Родени 2004г.

• 54 120
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • В светлината на слънцето
Росито, страхотна случка и страхотни емоции в днешния ден. Искрено се зарадвах за вас, много мило ми стана.  Hug
Колибри, хубавицаааааа  Heart Eyes
Аз съм празнувала на Теди ЧРД във "Фъни" в "Гео Милев". И останах невероятно доволна. Понеже ни е наблизо, често прескачаме с децата. Даже днес майка ми ги е водила след градина да поиграят. Но в този в центъра не съм ходила. Разбрах, че трите - Фъни, Спаго и дъ Румс, са на едно място и са обединени по някакъв особен начин. Имало част за дребосъци и такава като за нашите. Мои приятели са водили там деца и бяха супер доволни. Незнам само как е с паркирането. Иначе този в "Гео Милев" също е ОК, но все пак не е централно разположен и незнам доколко ще е удобен на всички.  Thinking
Ако имате други идеи, казвайте.  Grinning
Кики, бързо да се оправяте всички.  Praynig Hug
Джони, аууу колажът е страхотен. А за Кари повече няма да се изказвам, че сигурно следващото ми изказване ще е вече просия за потомство.  Mr. Green Страхотно кученце! Peace

# 421
  • Sofia
Честита Баба Марта! Бъдете живи и здрави всички!  Hug
Днес, на 32-ия си рожден ден, бях кръстена в църквата "Света Троица" в кв. "Св. Тройца". Мина прекрасно. Щастлива съм!

http://cchery.blog.bg/drugi/2010/02/28/28-02-2010-protest-porede … 1820#last_comment

# 422
Ауууу, имали сме си рожденичка... Heart Eyes
Вихрогонче, да си жива и здрава! Много радости да имаш и да сбъднеш най-хубавите си мечти! И честито ти похристиянчване!  bouquet

# 423
# 424
  • СОФИЯ
Честита Баба Марта! Бъдете живи и здрави всички!  Hug
Днес, на 32-ия си рожден ден, бях кръстена в църквата "Света Троица" в кв. "Св. Тройца". Мина прекрасно. Щастлива съм!

http://cchery.blog.bg/drugi/2010/02/28/28-02-2010-protest-porede … 1820#last_comment

Щом е за Христовата вяра...поемам малко излишни калории  Joy Честито! Не е късно никога, аз го направих на 23 г. ...преди 15 г.

Ако някой е на тема колела/велосипеди - какви? Дея има от детските, вече и седалката и кормилото са на макс. Вчера карахме и май моето също е за смяна...Вярно че е по-дългичка от нормалното за възрастта, слаботелесна също /128/19/, но ми се стори, че крачетата прекалено се свиват с това, а пролетта идва и се надявам да се справя все по-добре.

# 425
  • България
 честито християнство и честит рожден ден!!!  bouquet

# 426
Мама САННЯ, ние сме на вълна ново колело за рождения ден. Не че старото се скапа, ама вече не се побира. Аз харесах едни BMX в Хиполенд, даже имат и скорости. Като за тази възраст ги дават. Струват 179 лв. Но мисля да я вземем с нас и да пробва на място, защото знам ли дали ще й е удобно. Thinking Теди е все още начинаещ с колелото, тоест кара бясно, но със спомагателни колела. Още не смее да се престраши да ги махне. Затова и не смея да й купувам нещо по-сериозно. Мисля, че на този етап това колело би било добър вариант - поне за нея. Thinking

А такааааа... Вече си имаме рожденичка... мина 12 часа и е вече 2 март.
РЕНИ, ДА ТИ Е ЧЕСТИТА 6-ГОДИШНАТА МАРТИ! ДА РАСТЕ И ХУБАВЕЕ, ДА СТАНЕ МНОГО ДОБЪР ЧОВЕК И МНООООГО ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ С НЕЯ!

# 427
Благодаря ви момичета  Hug
Вихрогонче, честит рожден ден и честито кръщене   bouquet
Джони, невероятно е това, което правиш, преди не си ни радвала очите с тези красоти Hug
Лулу, колко са пораснали децата Hug и в градината хубав празник са им организирали, всички деца в носии, много мило ми стана Hug
Роситооо, тези изненади са много приятни и носят хубав отпечатък в живота на децата ни Hug, а разговора с баща й... скъп момент за всички ви Hug
Кики, скорошно оздравяване  Hug
Колибри, Ели е била много много сладка мартеничка, красиво дете е  bouquet
Дуци, кученцето е страшно красиво, мога да си представя каква радост носи на децата  Wink

Ето малко снимки и от мен, единият албум е малко сборен, но нямам скорошни снимки в снимка.бг.:
http://www.facebook.com/album.php?aid=5101&id=10000061628791 … &l=5040756aa6
http://www.facebook.com/album.php?aid=6156&id=10000061628791 … &l=acba654d2a

Хей Лулу, колко си бърза Hug Благодаря ти от сърце   bouquet ,днешният ден се очертава много емоционален за семейството ни. И по този повод, след като вече мина 24ч., една виртуална почерпка :

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 00:35 от reniuga

# 428
  • Пловдив
Рени - честитоооооо!!!

vihrogonche - честито ти двоен празник   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Стели Мели - четеш ли ни? Пиши как си -  Praynig дано вече си възстановена Hug
Зузи как е Миранда? Размина ли й се?
Лаленце - Виктор тича ли?

# 429
Ч.Р.Д. на Марти! Да расте здрава, весела и усмихната!

vihrogonche, честит двоен празник!

# 430
Рени, колко са пораснали децата... И хубави, хубави...пу-пу.  Hug

# 431
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЛКИТЕ И ГОЛЕМИТЕ ПРАЗНУВАЩИ!!! МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО ВЕСЕЛ СМЯХ И ЦЯЛАТА ЛЮБОВ НА ВСИЧКИ ОКОЛО ВАС! newsm59

Нашето колело е от Джъмбо. Миналата година го взехме. Струваше около 150 лв. Розово с едни ягодки по колелата и отпред. Мисля, че и сега ги има. На моята фъстъчка й е добре. Миналата година не го кара много, защото го взехме в края на есента, а и тя тогава нямаше много афинитет да се придвижва с нещо различно от собствен ход. Преди това пробвахме и с една тротинетка /сега май си имат друго име, ама не се сещам какво беше/. Горкото дете! Отидохме в Южния парк и едва ли имаше по-жалка картинка от нас. Ние с баща й вървим напред, тя крета отзад с тротинетката. В един момент я попитах "Еми, искаш ли да тичаш?" Думи нямам, да опиша как светна - захвърли тротинетката и изчезна. Ние само усетихме лек повей! Надявам се тази година да е поумняла. Освен това имам таен план - много ми се иска да си купя ролери /олеееее, горкият ми съпруг. Не му е лесно с алтава жена като мен/  и да си бръмчим из градинките - детето с колелото а мама и бебето с ролерите и количката. Има само един слаб момент - Малчо иска да ходи и не иска в количка.  newsm78

# 432
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Вихрогонче, честит рожден ден и честито ти кръщене  bouquet Да си жива и здрава, добра християнка и човек, и много щастлива навсякъде  bouquet

Честит рожден ден и на Марти - здрава,щастлива и усмихната да бъде  bouquet  bouquet

Искам утре да е хубаво времето, за да измислим нещо празнично ,но ако е така романтично-носталгично  дъждовно, ще си  празнуваме в къщи, ще четем за великите българи ,за 3-ти март,  и ще си припомним,какъв велик народ сме били...

# 433
Лаленце - Виктор тича ли?

Аз съм тук и чета.  bowuu Вики е добре, благодаря, дори от понеделник вече е на градина.
Гледам едни страхотни колажи, много сладурски снимки на дечица, красота.
Колибри, Ели е страхотна. Ако останете без кандидат в което силно се съмнявам се редим на опашката.  Wink

Честит рожден ден на Марти. Нека расте здраво и щастливо дете.  newsm59

Вихрогонче ЧРД и на теб. Пожелавам ти много здраве и усмивки и едно бебче до другия ти рожден ден.

# 434

Рени честит рожден ден на Марти   newsm59
Нека бъде все така жизнерадостна и красива за гордост на мама и тати
Специални целувки за нея.
Малкия сладур е невероятно много пораснал. Hug
Рени много си отслабнала  Naughty
Карай го по-спокойно  Hug
Весело изкарване и чакме снимки
Джони Миранда е добре нищо вече и няма не само физически ,но и психически
В събота бяхме на кино в МОЛА да гледаме Аватар и сега са силно впечатлени от филма и само за него говорят .
Признавам си и аз съм впечатлена от ефектите
vihrogonche честито и от мен и много щастие ти желая от сърце
А по въпроса за колелетата Марти от миналата година е на голямо колело със скорости и без помощни отвреме на време пада ,но юнак без рана неможе  Joy
Той е като баща си по високите скорости .Как ли ще се издържа по-нататък  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт