Къде в Пловдив??? - 10

• 67 343
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
radostche_plovdiv , и аз съм на тая тема в момента, в почивните
дни ще обикалям Бриколаж, Ел България (до Бриколаж), Домко, Светомаркет (http://denilighting.com/index.php?cat_id=1291&basic_id=31). За други магазини не се сещам.
[/pre]
/Много се радвам за Каспър, страхотно име е Виолета!/

# 76
  • София / Пловдив
.... страхотно име е Виолета!/

И дъщеря ми това каза днес.
Каспър Hug

# 77
Момичета, кажете къде да се снимаме семейно, че малкия утре става на годинка и искам свястно фото? Благодаря:))))
Честито на Каспър, да й жива и здрава щерчицата, а тя да се въстанови бързо и леко!

# 78
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
 Simple Smile

# 79
  • Пловдив
Момичета, кажете къде да се снимаме семейно, че малкия утре става на годинка и искам свястно фото?

и аз съм в търсене на такова-само не ходи в Пинк-студиините снимки на дъщеря ми са все едно в пещера правени

Дит работят добре,но не съм пробвала още

# 80
Нашите полилеи са от Баумакс.

# 81
  • Пловдив
MiaMia разпита ли за коластрата.....как така,мен ми стана много чудно,сега почвам да се ровя да чета......аз също давам и сме с доста висок химоглобин,но.....
Сори за спама.
Пепи Благодаря ти за темичката   bouquet

# 82
Момичета, благодаря за предложенията ... ще се поразтърся сериозно. В Практикер и м-на до Бриколажа вече бях .... проблема е че търся хубаво стоящо осветително тяло, но да не е бяло ...така че търсенето продължава.

# 83
Здравейте,момичета!
Препоръчайте ми,моля ви,изпитан и добър телевизионен техник,който да ходи по домовете - става дума за обикновен ТВ,не за ЛСД или плазмен,но тъй като е доста голям,предпочитаме да го видят на място.
Отговорите може и на ЛС.Благодаря ви предварително!   bouquet

# 84
MiaMia разпита ли за коластрата.....как така,мен ми стана много чудно,сега почвам да се ровя да чета......аз също давам и сме с доста висок химоглобин,но.....
Сори за спама.
Пепи Благодаря ти за темичката   bouquet

Хмм ами не съм, ще го направя като минат почивните дни, знам че е важно!

# 85
# 86
От къде мога да купя най-обикновени термометри от този тип?

# 87
  • Пловдив
Такъв термометър от Евроленд или обичайните магазини за 1 лев

# 88
В Евроленда няма - вече проверих. В нашия магазин за левче - също. Затова ако може да предложите конкретни магазини за левче, в които предлагат.

# 89
Аптеки и строителни магазини, железарии.

Общи условия

Активация на акаунт