Отговори
# 600
Честита Баба Марта, мили момичета и момчета Бъдете здрави, весели, засмени!

Моето Кате не позволи да й сложа никаква мартеничка  Rolling Eyes Едвам я убедих поне една в джобчето да сложим.

Лили е чудесна  Heart Eyes

# 601
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ,ВЕСЕЛИ,ЗАСМЕНИ

Тая работа с кандидатстването и на мен хич не ми е ясна newsm78,някой може ли да ми каже,мога ли тепърва да кандидатствам?

# 602
Кали, можеш, прочети поста на Юлето и се порови в сайта за кандидатстване, който също е в нейния пост.

Юле, жива да си, много неща ми просветнаха, като обясни така подробно!   bouquet Hug Аз уж съм се насочила към една частна ясло-градина, но е чак около Военна болница, далечко ми е, а и на мъжа ми работата не е близо до нея. Но пък е много хубава и мисля там да го пробвам Нико от тази есен. Иска ми се вече да свиква да прекарва някакво време без мен. Малко се тревожа, защото никак не ми се струва самостоятелен. Вчера бяхме на детски РД в едно страхотно клубче, всички дечица играят, скачат, тичат, Никола само набива бисквити (това му е любимото, а вкъщи почти не получава такъв тип храни) и идва да ме дърпа да стоя с него. Нито аниматорки признава, нито други деца. На площадките навън пак е така. Не се заиграва сам, нито с други деца. Малко ми е тъжно чак...

Мая, по-добре, че Мати днес е стоял малко в градината. Нека постепенно да свиква без мама, милото!

Дуци, Кари е страхотна, айде да я разхождаме в квартала заедно някой от следващите топли дни. Вие извеждате ли я вече на по-дълги разходки, или само около къщата?

Честита Баба Марта, момичета! Радвам се, че ви познавам!
   bouquet

Белинда защо не пише? Да не се разсърди нещо?  Thinking

# 603
  • София
Кога ще отворят сайта, знае ли се  newsm78 Толкова ми е любопитно, че още не сме излезнали , а времето е невероятно  Tired Маги е 11 по  ред, да видим дали ще направят номерче  Wink Пък и дени е в същата детска,  трябва да сме с предимство 8.2точки сме Confused

# 604
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, РУМЕНИ И ЗАСМЕНИ!

Мая  Hug дано да свикне бързо Мати!
Дени  Hug всеки път ме оставят безмълвна твоите свекъри
Дуци, да ви е честита Кари! Голяма е сладурана  Heart Eyes

При нас къпането е на периоди – като цяло е голямо щастие, но има дни, когато пищи и не дава да му се мие главата. Иначе си го къпем всеки ден.

След едноседмично чакане на моите ежемесечни гости, вчера вече не издържах и си направих тест. Добре, че бях поръчала на мъжа ми да купи отрицателен  Mr. Green Обаче гостите ги няма и това е. Е, през нощта пристигнаха, влака закъснял  hahaha А на мен нервната ми система се беше сринала вече  Crazy Вече съм много по-добре, де  Mr. Green

А, щях да забравя, стискам палци на всички за яслите  Praynig Praynig Praynig
Ние още не сме намерили решение за Михаил за лятото, но все нещо ще измислим. Първо да видим къде изобщо ще бъдем, тогава ще го мислим по-конкретно Rolling Eyes

# 605
  • София
Отвориха сайта, но няма списъци  Sad

# 606
 Честита Баба Марта!

Малко се тревожа, защото никак не ми се струва самостоятелен. Вчера бяхме на детски РД в едно страхотно клубче, всички дечица играят, скачат, тичат, Никола само набива бисквити (това му е любимото, а вкъщи почти не получава такъв тип храни) и идва да ме дърпа да стоя с него. Нито аниматорки признава, нито други деца. На площадките навън пак е така. Не се заиграва сам, нито с други деца. Малко ми е тъжно чак...

Това аз ли го написах  Tired

При нас е горе- долу същото- отидем ли на непознато място или като ни дойде някой на гости се лепва за мен и дотам. Дори с едно момиченце, което всеки ден сме заедно и с него не се отпуска. Почвам да се чудя аз ли сгреших някъде.  Sad  Заради кърменето ли е толкова зависима от мен  Sad

# 607
Ехо, привет Wink Да знаете че ви чета, но не се включвам, че нямам муза Crazy

Честита Баба Марта!

Кой питаше за театъра newsm78 Аз съм водила Алекс два-три пъти, докато времето беше лошо. Определено и е интересно. Не знам до каква степен го разбира и колко е смилаемо за нея, но си изглежда цялото представление, чак им пляска накрая. В яслата също им изнасят разни театрални сценки, главно разни измишльотини с животни. Ние сме гледали Червената шапчица и Трите прасенца и още една без известна приказка Peace

Пожелавам на всички желаещи успех с яслите. Определено е хубаво децата да са сред себеподобни, а и те наистина много се забавляват там. Лошото е че малко повечко боледуват.

Дуци, кучето е страхотно. Много е сладичко, но аз не бих се наела да си го гледам в къщи. Много трудоемко ми се вижда Embarassed Децата радват ли му се?

На всички болни бързо оздравяване Praynig

# 608
  • Sofia
Честита Баба Марта! Много здраве на всички!

Да споделя, че съм много доволна от покупките от Сейнсбъри. Вече трета правя, в наш супермаркет не помня от кога не съм пазарувала. Много ми е приятно, че не се налага да тичам по щандовете, вечер като заспи Дени си зяпам в сайта, решавам какви неща искам да готвя, подбирам си разни вкусотии и поръчвам, после само си ги взимам.

Дени обожава пълнозърнестите барчета с плодове, а иначе не харесва особено пълнозърнести работи. Но тия ги яде като невидял и ще поръчвам складови количества. На хип пюрета също цял склад съм поръчала, главно десерти - плодови, мюсли, с мляко.
Поръчах си също разни органик храни за нас - пилешки кубчета за готвене без боклуци в тях, органик зехтин и лимонов сос, течни прахове за пране, китайски и италиански неща за готвене, козметика.

# 609
  НБМ, коя фирма използваш за доставка и колко ти излиза? До английския адрес колко струва доставката?

# 610
  • Sofia
Ползвам http://www.givetransport.com/ доставката е по 1 лира/кг (до офиса им в софия).
А доставката на сайта до английския адрес е различна в зависимост от сумата на поръчката. Когато се комбинирам със сестра ми за поръчка на 100 лири е безплатна, над 40 е 3.50 а под 40лири е 6 лири.
Да кажа че аз поръчвам главно на промоции (те постоянно имат), тогава всичко е изгодно даже с доставка.

# 611
Честита баба Марта!
Анна е 28ма в списъка, а има 15 свободни места. Иде ми да утрепам някой...кмет да речем #Cussing out

Ето малко снимки от нас:

# 612
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СТЕ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЗАСМЕНИ!
Дуци, много сладки снимките. Пепи много пораснал ми се вижда на снимките като го гледам. Иначе вчера не ми направи такова впечатление.
НБМ, мерси, че сподели за сайта.
Миленче, Ивето имаше един такъв период, какъвто описваш с Нико. Мисля, че като го събираш по-често с деца, ще свикне да се заиграва и с тях.

# 613
  • София
(...)
Миленче, Ивето имаше един такъв период, какъвто описваш с Никола. Мисля, че като го събираш по-често с деца, ще свикне да се заиграва и с тях.
А Ивето вече оздравя ли? Май наистина 3 дена температура и после нищо й няма?

Дано помогне да се отпуснат по-бързо. Аз гледам, че Дарина все пак по-често с играчки се залавя, отколкото с друго дете, но и това е нещо. Просто ми се струват още малки за игри със себеподобни  hahaha Може би след още половин-една година ще имат истински приятелства и тогава адаптацията им ще е по-лека.

За яслите - поизненадаха ме с бройките. Ама май няма да й стигне балът за нашия квартал. Ще гледам, мисля и ще редя. Обмислях резервен вариант дори за едно ОДЗ в Кремиковци, а то е обявило 0 бройки за набор 2008 - отпадна. Здраве да е.

Дени, твоите свекъри са много интересни хора. За подарък за Коледа ги помоли направо да ти дадат снимка на кученцето, да я сложиш в рамка, пък дано се сетят покрай нея и някоя снимка на внучетата си да сложат  #Crazy

Белинда май от днес е на работа, свърши си всичките отпуски. Дано й остане време да разкаже как е!

Тони, не очаквах за театъра, мислех, че са още малки. Ако ми изпадне скоро възможност, ще заведа Дари  Laughing

Зарибих се за La Redoute, сега пък за Сейнсбъри ми пускате муха  Crazy Май ще прегледам сайта  hahaha

Купа, Дуци -  много хубави снимки  Heart Eyes Както винаги!

# 614
Евридика, коя  е тази градина? Да не е с/у Военна болница, в една от преките отзад  Rolling EyesАз чак сега се сетих, че там някъде имаше една много хубава на външен вид  Mr. Green Ти по какви критерии я избра? И последно - частна ли е? Много се извинявам за купчето въпроси, но тази тема още ми е чужда  Peace

Като ви слушам май моя разбойник няма шанс за детска   Crazy

Бобо се заиграва и закача с непознати деца, но си ги подбира, не със всички. В повечето случаи налита да целува момиченцата или ги води за ръка  Laughing

Купа, Дуци
много хубави снимки  Simple Smile Кари също е сладурка!

Общи условия

Активация на акаунт