Родени 2004г.

• 54 113
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
  • В светлината на слънцето
Ооо, да ви издам - Джони, е направила на Теди и Сашко прекрасни колажи.   bouquet Джони, още веднъж благодаря  Hug
Зузи браво на Миранда.  Peace Много се радвам, че всичко вече е наред.  Hug
А ние пък днес сме на кино - на българската премиера на "Алиса". И обещах на Теди да я взема с нас. Довечера като се приберем ще разказвам. Как го чакам този филм... Blush

# 436
  • България
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
                                       на всички празнуващи!!!

момичета да обменим идеи как да празнуваме утре празника в домашна опстановка с 6 годишните съкровища?!
магнолиам загатва как ще е в тях....ако може малко поподробно.....
едвали ще можем да излезем на вън,а и в дълбоката провинция не се знае какво ще има като програма...
   усмихнат ден!  bouquet
за колелетата-Мики има от миналата пролет с помощни колелца.още не иска да ги махнем.пазлива е.наи и харесва бъгито и как не,сядаш и мързелуваш а то си върви..........

# 437
Вихогонче, честит рожден ден и честито ти християнство!!! Много щастие здраве и късмет в живота и сбъдване на всичките ти мечти!!!
Честит рожден ден на Марти!!! Нека все така да е красива и добра и много да радва мама и тати..
Джони, направила си много хубави колажи   bouquet
Кики оздравявайте бързо.
Росито, Магнолиам, , тук е много дъждовно и тази година май ще си бъдем в къщи. Ще празнувяаме пред телевизора. Ще намеря нещо подходящо песни предавене и вечерната заря ще гледаме и така ще отбележим празника.
А ето и снимките от вчерашното градинско тържество
http://www.facebook.com/photos.php?id=100000478371281#!/photo.php?pid=168431&id=100000478371281

# 438
Имамама, и вие сте имали чудесно тържество!  Peace
За утре нямам абсолютно никаква идея. Моите са на самозадоволяване у дома и не дават дума да се издума за нещо организирано. Индивидуалисти!  Crossing Arms Mr. Green Може да ги заведа евентуално във "Фъни" (ако работи и залата е свободна), а може да си останем и само у дома. Ще решаваме в движение. Thinking

# 439
  • Пловдив
Момичета много се радвам, че ви харесват колажите. Ще гледам и за напред да се включвам по празници с такива изненади когато имам време  Laughing

Радвам се и за Виктор и Миранда, че са здрави. Сега и Стели да се похвали със същото  Praynig

Имамамма - много са сладки дечицата на тържеството ви

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 13:58 от Джони

# 440
Вихогонче, честит рожден ден и честито ти християнство!!!    bouquet
Честит рожден ден на Марти!!!  Все така да  радва мама и тати .   Hug

Аз утре ще пътувам с децата за Шумен. Ще останем една седмица. Планирала съм пътьом да минем през Чирпан - музея на Яворов  и през Ст. загора - зоото и историческия музей. Дават го да не вали... Praynig , дано , че да не ми се провали програмата   Mr. Green
Мисля после и до Разград да отскочим - имало някакви нови разкопки....А на връщане ще минем през Сливен и Казанлъшката гробница ( Яна сега учат за това в у-ще ).

Една седмица няма да имам нет . Ще ми липсвате , но после ще ви чета.... Wink

Весел празник за всички утре и до скоро   Laughing   Hug

# 441
Аз май не съм ви показвала снимки на Вики.  newsm78 Понеже скоро се включих.
Това е голямото ми момче на шестия си рожден ден.  Този с червената блузка.  Simple Smile

# 442
  • Страната на чудесата
Лаленце, чудесни снимки! Много ти е хубав и баткото, и мъника, да са ти живи и здрави!
Благодаря за виртуалната разходка до Египет, прекрасно е!
Понеже скоро се коментираше темата за смяната на зъбите, при нас е особено актуална:

http://www.facebook.com/album.php?aid=15703&id=1000000907336 … &l=9d6ead459b

Като долните два по средата са сменени, сега паднаха съседните и се клатят горните два в средата Crazy

lulumba, сега дадох линк който се отваря, ама не мога да направя директно към снимката без зъбче Embarassed

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 16:12 от Lucky Plam

# 443
Лаленце, ах как ми се приходи и на мен в Египет. Heart Eyes Много се бях навила тази година там да ни е морето, но после се разколебах заради малкия. Ще поизчакаме още година-две. А за баткото и малкия са страхотни!  Peace
Лъки, нещо не ми се отварят снимките. Thinking

# 444
Много искам и аз да честитя на прекрасните рожденички   bouquet Да пожелая най-вече здраве и много късмет, а другите неща сами ще се подреждат  Heart Eyes
Страхотен колаж на детето видях и се присъединявам към мнението, че Джони е супер талант  bowuu  Sunglasses

Много благодаря и за пожеланията за бързо оздравяване, за съжаление аз се влоших (бронхит и антибиотици от днес), но децата са добре, което е по-важно  Simple Smile Утре на празника таткото ще забавлява децата, а аз ще мързелувам колкото мога Grinning
The Tulip, вие и с двете деца ли бяхте в Египет, че и аз като lulumba се притеснявам за малкия малко повече.

# 445
Момичета, благодаря ви за комлиментите.    Hug
kiki29 ходихме само с баткото, че той дребния тогава беше на годинка и два месеца. Пък и малко да си починем все пак. Laughing С малко дете според мен не си е работа.
Lucky Plam голяма сладурка си имаш.  Heart Eyes

# 446
Лъки, видях вече.  Grinning Страхотна ти е девойката!  Peace

# 447
  • Страната на чудесата
Благодаря, благодаря Blush
И като ви гледам вас с по две човечета се замислям дали да не обновя и аз версията Joy

# 448
Lucky Plam , действай, действай. Тамън ти с второто, аз с третото из квартала.
А пък девойката на живо е още по готина!  Heart Eyes

# 449
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! bg

Снощи гледахме "Алиса". И в момента си имам една малка Алиса у дома. Теди остана силно впечатлена, запленена и много доволна от филма. Днес, вече преосмислила видяното, играе у дома само на Алиса. Дори си измисли костюм като на героинята.  Grinning Не съм много сигурна дали филмът е подходящ за деца. Има титри и доста за четене, което върви бързо и дори за мен беше трудно да го изчитам, а какво остава за малки деца, които още сричат. Има и някои леко страшнички и плашещи сцени, но на фона на някои анимационни филмчета са направо като леко погалване. Не знам. Аз лично хем бих го препоръчала за деца, хем с едно наум. Теди конкретно го хареса и го гледа без проблем (без да й чета титрите, гледаше само картинки), но тя е влюбена в книжката и знае историята наизуст.  Thinking По-късно като си открия кабелите от телефона, ще сваля и малко снимки от премиерата. Преди филма имаше герои в костюми и успях да я снимам. Малко е мътно, защото имаше доста хора, но като за спомен от емоцията - става. Grinning
А ние днес си измислихме национално мероприятие.  Grinning След малко отиваме във Военно-историческия музей. Днес има отворени врати и ще вадят знамената. Предлогалам, че ще им е интересно. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт