Родени 2004г.

• 54 469
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
wily -   нищо против нямам ако искаш и psd-тата мога да ти пратя  Hug само кажи мейл.
  Embarassed благодаря за комплимента.

Аз понеже много се кефя на бебе Дани на Магнолиам и си позволих да направя подарък на семейството  Hug
/Дано Магнолиам не се разсърди, че ползвам снимката без разрешение .Ако е така ще я изтрия  веднага/

# 361
  • В светлината на слънцето
Клер, много неприятно това с надписа, но мисля, че няма да имаш проблем. На мен веднъж ми се случи нещо такова точно с тях и ми смениха цялата торта. И оттогава винаги следя внимателно за някакви издънки, но не са правили повече. Гадното е, че трябва да се разкарвате пак до там. Сайтът не е на това Джани, а на съвсем друга сладкарница. Така че този телефон няма да ти свърши работа. Аз писах, че има още едно Джани (то даже е верига от сладкарници май, но то няма нищо общо с тази срещу "Универсиада"). Тази срещу "Универсиада" се казва "Джовани Джанни" и я държи някакъв италианец. Той именно внася от Италия основните суровини за продуктите.
Джони, много красив колаж! Peace

Айде сега на разказа.
Тържеството мина просто прекрасно. Всички деца бяха в носии, а темата бе: "Който не работи, не трябва да яде".  Wink Разиграваха разни приказки и откъси от истории. Нашата беше централната. Теди в ролята на мързеливото Цоне се вживя в думичките си перфектно и ги каза с такъв ампломб, че публиката бурно я аплодира. Освен това имаха и музикална заигравка в приказката - всички деца пеят нещо, а Теди им отговаря. Абе справи се детето направо блестящо.  Grinning Беше много щастлива и горда. А Сашко на финала й поднесе едно зюмбюлче и тя направо се размаза от кеф. По принцип спектакълът беше много вълнуващ. Много жизнен, много весел, много емоционален и остави у всички невероятно усещане. Не беше типичното детско-градинско умиляващо тържество, което води до леене на сълзи. Беше си много искрен детски спектакъл, вдъхновен от българските традиции.
Аз снимах повече с камера, но имам и малко снимки. Не са върха на сладоледа, защото си беше голяма тъпканица, но някои стават. Довечера ще ги пусна. А само си представете как изглеждаше залата - това е музикалният салон на градината, в който си има подредени редове със столове за публиката. Та на "сцената" имаше около 30 деца, а публиката бе от поне 90 души. Пълна лудница.  Crazy Grinning

Франческа, подписах петицията и я изпратих на колегите ми. Надявам се и те да се присъединят. Дано има ефект. Praynig Следя темата за Сашко в клюкарника, макар че имах сили да напиша там само едно нещо.  Sad За съжаление се оказа, че не отговаряме на условията за приемно семейство, бяхме решили да кандидатстваме. Sad

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 12:12 от lulumba

# 362
lulumba къде е таз друга сладкарница Джани ...плс  Praynig
извинявам се ако съм заблудила неволно с телефоните, мислех, че за тези Джани става въпрос  newsm78 те имат добри торти ...поне сме взимали от тази на Мадрид ей тъй за похапка, не за РД  Peace

# 363
2К, аз като писах за "Джани", точно това обясних, че тази няма нищо общо с другите. Намира се точно срещу зала "Универсиада", през един магаз от тази на "Неделя". Съвсем мъничка е и няма други клонове в София. Но тортите са невероятно вкусни.  Peace Аз тази година и двете оттам ще ги поръчам - и за ДГ, и за клубчето. Grinning

# 364
2К, аз като писах за "Джани", точно това обясних, че тази няма нищо общо с другите. Намира се точно срещу зала "Универсиада", през един магаз от тази на "Неделя". Съвсем мъничка е и няма други клонове в София. Но тортите са невероятно вкусни.  Peace Аз тази година и двете оттам ще ги поръчам - и за ДГ, и за клубчето. Grinning
сориии ...докато изчета 22-23 стр. на екс  #Crazy някъде съм го пропуснала  Wink
тази не я знам ...но определно ще я проверя още тези дни като минавам оттам  Peace че на нас тортите са ни лека слабост  Joy мерси .... Hug

# 365
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Джони, много ти благодаря - много си мила Hug Hug Hug КОлажа е страхотен/нищо ,че съм часове след раждането и съм по нощница и на системи Mr. Green/, но жеста ти ме трогна  bouquet  bouquet/ ама си го искам на моят си компютър,как да ми го пратиш Thinking Grinning/

- смела ,луда,дива и щастлива - ей на това съм аз Crazy Crazy Crazy Да  бях ги смятала, нямаше да мога да ги подредя точно през 3 години,но винаги съм казвала - Господ си знае работата и явно има смели планове за мен,щом ме дари с тези три прекрасни момчета Grinning Grinning Grinning/да видим с какви снахи ще ме подреди Mr. Green Mr. Green/

Франческа - подписах петицията, и силно се моля нещо наистина да се промени за тез болни мозъци и всички да бъдат ,там където им е мястото - далеч от децата ни, и никога,ама никога повече да няма наранени,нещастни и тормозени дечица,никога Praynig Praynig Praynig

Абе вчера минавах през зала Универсиада на път за лекарката ми, поспрях на аварийни,гледах,гледах - те такава сладкарница Джани не видях Thinking Thinking

Лу, радвам се че така добре сте си изкарали вчера Hug АЗ в петък съм на 8момартенското ни тържество,и цяла седмица слушам стихчета и песничка "колко съм добричка,най-страхотната мама,колко ме обичкат"...ит.н, само дето от време на време забравят да слушкат,ама и тази песничка ще я потренираме Mr. Green Mr. Green

# 366
  • София
Здравейте! Аз отдавна не съм се включвала с писане ,но за сметка на това ви чета !  Сега съм по- неангажирана и ще мога да наваксам  Hug!

# 367
magnoliamm, там си е, но е наистина много мъничка, а и няма големи надписи. Намира се в същия дълъг блок, в който е и "Неделя", но в самия край на блока в посока към пазара - последно помещение е.

# 368
# 369
  • Пловдив
Лулумба - разказа ти е пленяващ и ще чакаме да го подкрепиш със снимки /естествено като се наспиш порядъчно/  Joy

Магнолия   Hug изглеждаш страхотно за ситуацията, която си описала. Пиши на ЛС мейл , на който да ти пратя колажа или си го изтегли от Мултиплай  Peace

Дуциииииииии много е сладко третото  Wink, че и с червена панделка като мартеничка Wink

# 370
Дуци, направо се влюбих от раз. Страхотно сладко малко пухче.  Heart Eyes Ле-ле, ако го покажа на Теди.... Тя откога ме обработва точно за такова кученце. Mr. Green

# 371
Франческа, подписах петицията. Дано има мисъл и повечко хора е подпишат.
Лулумба, много хубаво е минало тържеството.
Дуци, кученцето е толкова сладичко, как да не го нагушкаш А това голдън ретривър ли е ? Това е много хубава порода кучета, сестра ми имат такова, направо са върха!!!

# 372
И аз подписах петицията! Бих я подписала още пет пъти, ако можех!!!! #2gunfire
Дуци, страхотно е третото бебе! Малък хубав кучо!!!! Каква порода е?
Джони, голяма радост пада вкъщи с тези колажи. Дъщеря ми е на върха на щастието! Аз и разпечатах този за 1 март, защото Баба Марта днес е била в детската градина, а и днес самите деца са плели мартеници. Много е щастлива - ходи, гледа си я картичката, прибира си я, после си я вади, после пак я прибира..... Hug
Лулумба, много мило тържество!

# 373
и аз я подписах и я препратих на всички девойки от контакт-листа в пощата ми, наистина трябва повече хора да я подпишат и дано някой чуе най-после  Praynig

# 374
Момичета, от много време се каня да се включа и тук и най-после го правя Grinning
С някои се познаваме (даже лично), с други не, но ще ми е приятно да общувам с всички тук  bouquet
Не можах да прочета много назад, но две неща много ме впечатлиха за момента:
Честито трето бебе на Мери!!!  Sunglasses Да е жив и здрав и цялото семейство да са много щастливи! Heart Eyes
Второто е петицията, която сега ще подпиша. Историята със Сашко ме ужаси, изплаши, възмути, натъжи и...Вярвам, че всеки може да направи нещо по свой начин, какъвто и да е той, за да не се случват такива неща на децата.

Общи условия

Активация на акаунт