Родени 2004г.

• 54 109
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
  • Страната на чудесата
Е, как бе, Дуцка-по-голямо разконспириране от девойката в подписа ми има ли?!??

# 466
Аз не съм я виждала от бебе Thinking

# 467
  • Страната на чудесата
Ами, ето-в теб е половината вина Laughing
и в случай че се чудиш във фейсбук-а пак съм аз-Пламена Антонова, там можеш да я видиш в пълния и блясък, гледам-приела си поканата ми за приятелство Wink

reniqua,
 и на моята девойка доста криви растат постоянните зъби, по същия начин се разклащат и не падат и кривят постоянните Confused
Зъболекарката и обаче ни посъветва да изчакаме със шините поне докато смени и съседните, защото "можело и да се наместят" Дано Thinking

# 468
  • В светлината на слънцето
Чоко, колелото е много хубаво, направо се замислям дали и ние оттам да не поръчаме. Какво се иска за такава поръчка? Има ли нещо специфично или си е стандартно пазаруване през нета? И още нещо - как идва доставката: на митница предполагам, защото е голям пакет или може би има друг вариант? А колоездачката е страхотна! Peace Ама как ви завидях на Морската градина - идеално място за подобни неща.  Grinning
Лъки, може и да се наместят зъбчетата. На Теди нали я бяха израснали постоянните зад млечните и то доста назад, че и се закривиха навътре. И като извадихме млечните, постоянните останаха доста назад. Зъболекарят й каза да ги бута напред непрекъснато с език. И си заеха местата. Едното зъбче се изправи и е почти идеално, но другото все още има леко изкривяване и не знам дали ще се оправи. Thinking

# 469
  • Плевен
Ясно, че е 12кг колелото, но исках да разбера на живо как е.  Не ми стана от коя държава се изпраща стоката и колко струва доставката.

# 470
  • Варна
valка, lulumba, сайтът е английски - в "Пазаруване от чуждестранни сайтове" има тема за поръчки оттам. По принцип доставката е 30 паунда, но се комбинираме и правим общи поръчки, така излиза доста по-евтино. Peace

Пропуснах да напиша, че пратките се доставят директно до дома с ДЧЛ. Peace

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 15:06 от chockolina

# 471
Чоко, мерси  Hug

# 472
  • България
здраавеите момичета
бабчето ми имаше рожден ден 86 години.голям купон имаше........
в събота заминавам при мъжа ми в гърция -да не се чудите къде съм изчезнала
на вас и вашете семеиства пожелавам здраве и мн мигове изпълнени с щастие!
когато имам възможност ще ви пиша!!!

# 473
rositoooo , да е жива и здрава баба ти! Още дълги години да ви радва и да празнувате заедно! Моите баби са "при звездичките" /както казва дъщеря ми/, но бабата на мъжа ми е на 89 години и е по-прекрасна от всякога. Миналата година за 5 или 6 път замина в Америка при другата си дъщеря и сега я чакаме да се върне, ама бабата се опъва и не ще! Тя ми е слабост голяма и децата ми много я обичат!
Четох, че не от хубаво пътувате в Гърция и ти пожелавам лек и спорен престой! И въпреки всичко искам да те помоля - пийни му едно узо с една гръцка салата за мен! Peace
Вчера моята хлапачка е смахнала всички с разказа си за Освобождението. Аз леко се притесних, защото първото изречение, с което ме посрещна беше - "Мамо, питах, госпожата не е от Турция!" Уф, как само човек сам си създава проблеми и сам си се шашка! ooooh!

# 474
  • Пловдив
Клер, да е жива и здрава днешната ти рожденничка Ивета  Hug Hug Hug
Да е здрава, щастлива, да я обградите с мнооого любов и да сбъдне всичките си мечти!!!
Весел празник и много подаръци!

пп. Ние се губим, че от 1 март ни тръшна вирус...

# 475
Честит рожден ден на Ивета! Да е жива и здрава и много щастлива!
Клер, честит празник Heart Eyes

# 476
  • Страната на чудесата
 newsm59 Честит Рожден Ден, Ивета! newsm59  newsm18 Честит празник и на цялото семейство! Да ви е жива и здрава, щастлива и безгрижна!

# 477
ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕНИЧКА, КЛЕР! ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ПОРАСНАЛОТО ИВЕ, МНОГО ДА ТЕ СЛУША, МНОГО ДА ТЕ РАДВА, ДА РАСТЕ КРАСИВО И ДОБРО ДЕТЕ, И ДА СТАНЕ ДОСТОЕН ЧОВЕК!

Аз чак сега намирам време да вляза в нета. Майчето ми е болничка. Sad Някаква гадна настинка, но й удари много лошо гърлото - не може нищо да преглъща, възпали й се един лимфен възел покрай гърлото, има висока температура и е много отпаднала. В момента е на АБ плюс разни други хомеопатични и билкови неща. Абе гадна работа, дано бързо да се стабилизира, че ни е единствена. Praynig
Роситооо, честит рожден ден на баба ти! Още много да празнува!  bouquet И да удариш едно узо и за мен в гръцко. Heart Eyes

# 478
Днес моят малък мъж става на 1 година. Всъщност ще стане към 23 и 30, така че тепърва приемам поздравления. Wink Партито не мина добре и затова пиша тук. Ето тази торта намерих и искам да споделя с вас! Малка е, но пък е с по-малко калории и е от сърце!

Лулумба, ако имаше нещо хубаво днес, то това това беше тортата! Взехме банановата от Джани. Хиляди хиляди благодарности за идеята и съвета за тази сладкарница! Hug

# 479
ШЕВРОЛЕТА, ЧЕСТИТ ТИ МАЛЪК РОЖДЕНИК! МНОГО ДА ТЕ СЛУША, МНОГО ДА ТЕ ОБИЧА И ДА ИМА ГОЛЯЯЯМ КЪСМЕТ В ЖИВОТА!
Не се сдухвай за тържеството (гледай само кой го казва Blush), а нацелувай порасналото си детенце по сънчовите клепачи, а на сутринта се потопи в слънчевата му усмивка. Hug Много се радвам, че тортата ви е харесала.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт