Къде в Пловдив??? - 10

• 67 338
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Здравейте, можете ли да ме насочите към кабинет за рентгенови снимки на зъби (на дете)? Аз знам само един кабинет на ул. Ф. Македонски(зад Лайпциг), но ме интересува дали има и на други места в Пловдив. Peace

# 61
Aз водя дъщеря ми в бившия Дом на Красотата преди Пешеходния мост - на 3 етаж ( мисля) в дясно от стълбите. Много мила и любезна госпожа работи там - много сме доволни   Peace

# 62
  • Пловдив
minimo благодаря ти!  bouquet Точно заради отношението към детето търся друг кабинет.

# 63
За тези които им предстои ваксиниране на дечицата с Пентаксим, мога да им кажа, че чак за третия прием намерих по-евтина в аптеката на Метро, на други места е 62лв., а там е 55 лв.,поръчваш си я предния ден и я предплащаш. Peace
По този повод,нашето педи каза,че Пентаксима от април месец ще се поема от здравната каса.
Малко не съм по темата,но мисля че е полезно. Hug

# 64
  • София
Аз пък да си похваля моята: Ариа на Пег Перего. Много удобна, лека, много интензивно ползвана, а не е мръднала почти.

Айде и от мен един глас за нея. Ползвах я и аз преди, след това я продадох. Супер просто! За поспиване на детето също става.

# 65
Здравейте, можете ли да ме насочите към кабинет за рентгенови снимки на зъби (на дете)? Аз знам само един кабинет на ул. Ф. Македонски(зад Лайпциг), но ме интересува дали има и на други места в Пловдив. Peace
Най-добри зъбни снимки правят на Данаил Николаев ( съвсем в началото,вляво)  Peace

Здравейте. Искам да попитам къде продават такива пързалки http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/6 … 7/sort/2a/page/2?
Искам да я видя на живо преди да купя. Благодаря Ви предварително.
в Джъмбо има няколко модела.Нашата я поръчах от Май Тойс  Peace

# 66
EmbarassedНещо не мога да се ориентирам къде е магазина на www.kentimpex.bg
От Сточна гара тръгваш към ПУ-то по левия тротоар, след 20-30 метра е от кръстовището. Магазинчето е много невзрачно отвън, но има табела, оглеждай се  Peace
Ееее това е нещо друго  много ясно казано вече съм там  Laughingблагодаря   bouquet

# 67
Момичета, в Споделете се говори, че Каспар вече има бебче  bouquet
Някой ще потвърди ли? Вие тук нищо ли не знаете?

# 68
Ооо Да. Родила е нощес в 00.45 мома Виолета. Казва,че са много добре и двечките. Момата е с мерки 3570 и 50 см.

Каспър, още ведньж Ви пожелавам всичко най-добро на цялото семейство.

# 69
# 70
Eee, да са здрави и щастливи Grinning
Пусто кат' не влизам по тез' теми, неинформиран си оставам.
Благодаря!

# 71
Моля, да ме ориентирате за магазини за осветителни тела - ефектни, на сносни цени.

В Praktiker има доста добър избор, много интреесни модели!

# 72

Дентал естетик, бул. Христо Ботев 105А

# 73
# 74
Моля, да ме ориентирате за магазини за осветителни тела - ефектни, на сносни цени.

В Praktiker има доста добър избор, много интреесни модели!

Благодаря, още утре ще мина да видя ги видя, надявам се да ми хареса нещо.

Честита розова радост и от мен на Каспър! Да й е жива и здрава щерката!

Общи условия

Активация на акаунт