Къде в Пловдив??? - 10

• 67 373
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Eй, опасна си Laughingмира нямаш
Честито и браво на вас Hug

# 91
Eй, опасна си Laughingмира нямаш
Честито и браво на вас Hug

Благодаря много!
Да те вържат 9 месеца вкъщи и ще видиш
Още малко и в автомобилен форум и за рок музиканти ще пропиша!
Нооо вижда му се краят  Simple Smile

# 92
Ами, сега започва!
Бъдете здрави Grinning

/с извинение за чата, на всички останали/

# 93
Ами, сега започва!
Бъдете здрави Grinning

/с извинение за чата, на всички останали/

последно оффф - не ме познаваш
предишния път в родилна зала водих преговори по тел и затворих като се усилиха контракциите
върнах се на работа на 20ия ден
сега не говорих по тел, защото беше късно 23 часа
но да ми е живо и здраво момичето, след 3 седмици съм на линия
планове вече предварителни не правя
само да сме живи и здрави, работата няма да избяга

# 94
От къде мога да купя най-обикновени термометри от този тип?

Имаше много подобни термометри в Praktiker, виж диапазона не помня.

# 95
  • Пловдив
Момичета, кажете къде да се снимаме семейно, че малкия утре става на годинка и искам свястно фото? Благодаря:))))
Честито на Каспър, да й жива и здрава щерчицата, а тя да се въстанови бързо и леко!
Май малко съм позакъсняла, но сега го открих.Не съм ходила там, но това което виждам ми изглежда добре.

http://www.asydesign.com/photostudio/

# 96
Търся за подарък флашка, която същевременно е и малка дигитална рамка за снимки.
Знам, че звучи странно, но има такова нещо ( или поне една приятелка така ми каза, но тя не се сеща, къде  точно го е видяла Close).
Така че....има ли някой, който да е мернал по магазините нещо подобно.Мерси!

# 97
Търся за подарък флашка, която същевременно е и малка дигитална рамка за снимки.
Знам, че звучи странно, но има такова нещо ( или поне една приятелка така ми каза, но тя не се сеща, къде  точно го е видяла Close).
Може би по компютърните магазини да питаш Thinking

# 98
  • Майничка
Подарих нещо подобно на зет ми преди 1г. Ключодържател с миниатюрна дигитална рамка, която може да се използва и като памет (не помня размера, но не беше много голям). Обаче не е с USB накрайник като флашките, а се продаваше с кабелче.
Купих я от втория или третия етаж на Гранд-а, мисля че на PIC Computer беше магазинът, струваше към 25-28лв.

Редактирам - точно като показаното от Духи. Laughing

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 16:34 от gargamela

# 99
Може би по компютърните магазини да питаш Thinking
Нещо такова ли ? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33626

# 100
 Аз разбрах от моята приятелка  за флашка- дигитална рамка.... Thinking.
Мен ме заинтригува това, че  е флашка ( рожденничката е уеб-дизайнерка!) и е нестандартно като подарък.Но,пусто, не можем да се сетим, къде сме я видяли.....
Ключодържателят също е интересен.....
Мерси много....ще проверя в Гранд-а   Simple Smile.

# 101
# 102
Момичета, кажете къде да се снимаме семейно, че малкия утре става на годинка и искам свястно фото? Благодаря:))))
Честито на Каспър, да й жива и здрава щерчицата, а тя да се въстанови бързо и леко!
Май малко съм позакъсняла, но сега го открих.Не съм ходила там, но това което виждам ми изглежда добре.

http://www.asydesign.com/photostudio/

Добре изглежда наистина-ние ще ходим утре, че вчера беше затворено фотото, което исках, та може да пробваме.
Ще помисля,благодаря за инфото:)

# 103
  • Пловдив
Момичета, повече ви чета, отколкото пиша, а сега във вас ми е надеждата - знаете ли дали в Пловдив правят процедури с Vela shape, и ако да - къде?
Почти се бях навила да ходя на LPG в студио Марина, но прочетох, че вела шейп е с по-добър ефект и се преориентирам. Не мога обаче да намеря такива процедури в Пловдив.

# 104
късно, но все пак да се запиша в темичката

Общи условия

Активация на акаунт