден Crossing Arms
Преди малко Анна разля кус куса Banghead Милиони топченца по дюшамето и още толкова мляко по отворилите се фуги.

# 82
Кали, супер се радвам  Hug

Оле, давай го по-бодро, добре е детето. Утре шъ тъ оправим  Mr. Green

Дуци, това е защото се оплакваш от детето  Laughing

# 83
Честито на всички празнуващи!
Кой пита за кърменето? МНОГО СМЕ - СИЛНИ СМЕ!  smile3501
Тези дни се вълнувах покрай други работи и зарязах писането, но ви четях!
Напълно съм съпричастна към неспането, цапането и всички други бонуси на възрастта. Добре, че имам майка да ме отменя, че ще откача.  Днес например, без да имам работа излязох навън, защото Боян ме подлуди с мрънкането си. Щом изляза, става абсолютно примерен и лесен за гледане. Кажете на какво прилича това?!
И той се е разприказвал. Има много сладки попадения, а понякога като е в настроение повтаря всичко, каквото му кажеш, най-вече каквото му каже Самуил. Сещате се какви простотии са в речника му.
Май е това.... Crazy

# 84
Кали,  много се радвам че всичко е наред с момчетата  Grinning
Оле, и аз като Гнидка мисля че утре ще те излекуваме. След няколко питиенца ще си нов човек beer  Hug Детето е добре, Марто ще се справи, отивай спокойно да си вършиш работата.
Дуци, много сладка Анна. Не видях никакъв разлян айрян  smile3534
Симпатюх, честито!  smile3501
Агата, и аз кърмя. Шада, може да пуснеш една анкета ако искаш - и без това току се подпитваме кои останаха с децата цицоманчета.
Сами не казва "да" и "не", но казва "няма" и още много думи. Сега повтаря "Мами ака", защото се е наакал  hahaha
Днес се срещнах случайно с един колега. Той има две момчета - на шест и на година и осем месеца. Разправя "Когато децата са малки са толкова сладки, че ти се иска да ги изядеш. Като пораснат те е яд че не си ги изял"  Joy

# 85
[Разправя "Когато децата са малки са толкова сладки, че ти се иска да ги изядеш. Като пораснат те е яд че не си ги изял"  Joy

SickНа вас може и да ви е смешно, ама ги имам точно същите. Сами ми иде да го изям, а с Момо имам ядове от време навреме.

Кали, чудесни новини, отъхни си и се радвайте на дечицата. Саге като хукнеш след него ще забравиш за всичко. Hug

Симпатюхче, поздравления!

Дуци, аз по-гъст го правя кус-куса. Mr. Green

# 86
Кали, страхотна новина. Много се радвам.

Бройте ме и мен към кърмещите.

Агата, Честит имен ден, много здраве и любов.

Оле, налагало се е, не се обвинявай. Все пак е с баща си , не  е сама.

# 87
Кали, радвам се, че са добре и двамата!

Агата, честит имен ден, всичко най-хубаво!

Симпатюхче
, браво за изпита и честито!

Дуци, Анна е сладуранка както винаги  Heart Eyes

Аз също още кърмя, макар че напоследък сама доста си разреди кърменията и има дни, в които суче по 1 или най-много 2 пъти, но понякога и повече де  Crazy И аз исках да пуснем една анкета ако може, да видим колко майки кърмят още  Thinking

Габи пък много рядко използва "не", но 'да' казва най-редовно и съвсем на място, много е сладка  Heart Eyes И аз се смях с всички, големи образи са на тази възраст  Simple Smile

Днес цял ден пътувахме, пристигнахме чак надвечер и още почти нищо не сме видели от Барселона  Blush Утре ще наваксаме де. Мислех, че Габи няма да издържи толкова време вързана в колата, но слава богу мина доста добре, с почивки разбира се.

Ох, отивам да спя, че утре ме чака дълъг ден да обикалям да разглеждам  Whistling

# 88
  • София
Благодаря ви момичета Heart Eyes
kupa,завиждам ти благородно Mr. Green

# 89
Снощи за 5-та поредна вечер заспах с Николета. И дали защото не съм работила вчера, батериите ми се презаредиха по-бързо и сега не ми се спи  newsm78 Мислех да правя тестена закуска, но се оказа, че няма брашно вкъщи.

И Николета суче. Но от 3 вечери (направо ме е страх да се похваля) заспива без гърда. За сметка на това си взима дозата около 20.00 часа - забележете - след като е вечеряла. На няколко пъти й се случи да преяжда и имаше драйфус. Вече иска да спи на възлгавница, но е много смешна, защото от кръста на горе е разположена на възглавницата. Интересно ми е, че на няколко неща свързани със спането казва 'нани' - нани е, когато й се спи; нани е възглавницата; нани е леглото й. Издава и команди - "Мами нани" като сочи мен и на 'мами' частта и възглавницата на 'нани'  Laughing

Дони, забелязала съм, че и Николета ги върти номерата пред мен само. С баща си и с Мими не си позволява. Най-зле е обикновено след като е била с баби/дядовци. Те нали са верни духчета и изпълняват всякакви желания. Понякога се радвам, че се виждат по-рядко.

Общи условия

Активация на акаунт