От днес имам нет, дано да е за дълго, че...
И от 2 часа гледам , като теле
. Ще го мисля по- късно пак, че сега нямам повече нерви, а и имам гости( свекито
)Да сте здрави , бодри и винаги усмихнати!

Това е отскоро, впрочем. Сякаш по-рано му беше по-интересно и на площадки да ходи, и с деца да се позаиграва, и с неговите си играчки у дома да играе. Сега явно минава през някакъв период. И също така с тоалетното обучение сме в абсолютен регрес. Понеже памперси и многократни пелени ми е вече много неестествено да му слагам, пикае по килима като куче и просто няма изчистване миризмата 

.Мислех си,че само вкъщи реве ,но уви......
И между впрочем, до април месец, когато ще е класирането, местата и броя на желаещите ще се промени хиляди пъти, тъй като много хора местят и преподреждат кандидатурите си.
Имаше чакащи и с 10,2
Иначе за община триадица- обявени свободни места 18, за средец- 5 
И Кари също 
. Ние също се кърмим още, така че Симпатюхче едва ли кърменето е причината, просто си е до дете и характер според мен. А може и да е период и да отмине скоро.
, поизясни ми се картинката. Да питам все пак... На 11-то място сме, при свободни 18. Значи ли това, че имаме голям шанс или е рано да се радвам
. Тези, които бяха приети миналата година, с колко точки бяхте?
. Но без препарат, само с водичка. Косата я мием веднъж седмично. 
, поизясни ми се картинката. Да питам все пак... На 11-то място сме, при свободни 18. Значи ли това, че имаме голям шанс или е рано да се радвам
. Тези, които бяха приети миналата година, с колко точки бяхте?
Препоръчани теми