Нищо човешко не ми е чуждо /че и нечовешко
/ Понеже аз съм от поколението, на което всичко беше спестявано, всичко беше тема табу, се старая да обяснявам отсега на Ками за бебетата, за целувките, за любовта между хората като цяло и за тази между мама и татко. И смятам, че така трябва- това да става в къщи на тази възраст, защото родителя намира най- прекия път до детето си.

ама явно и е направило впечатление и ни го демонстрира постоянно
Тези учителки до такава степен ли са се изчерпили от към занимания, че няма какво да правят с децата? Да и аз казвам, че е изключително безотговорно това което правят тези учителки. Има много неща, с които биха могли да се занимават 5 -6 годишните деца в детската градина. И ако някой не може да си върши работата просто не му е мястото там. Аз се възмутих много и от това, че децата са се занимавали и подготвяли за тази глупост от доста време и бих повдигнала въпроса към инспектората.
. И как без родители. Не може ли и да присъстват на тези екскурзия. Аз не бих си пуснала детето на подобна авантюра, освен ако не ми разрешат да пътувам с нея. А хорските мнения пък въобще не биха ме интересували в този случай.
И не, не може да отидат и родители. Аз отказах категорично да го пусна въпреки всичкия рев дето го изрева /а пък той милия хич "не умее" да реве
И не, не може да отидат и родители. Аз отказах категорично да го пусна въпреки всичкия рев дето го изрева /а пък той милия хич "не умее" да реве

Много се изкефих, че са я избрали, дойде ми много изненадващо.
Сега ми е любопитно и на мен да видя как се е справила с песента и танца. Препоръчани теми