Къде в Пловдив??? - 10

• 67 403
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
...
benitta, чакаме отзиви за подаръка  Grinning

малко ще е спам, но... Мисля, че наргиленцето става - като за неразбирачи, естествено  Mr. Green
Вечерта на събитието предизвика интерес у всички, но май само моя ентусиазъм беше най-силен, та само аз попрекалих  Blush

# 106
  • Пловдив
Честита дъщеричка  Каспър, да ти е жива и здрава, много радост да ви носи, аз като една затвърдена женска майка мога само да ти кажа, че е мноооооооооого хубаво да имаш момиченце!!!  bouquet

# 107
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета, къде има от хартиените капсулки за мъфини? Бях ввиждала преди време, но сега не се сещам в кой магазин беше  newsm78
Щях да забравя - Честита рожба на Каспър! Да расте здраво и щастливо дете и да радва много мама, тати и братчето си!

# 108
Момичета, къде има от хартиените капсулки за мъфини? Бях ввиждала преди време, но сега не се сещам в кой магазин беше  newsm78
Щях да забравя - Честита рожба на Каспър! Да расте здраво и щастливо дете и да радва много мама, тати и братчето си!
Аз от Двата щъркела съм взимала. И някъде другаде бях виждала, но не се сещам в момента.

# 109
Момичета, къде има апрески 33-34 номер

Хариени форми за мъфини има и в Кауфланд и ТСМ

# 110
  • Пловдив
Хариени форми за мъфини има и в Кауфланд и ТСМ

на сладкарските неща ли да ги търся

# 111
В Кауфланд се намират до шприцовете и формите за куабии. Ако попиташ персонала ще ти кажат, че не продават Mr. Green

# 112
  • Пловдив
да,знам,че така ще кажат и затова питам

благодаря

# 113
Момичета, къде има апрески 33-34 номер

Провери ли в Дайхман? Simple Smile
Скоро купихме на малкия оттам апрески,доволна съм,не са пропуснали вода и крачетата му са сухи(изпробвахме ги на снега от близките дни,имам предвид).Цената беше 20лв.

# 114
Благодаря ти, сестра ми търси за племенницата, че от три чифта ботуши всичките пропускат

# 115
  • Пловдив
11 февруари 2010 г.
Час:   
16:30 - 18:30
Място:   
Пловдив пл. Стефан Самболов

На 11.02.2010 г. в Пловдив на пл. Стефан Стамболов (фонтана до бингото пред общината) ще се проведе двучасов протест срещу промените в закона за генно модифицирани организми.

# 116
Апрески има такава номерация и в Метро - със Зън Зън  Crazy В момента са на 23 лева (намалени са). Гарантирам че не пропускат, тъй като ги ползваме вече 3 месеца всеки ден  Peace

# 117
В Кауфланд се намират до шприцовете и формите за куабии. Ако попиташ персонала ще ти кажат, че не продават Mr. Green
Мдаа - тоя филм го гледах наскоро  Mr. Green само дето не беше за тия формички, ами за друго...

# 118
Апрески купихме от СЛС-Аркадия срещу Метро, много съм доволна, цената намалена беше 47лв.

# 119
Здравейте момичета.На гости съм в Пловдив и ми трябва козметик за оформяне на вежди.Бихте ли ми препоръчали някой.Няма да е зле да е в Тракия, че другаде надали ще се оправя.
Благодаря ви предварително

Общи условия

Активация на акаунт