Родени 2004г.

• 54 286
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Заблехосах се нещо тия дни с едни козунаци  ooooh! и съм пропуснала рожденичката.
Вили, честит рожден ден със закъснение. Мнооого здраве, любов и хармония ти пожелавам.   newsm59
Честит имен ден и на Валентина на Имамама и на Валка.   bouquet  bouquet  bouquet

Вихрогонче, наистина звучиш мноого щастлива. Пожелавам ти семейният ви живот от тук нататък да е много по хубав от преди.   

Преди и аз не го спирах Вики за хрема от градината, още повече че е с една гадна алергия към влагата и почти цяла зима е с хрема, но сега от както съм в майчинство само да кихне и остава в къщи. По стечение на обстоятелствата обаче не е ходил на градина от началото на декември. Whistling

# 106
След нова година Маги също си остава вкъщи без да има здравословна причина. Може би вече се случва 7-8 пъти. С много неща не сме съгласни и затова. Пък и не правят кой знае какво в училище- ядат, спят, оцветяват и играят. Намирам и по-интересни занимания.

# 107
момичета, дайте идея за подарък на 6 годишно момче.... наборче дет се вика...  Joy че в къщи имам само моми и нямам представа с какво играят момчетата, а сме на рожден ден в събота и ще трябва да купувам подарък  newsm78

# 108
Ако става въпрос за играчки при нас Бакуганите са хит в момента. Peace

# 109
Конструктор, пъзел...нещо за сглобяване и да са в действие ръцете, мисленето също. Поне досега това съм купувала за момчета на тази възраст. Последния път купих дървен трактор с моторче. Трябваше да се сглоби и боядиса. Имаше и вариант с локомотив.
Бакуганите и тук са хит. Но честно казано не ги разбирам. Може би щото не ми е дошло до главата все още. Simple Smile

# 110
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Вили, питай майката кои са му любимите герои на момченцето към днешна дата, и се ориентирай около тях Peace  Също така ,детето може да си има и други интереси - Алекс например освен Бен10 и т.н, страшно много харесва и всякакви  енциклопедии /вече четем и сега сме на Великите владетели на България Mr. Green/, легото също -сега баща им им донесе и на двамата по едно лего - и денонощно се играе,  занимателните - семейните игри тип монополи/ и преди съм споменавала за тях тук/, а например за рожденият ден съм му взела дървен меч и дървена сабя/по поръчка/. Още една идея - костюм на Батман, Супермен, Спайдърмен/според предпочитанията/. И още една - до нас открих магазин за дървени и метални играчки - от началото на годината жъна успех с истински метални пумпали/за по-малките ни приятелчета на малкият ми син/, но за Алекс и Ники сега съм им взела метални хеликоптерчета,които се навиват с ключ  и се движат по земята  в странен изненадващ ход Mr. Green- много са сладки и ще пожъна успех и тук/ това са им подаръците от бебето,когато се приберем в къщи Peace/
Дано съм била полезна Grinning

# 111
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
хоп- троп, здравейте  Grinning  и аз при вас

# 112
Здравей, Градинке, и честито бебче! Simple Smile

# 113
magnoliamm чакаш ли вече, бебо? Видях ти линиката, днес ли е термина?

# 114
Вили, питай майката кои са му любимите герои на момченцето към днешна дата, и се ориентирай около тях Peace  Също така ,детето може да си има и други интереси - Алекс например освен Бен10 и т.н, страшно много харесва и всякакви  енциклопедии /вече четем и сега сме на Великите владетели на България Mr. Green/, легото също -сега баща им им донесе и на двамата по едно лего - и денонощно се играе,  занимателните - семейните игри тип монополи/ и преди съм споменавала за тях тук/, а например за рожденият ден съм му взела дървен меч и дървена сабя/по поръчка/. Още една идея - костюм на Батман, Супермен, Спайдърмен/според предпочитанията/. И още една - до нас открих магазин за дървени и метални играчки - от началото на годината жъна успех с истински метални пумпали/за по-малките ни приятелчета на малкият ми син/, но за Алекс и Ники сега съм им взела метални хеликоптерчета,които се навиват с ключ  и се движат по земята  в странен изненадващ ход Mr. Green- много са сладки и ще пожъна успех и тук/ това са им подаръците от бебето,когато се приберем в къщи Peace/
Дано съм била полезна Grinning

мерси за съветите, доста добри идейки,  Hug

момичета, мерси за бързите ви отговори   bouquet

# 115
magnoliamm чакаш ли вече, бебо? Видях ти линиката, днес ли е термина?

Чакам,чакам - за 14-и ми е термина/незнам защо лентичката го изчисли по-рано Thinking/ Но, Божа работа - когато реши младежа, ще си дойде Grinning

Вили - пак заповядай  Grinning С три/съвсем скоро/ момчета , вече съм се спецоализирала в подаръците. Mr. Green Вие ще помагате за принцеските подаръци,когато се наложи, че виж там съм лаик Crazy

# 116
Мери, къде до вас?

Зуи, честито бебче Simple Smile

# 117
  • В светлината на слънцето
Зуи, добре дошла   bouquet
magnoliamm, малко остана, както се казва вижда му се вече на бебето върха на главата.  Grinning Леко да родиш и бързо да се възстановиш като му дойде времето.  Hug
wily аз скоро бях на рожден ден на наборче и взех бакуган - беше страшна радост. Моят е още малък и не се вдъхновява от такива неща, така че подходих по въпроса съвсем на сляпо. Но пък се оказа право в десятката.

# 118
А то и Валя ми идва със сополи от градината. В градината е много топло по 20  30 че и повече деца са затворени по цял ден в една стая. Децата бягат, скачат, вдигат прах. Не сме я спряли от градина, ходи си детето. А в градините могат поне малко по хладно да държат.

Ивето, голям актьор си имаш ти в къщи. Още от сега го подготвяй за Холивуд!
Валка Wink Grinningо, видя ли колко е хучаво така. Можеш да празнуваш и на 10 и на 14 пак отново.
Магнолиам, стискам ти палци за леко и безпроблемно раждане.
Вили, аз за Коледа подарих на едно 6 год момченце рицар с кон и детето много се радваше на играчката. Сега на 17 ще ходим на друг рожден ден. Момченцето ще става на 5 год и съм намислила да му взема от тези семейните игри - в една кутия 50 игри.
Лек ден и приятна вечер на всички
и дано утре в темата да има добри новини а защо не и бебче  Wink

# 119
Мери, къде до вас?

Зуи, честито бебче Simple Smile

Дуцка, на моята улица е магазинчето, близо до Нишава. Като ми дойдеш на гости,да видиш бебето, ще ти го покажа Grinning Peace

Зуи, честито бебче на теб  bouquet

Момичета, благодаря за думите - дано всичко мине леко и бързо Praynig Grinning

Общи условия

Активация на акаунт