Отговори
# 645
Тази детска  градина, за която говорите изглежда много  готина. И аз се зачетох и май това би бил добър вариант, ако  реша да давам Ивето някой ден.
Миленче, успех на интервюто. Моля те, да пишеш кога ще се излъчи.

# 646
  • София
НАистина изглежда добре тази градина. А вие цени някъде видяхте ли  newsm78

НБМ, благодаря за отговора за градините. И аз бях разбрала така, ама ми стана чудно децата да се разиграват на лотария  Peace.

Шада, имам само фейсбук за качване на снимки и затова като нямаш регистрация не можеш да ми видиш мартеничките.

# 647
Нинче, има цени - за цял ден е 490лв. , за половин е 300лв. Разцъкай из сайта и на едно от менютата, като скролнеш надолу ще видиш цените.

# 648
  • София
Нинче, има цени - за цял ден е 490лв. , за половин е 300лв. Разцъкай из сайта и на едно от менютата, като скролнеш надолу ще видиш цените.

Благодаря ти , Злати. Аз гледах, ама не видях  Embarassed

Купа, чак сега видях снимките ви. Страхотни са ! Simple Smile И вие с Габи и портокалите Simple Smile

# 649
   НБМ, мерси за разясненията за Сейнсбъри`с. Може ли да ми кажеш адреса на офиса в София на Гивтранспорт. Ще видя дали някой може да ми взима поръчките оттам, защото ако плащам и доставка с куриер до Ловеч и ще ми излиза златно. Да не говорим, че аз поръчки над 40 лири едва ли ще направя, но знае ли човек  Whistling

Хич не ми се иска да го дам на държавна, където напъните ми за здр. хранене и по-различно възпитание ще са сериозно застрашени  Peace

Това ми е най- големия кошмар- филия с течен шоколад и оставено напишкано дете без да е преобуто....Но, уви, аз нямам избор.....

# 650
  • София
Нещо не ме пуска да се регистрирам Crossing Arms
Някой да знае частно заведение в близост до Мола?

# 651
Звънях във "Веселата къща". С добро впечатление останах от разговора. В четвъртък сутринта имат пролетно празненство и ни поканиха да присъстваме, за да разгледаме. После ще разказвам  Simple Smile

# 652
Здравейте.
И аз съм тук, но малкия не ме оставя да пиша , а и музата нещо не ме навестява.
За веселата къща и мен ме грабна това , което прочетох, но едва ли ще ни стигнат силите за частна ДЯ, а пък за държавна късметът.
Гнидка, ще чакам с нетърпение.
Видях разкошни "мартенички-момиченца". Да са живи и здрави.
Я, да взема да ви почерпя , че днес имаме годишнина от сватбата.

# 653
Джиджибиджи, честита годишнина! Обичайте се и се изненадвайте! Hug

# 654
Жаха, яко за "Веселата къща"! Може и ние да дойдем на пролетното празненство, хем да поразгледаме, пък и Никола да се посъбере с деца. Дано да е напълно оздравял дотогава!

Представяте ли си, една сюрия юлчета '08 набор да станат наесен ясленчета във "Веселата къща"? Simple Smile Ще е готино!

Преди малко от бТВ бяха у нас, снимаха ме отново във връзка с непоставянето на ваксини на Никола. Довечера в новините щяло да има обширен репортаж. Ако не са ме орязали като предния път, трябва да лъснем с Никола в цялата си прелест  Laughing

# 655
Честита годишнина, Джиджибиджи   bouquet Много разбирателство и любов!

Евридика, ще те гледаме  Peace
В градината в момента имало само една група от 16 деца, като по-голямата част били в яслена възраст. Ако се разраснела, щяли да я разделят на 2. Управителката препоръча почасово оставяне, докато се адаптира детето. Също така каза, че родителите са добре дошли и могат да стоят, колкото желаят.
А в четвъртък щял да ида музикален педагог.

# 656
Джули, НБМ, мерси за разясненията  Hug Сега вече ми се избистри картинката. В нашия квартал има 24 обявени места, като в една от градините са 20. Писах там първото ни желание. Граничната група е от поне 40 деца за две места, защото останалите са с повече от нас точки. И ние сме с 8,1. Ще видим какво ще стане. Няма да го мисля предварително.
Нинче, много са пораснали момичетата.  Flutter

Наскоро говорих с една майка - педагог. Тя работила няколко седмици в една частна детска градина и за съжаление отзивите й бяха ужасни. Всичко се правело да изглежда идеално в очите на родителите - меню, обстановка, усмивки на персонала, всичко. И като се затворят вратите ситуацията е съвсем различна. Децата ядяли най-често кренвирши с хляб, един литър мляко се разреждал с вода и се разпределял за три групи деца. Всичко се правело за да се пести и от това страдали децата  #Cussing out Тя каза че никой от родителите не се сещал да пита детето си какво е яло и родителите били доволни като гледали какво хубаво меню е предвидено на децата им. Разбира се може не във всяка градина да е така, но истината е че няма как да знаем каква е действителността там. Confused И в държавните градини е същото. Изобщо алтернативите са плачевни. Мъжа ми се ядосва и не иска да го даваме да го хранят с боклуци, след като вкъщи му купуваме най-хубавото и правим всичко възможно да му изградим правилни хранителни навици. Но пък аз не мога безкрайно да си стоя вкъщи, та не знам  Sad (Е, освен ако някой не идва да чисти, готви, да гледа детето и парите да ни стигат  Joy)
И аз разгледах Веселата къща. Написаното ми харесва, освен това се намира близо до вкъщи и таксата не е от най-високите. Ще ми остане като вариант. Щом и Гнидка казва че може родителите да присъстват явно има шанс нещата да са различни.
ОО, Джиджи, честито! Горчиво и много да се обичате!  loveuuu family
Леле, Миленче, ще гледам с голям интерес довечера. Оф, ама аз съм на френски и ще хвана чак късните новини. В тях ще има ли?

# 657
ДжиджиБиджи, честита годишнина! Много любов и блясък в очите!   bouquet

# 658
  • София
Джиджибиджи, честита годишнина ! Много да се обичате и винаги да гледате в една посока ! Simple Smile

# 659
   Това ми е най- големия кошмар- филия с течен шоколад и оставено напишкано дете без да е преобуто....Но, уви, аз нямам избор.....
а какво ще кажеш за следобедна закуска - боза с вафла  ooooh! мислех че това са градски легенди, но това е менюто за четвъртък - как да им обясниш на хората, че детето ми не знае какво е боза, а от вафли се обрива, но ще трябва да си поговоря с тях наистина... Naughty
два дни сме на ясла вече обаче като се приберем предиобед малкия маа като не видял  Laughing явно не му стига закуската сутрин, иначе днес по-добре е било, играл е... Heart Eyes
Честита годишнина на Джиджибиджи!

Общи условия

Активация на акаунт