Родени 2004г.

• 54 112
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
И ние днес бяхме в Националния Военно-Исторически Музей - останахме впечатлени, очаровани, доволни и се настроихме много патриотично - имаше маршове, но най-вече, видяхме страхотните портрети на Васил Левски и Христо Ботев  bg

# 451
  • В светлината на слънцето
Ей, Вихрогонче, как не сме се засекли... Grinning Ние вътре изобщо не успяхме да се доредим, че имаше огромна опашка в едната сграда, а в другата пред витрините се тълпяха хора и децата не успяха да достигнат. Друг път ще отидем да разгледаме и вътре. Поне ни е близо и винаги може да отскочим. Peace

# 452
Честит 3-ти март !  bg

Благодаря за пожеланията момичета  bouquet Джони страхотно ме изненада, невероятен колаж  bouquet, откoга тази страст у теб, възхитена съм от това, което правиш  Hug

Ще бъда много кратка, защото в компютъра ми влезна вирус и през 2мин. гасне, дава ми някакви кодове да въвеждам, абе луда работа  ooooh! Мъжа ми каза, че тябва да го преинсталира и сега съм в очакване да го направи, а дотогава съм си почти без компютър Confused На Марти вече й се смени едно зъбче, близо 2м. го клатихме, зъболекарката отказваше да го извади, докато не се разклати хубаво, но така и не се разклати, а през това време зад него си растеше постоянния зъб. Зъбчето вече се е наместило , но все още не може да се изправи хубаво. Второто зъбче по същият начин, зад него вече избива постоянния, а млечното се клати едва едва  Confused

# 453
И ние днес искахме да отидем до Военно-историческия, но малкият ни изненада с един по-продължителен сън и разби организацията. Задоволихме се само с разказ за Освобождението на България и за Васил Левски. Еми се впечатли много, но някак си не може да разбере, че това се е случило отдавна. За нея понятието "отдавна" е най-много преди година - две.  Grinning Освен това трябваше много внимателно да си подбирам думите, защото госпожата на Еми в детската градина е най-вероятно с турски произход. Доколкото си познавам хлапето, утре ще иска да се похвали на всички какво е научило и не смея да мисля как може да навърже нещата. Казах й първо да помоли госпожата, тя да им разкаже за Освобождението на България и защо 3 март е национален празник на всички деца и едва тогава Еми да каже, какво е научила. Да се надяваме, че така ще избегнем нелепи ситуации.
Лулумба, май и ние ще изчакаме и ще отидем друг път до музея. Нали и на нас ни е под носа! Може да се сбутаме по съседски там! Mr. Green

# 454
  • Плевен
Тази вечер разглеждаме стар брой на "Бърборино". (Купих всички книжки за 2009г за 10лв.) Задачата е да се свържат толкова елхи колкото Коледи е празнувал. Питам го колко елхи ще свърже и той ми казва - 2 елхи. Питам защо? А той ми отговори, че си спомня само две. Joy

# 455
Благодаря за невероятните думички за Ели!  Flutter Вчера беше тържеството в детската и се размазвах от умиление да си я гледкам, бяха в народни премяни и всички деца страхотни красиви! Ще ви пусна по-късно снимки.

Франческа Салиери, да, аз съм оназ мити хубавица от сп. 9 месеца! по време оно много се подвизавах в това списание - още в 4 месец на бременността ме привикаха на интервю със съпруга - тук от форума ме намериха и даже ми подариха количка след интервюто, в която и сега карам дребния  Grinning. А после се сдушихме с 3 мами от форума - познайте едната коя е - нашта видна ДУЦИ. Славни времена бяха  Flutter Peace http://good-times.webshots.com/album/168447403qgZHbk

Ех, страхотни снимки разгледах! Рени, децата ти имат невероятни очи и двамата и са сууупер сладки!  Hug Честита Рожденничка!

Цвети е много сладка, Лъки Плам! Много зъбки вече е сменила, браво! На Ели още никакви не са й падали

Тюлип, страхотно че сте отишли семейно в Египет! Мечта ми е там да ида, дано се сбъдне някой ден  Praynig

# 456
  • В светлината на слънцето
шевролета, може да се уговорим по комшийски да ходим - само да се затопли времето. Peace
валка, невероятни са просто децата в тази възраст.  Grinning
колибри, спомням си ви от списанието. Сега като видях отново страниците и веднага си спомних. Heart Eyes Аз в този период не пропусках брой. Но на лекциите никога не съм ходила.

# 457
  • Страната на чудесата
Добро утро!
Ха-ха, Колибри, познай пък кой ти е от лявата страна на нарисуваните кореми в линка ти със снимки-Цвети в преднатална кореместа възраст Laughing
Да-а-а, славни времена бяха Heart Eyes

Франческа, отчети се моля с добри новини за ушенцата на Кати, че нещо тази зима темата особено ме вълнува-мине се не мине седмица и аз съм с ухобол, че и Цветка често се оплаква, вече ooooh! И ако не е тайна пиши как лекувахте Tired

# 458
  • Варна
Добро утро, момичета! Позагуих се нещо, ама хич не ми остава време - нощем не спя като хората, че още се кърмими с Пипо, явно хормоните още ме тресат и ме е обзело безсъние, сутрин едва ставам пък, от друга страна; на работа уж щях да си тръгвам с час и половина по-рано (ползвам си отпуска за къмене по 1 час дневно), а все нещо изниква и аз реално си тръгвам само с 30 мин. по-рано... В късния следобед Симона или е на танци, или на някакво друго мероприятие - РД, тържества, срещи с приятели и т. н. Лудницата е пълна. Crazy За мой "късмет", напоследък и мъжът ми е зает доста често вечер и отсъства от града... Tired Оф, наоплаквах се... Twisted Evil Сега да пристъпя към по-важната задачка - да честитя на тези, които съм пропуснала в последните дни. Hug

Честит рожден ден и кръщене на Вихрогонче! Нека само хубави емоции и семейно щастие те спохождат отсега нататък, а в най-скоро време да ни се похвалиш с нова лентичка!

Честит рожден ден и на красавицата Марти! С Мони й пожелаваме безгрижно детство, изпълнено с щури игри и много усмивки!

Collibri, и аз ви помня, сега, като видях снимките, веднага се сетих. Shocked По онова време и аз бях зарибена с купуването на всякакви бебешки списания, както и с пращането на снимки и писания (и печеленето на разни дребни наградки Mr. Green). Сега нещо нямам такива мераци... въпреки че си мисля, че някой ден Пипо може да ме пита "Защо кака я има в толкова много списания, а мен - никъде?!" и ми става леко гузно... Tired

За подарък за РД и ние сме взели на Мони колело. Ето такова:
http://www.sportsdirect.com/dunlop-breeze-20-inch-932031
Миналото лято се ноучи да кара нейното без помощните колелца и й обещахме по-голямо колело, та сега ще си изпълним обещанието. Peace Ето я каква е велосипедистка:
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Snimki%20na%20 … y/13062009078.jpg
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Snimki%20na%20 … y/13062009079.jpg
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Snimki%20na%20 … y/13062009075.jpg
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Snimki%20na%20 … y/18062009002.jpg

# 459
  • Плевен
Чоко, лека ли е рамката на новото колело? От къде го купихте?

# 460
  • Страната на чудесата
valka, пише че е 12 кг. сглобено в брошурата

# 461
  • Варна
valка, от същия сайт, от който е линка, го купихме. Peace долу-горе 12 кг. е и в действителност, не сме го сглобили още, че има време до края на месеца.

# 462
Лъки, след едно лечение от 200-на лв. за всякакви лекарства, продухваници, тестове и пр. се оказа, че слухът се е върнал на 95-98 %. Трябва да мине още малко време, но без разболяване, за да се оправи съвсем.

Collibri , аз и от училището ви помня, не само от списанията. Но тогава бях анти-форумно настроена.  Mr. Green
Ех, как мило ми става като се сетя за пролетта и лятото на 2004-та. Чак ми се доплаква.... Cry

# 463
  • Страната на чудесата
Е, Франческа, няма да плачем, ще действаме така, че да ти домилява и за пролетта/лятото на 2011, нали ти с трето, аз с второ Wink

# 464
Ей, сега разбрах кой се крие под ника Lucky plam. Ти защо не се обаждаш, Шапчице Naughty Hug

Два дни ме нямаше, бая сте изписали Crazy

Общи условия

Активация на акаунт