Къде в Пловдив??? - 10

• 68 269
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Здравейте!
Къде се продават детски цвички?

Знам, че това се кометнираше тук, но тогава не му обърнах внимание.

# 376
 Мисля, че в книжарниците има  Peace

# 377
В спортния магазина на Източен срещу Стадион Ботев или книжарницата зад Стадиона 3-4 лв. бяха . И в Касида има -на Колев и Колев.

Не във всички книжарници има,аз декември обикалях в нито една не намерих,само около стадиона.

# 378
  • на майната си
Здравейте!

Знам, че това се кометнираше тук, но тогава не му обърнах внимание.

Във Висвиталис със сигурност, тези на К&К са добри.

# 379
Да споделя с вас,преди време питах за полските пантофки Бефадо .В тази тема  ми отговориха,че вече ги има и в Касида,при това на препоръчителни цени.
Магазинът не е ли на главната към пощата,от дясната страна? Онзи в лабиринта зад Гладстон не се брои-там  все се губя като мина  Rolling Eyes
Гледам,че има доволни майки,на моя син крачетата все мокри,а аз докато им се наканя...

# 380
Да споделя с вас,преди време питах за полските пантофки Бефадо .В тази тема  ми отговориха,че вече ги има и в Касида,при това на препоръчителни цени.
Магазинът не е ли на главната към пощата,от дясната страна? Онзи в лабиринта зад Гладстон не се брои-там  все се губя като мина  Rolling Eyes
Гледам,че има доволни майки,на моя син крачетата все мокри,а аз докато им се наканя...

Да, това е магазинът.
Щерка ми тази зима ходи със Зетпол(от фирменото магазинче до Панаира). Доволна съм наистина. Полското не е като китайското.

# 381
  • София
От магазина на Кап.Райчо купих Bifado миналия петък може би вече 5 чифт, за тази зима 2. Освен, че сина ми ги прокъсва отпред и ги израства, нямам никакви други забележки. Може да са 16-17 лв, ама поне знам за какво ги давам. Супер доволна съм.

# 382
От магазина на Кап.Райчо купих Bifado миналия петък може би вече 5 чифт, за тази зима 2. Освен, че сина ми ги прокъсва отпред и ги израства, нямам никакви други забележки. Може да са 16-17 лв, ама поне знам за какво ги давам. Супер доволна съм.

Абсолютно те подкрепям и ние сме редовно в този магазин /преди купувах на Zetpol,но спряха да ги зареждат,сега взимам Bifado и съм супер доволна/   Peace

# 383
  • Пловдив
Къде е този магазин точно  Embarassed  (на Капитан Райчо) и има ли там обувчици за прохождане?  newsm78   Или ако ме насочите към друг магазин с такива за прохождане    bouquet

# 384
От магазина на Кап.Райчо купих Bifado

Абсолютно те подкрепям и ние сме редовно в този магазин /преди купувах на Zetpol,но спряха да ги зареждат,сега взимам Bifado и съм супер доволна/   Peace
В горепосочената тема писаха,че там били стари модели ,а по-качествените са засега само в Касида.

Или ако ме насочите към друг магазин с такива за прохождане    bouquet
Любимия МечоПух в Кючука ,бул Вапцаров 55 А ( ама не съм сигурна за адреса) Peace

# 385

Купувала съм добри и на хубава цена от немския магазин за обувки ( не знам как се казва  Blush ) до DM-то срещу Баумакс. В дъното , в дясно от детските обувки в едни кошове са.

# 386
Момичета, имам един въпрос, който може и да не е за тази тема... но все пак ако някой може да ме насочи къде да питам, ще бъда благодарна.
Та въпросът ми е следния - трябва ли да се иска разрешение ... и от кого? ... за прекарване на кабели за цифрова кабелна в нова кооперация, в която има всичко на всичко 4-5 заети апартамента. Тоест няма домоуправител и съответно съвет на живущите.
Връзката до там е изградена, но трябва да се направи и вътре.

# 387
Радостче, би трябвало строителя да е предвидил (при нас са с телефоните в една голяма кутия и само се вързва чифта отдолу и излиза в апартамента). Сигурна ли си че трябва да дупчат по етажите  newsm78

# 388
Drozi, и при нас мисля е така ... поне вече видях кутия на Кулбокс, но тези които ползваме и искаме да прехвърлим ми казаха, че трябвало да дупчат.   #Crazy
Мен ме съмнява, че въобще не са дошли да видят, че това го имаме като даденост.
Значи според теб, те трябва само да си сложат кутията, така ли? newsm78 ... Явно ще им звъня пак и ще искам направо да пратят техник да види, че всичко е наред.

# 389
Drozi, и при нас мисля е така ... поне вече видях кутия на Кулбокс, но тези които ползваме и искаме да прехвърлим ми казаха, че трябвало да дупчат.   #Crazy
Мен ме съмнява, че въобще не са дошли да видят, че това го имаме като даденост.
Значи според теб, те трябва само да си сложат кутията, така ли? newsm78 ... Явно ще им звъня пак и ще искам направо да пратят техник да види, че всичко е наред.
Аз от на кулбокса по-добър нет не знам в Пловдив Simple Smile По-добре си пусни тях.

Общи условия

Активация на акаунт