Бъдете здрави, весели, засмени!Моето Кате не позволи да й сложа никаква мартеничка
Лили е чудесна
Аз уж съм се насочила към една частна ясло-градина, но е чак около Военна болница, далечко ми е, а и на мъжа ми работата не е близо до нея. Но пък е много хубава и мисля там да го пробвам Нико от тази есен. Иска ми се вече да свиква да прекарва някакво време без мен. Малко се тревожа, защото никак не ми се струва самостоятелен. Вчера бяхме на детски РД в едно страхотно клубче, всички дечица играят, скачат, тичат, Никола само набива бисквити (това му е любимото, а вкъщи почти не получава такъв тип храни) и идва да ме дърпа да стоя с него. Нито аниматорки признава, нито други деца. На площадките навън пак е така. Не се заиграва сам, нито с други деца. Малко ми е тъжно чак...
дано да свикне бързо Мати!
всеки път ме оставят безмълвна твоите свекъри
А на мен нервната ми система се беше сринала вече
Вече съм много по-добре, де

Заради кърменето ли е толкова зависима от мен
Да знаете че ви чета, но не се включвам, че нямам муза 
Аз съм водила Алекс два-три пъти, докато времето беше лошо. Определено и е интересно. Не знам до каква степен го разбира и колко е смилаемо за нея, но си изглежда цялото представление, чак им пляска накрая. В яслата също им изнасят разни театрални сценки, главно разни измишльотини с животни. Ние сме гледали Червената шапчица и Трите прасенца и още една без известна приказка 
Може би след още половин-една година ще имат истински приятелства и тогава адаптацията им ще е по-лека.
Май ще прегледам сайта 
Както винаги!

Кари също е сладурка! Препоръчани теми