само кажи мейл.Аз понеже много се кефя на бебе Дани на Магнолиам и си позволих да направя подарък на семейството

/Дано Магнолиам не се разсърди, че ползвам снимката без разрешение .Ако е така ще я изтрия веднага/
само кажи мейл.

Разиграваха разни приказки и откъси от истории. Нашата беше централната. Теди в ролята на мързеливото Цоне се вживя в думичките си перфектно и ги каза с такъв ампломб, че публиката бурно я аплодира. Освен това имаха и музикална заигравка в приказката - всички деца пеят нещо, а Теди им отговаря. Абе справи се детето направо блестящо.
Беше много щастлива и горда. А Сашко на финала й поднесе едно зюмбюлче и тя направо се размаза от кеф. По принцип спектакълът беше много вълнуващ. Много жизнен, много весел, много емоционален и остави у всички невероятно усещане. Не беше типичното детско-градинско умиляващо тържество, което води до леене на сълзи. Беше си много искрен детски спектакъл, вдъхновен от българските традиции.

Следя темата за Сашко в клюкарника, макар че имах сили да напиша там само едно нещо.
За съжаление се оказа, че не отговаряме на условията за приемно семейство, бяхме решили да кандидатстваме.
Аз тази година и двете оттам ще ги поръчам - и за ДГ, и за клубчето.
Аз тази година и двете оттам ще ги поръчам - и за ДГ, и за клубчето. 
някъде съм го пропуснала 
че на нас тортите са ни лека слабост
мерси ....
КОлажа е страхотен/нищо ,че съм часове след раждането и съм по нощница и на системи
/ ама си го искам на моят си компютър,как да ми го пратиш
/
Да бях ги смятала, нямаше да мога да ги подредя точно през 3 години,но винаги съм казвала - Господ си знае работата и явно има смели планове за мен,щом ме дари с тези три прекрасни момчета
/да видим с какви снахи ще ме подреди

АЗ в петък съм на 8момартенското ни тържество,и цяла седмица слушам стихчета и песничка "колко съм добричка,най-страхотната мама,колко ме обичкат"...ит.н, само дето от време на време забравят да слушкат,ама и тази песничка ще я потренираме 
изглеждаш страхотно за ситуацията, която си описала. Пиши на ЛС мейл , на който да ти пратя колажа или си го изтегли от Мултиплай 
, че и с червена панделка като мартеничка

Да е жив и здрав и цялото семейство да са много щастливи!