Родени 2004г.

• 54 109
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета
Честит празник  bouquet,изкарайте го подобавощо на пук на лошото време
Не съм ви забравила,но нямам никакво време да пиша,а и много малко да ви чета
Четох ,че сте на тема колело и разбира се това е и нашия подарък за Поли
сглобено стои в къщи още не сме излизали с него
сега сме в подготовка за самото празненство

# 481
# 482
chevroleta, честит ви малък пораснал мъж  Hug Пожелавам му много детски усмивки и само радост да ви носи вкъщи   bouquet

Честит Рожден ден на Ивета   bouquet Нека има безгрижно детство, изпълнено с много игри и много много усмивки на личицето й Hug  bouquet

# 483
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ! БЪДЕТЕ МНОГО ОБИЧАНИ!

Ч.Р.Д.  със закъснение на Ивета и малкия Кики!

# 484
Честит празник момичета !!!

Честит рожден ден на порасналите Ивета и Кики, весело детство мили дечица  Hug

# 485
  • Плевен

Честит рожден ден на порастналите наборчета!

# 486
  • Варна

Честит празник, момичета!!!!

Честито и на Ивета и Кики, много усмивки и щури игри им пожелавам!

# 487
ЧЕСИТ ОСМИ МАРТ НА ВСИЧКИ! ДА СТЕ НАЙ-ОБИЧАНИТЕ МАЙКИ И НАЙ-ГЛЕЗЕНИТЕ ЛЮБИМИ!
МНОГО РАДОСТ, СМЯХ И ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ В ТОЗИ СНЕЖЕН ДЕН!

Благодаря ви момичета за хубавите пожелания към моя вече пораснал мъж! Много мило ми стана и то след не особено сполучливото парти!   Hug Hug Hug

# 488
Честит осми март на всички!!! Нека въпреки лошото време на вън, усмивките никога не слизат от лицата ви!!!

Честито на всички рожденици малки и големи, които са празнували тези дни smile3525 newsm51 newsm59 nbirthday

Аз пък не съм на тема колело за рожден ден. Валя си има, миналата година и подарихме и не го кара още без двете помощни колела. Миналото лято с грижите покрай бебето не ни е останало време да се научи.
 Насочила съм се към ролкови кънки. Къде продават ролкови кънки с каската и наколенките? И кое е по- добре, ролери или ролкови кънки?

# 489
  • София
Мили момичета, цялата минала седмица бях в отпуск и не съм влизала тук. Благодаря ви за чудесните пожелания!

От своя страна да честитя на тези които съм пропуснала - Мартина, Кики, бъдете живи и здрави и много, много щастливи!

Нашият рожден ден мина страхотно. Тортата беше разкошна - Лулумба, още веднъж благодаря! В клуба беше много весело и доста по-евтино, отколкото планирах. А след това с отбрана дружина продължихме купона у нас до 2 през нощта. Ивета беше много щастлива и последните й думи преди заспиване бяха :"Беше много хубав рожден ден!".  Mr. Green

Честит празник! Как ще го празнувате?

# 490
Заради бебето няма как да излезем, но ще го празнуваме у дома с вчеря поръчана отвън.

# 491
Заради бебето няма как да излезем, но ще го празнуваме у дома с вчеря поръчана отвън.

я сподели какво ще поръчваш..че да открадна идеята..че и на мене не ми се въртят тигани точно днес  newsm78  ,

# 492

А и ние така. Само че вечерята аз ще я приготвя!

# 493
А, Вили, ние сме скромни. Поръчваме си от Da House.

# 494
  • София
Франческа Салиери, да не би да живееш в "Младост"1?

Ние пък ще ходим на кръчма с приятели.

Общи условия

Активация на акаунт