Къде в Пловдив??? - 10

• 68 237
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • в обкръжаващия ме хаос
Имам питане за дървените играчки. Искам да купя дървените мечета с различни дрешки за обличане. Преди ги имаше в стария Вис Виталис, но много време не съм ходила там, в новия не съм виждала. Знаете ли къде мога да намеря? В стария Вис Виталис все още ли е добро зареждането с дървени играчки? И последен въпрос - някъде около Техникумапо по електротехника (ТЕТ-а) имало магазин за дърв. игр., знаете ли адреса? 

# 421
Семейството мечки са на Пумпелина - долу в Приятели има линк към сайта и магазина им
Ако не ги намериш никъде, можеш да ги поръчаш онлайн - ако ги имат налични още, защото аз си спомням, че навремето съм взимала последните бройки, но може после да са внасяли още.
Ако ги няма тях - можеш да харесаш нещо друго от новите неща.

# 422
  • Пловдив
Момичета, Благотворителния мартенски базар стартира от утре на същото място, на което ни беше и коледния, до стълбите на Централна поща от страната на Тримонциум

Ще ви чакаме Hug

# 423
  • Пловдив
Имам питане за дървените играчки. Искам да купя дървените мечета с различни дрешки за обличане. Преди ги имаше в стария Вис Виталис, но много време не съм ходила там, в новия не съм виждала. Знаете ли къде мога да намеря? В стария Вис Виталис все още ли е добро зареждането с дървени играчки? И последен въпрос - някъде около Техникумапо по електротехника (ТЕТ-а) имало магазин за дърв. игр., знаете ли адреса?  
Ако имаш впредвид нещо подобно:

http://shop.pumpelina.eu/product_info.php?products_id=1716

Вчера купих от стария Вис Виталис, но е само мече с пет тоалета.Струваше 7.80 лв.Дъщеря ми още не може да си играе с него, но поне вади и слага отделните части в кутията и се занимава окло 5-10 минути Laughing

# 424
  • в обкръжаващия ме хаос
Ако имаш впредвид нещо подобно:

http://shop.pumpelina.eu/product_info.php?products_id=1716

Вчера купих от стария Вис Виталис, но е само мече с пет тоалета.Струваше 7.80 лв.Дъщеря ми още не може да си играе с него, но поне вади и слага отделните части в кутията и се занимава окло 5-10 минути Laughing
Благодаря, точно за такова, каквото си купила имах предвид. Ще отскоча до ВВиталис тогава.
Каспър, благодаря и на теб.

# 425
  • Пловдив
Имаха много малко дървени играчки.Аз това случайно го видях на долния етаж.Дано имат още бройки, че не обърнах внимание.Бях с дъщеря ми и станах разногледа да я следя къде ходи и какво пипа Laughing

# 426
  • Пловдив
От къде да купя готини дънки или джинси за сина ми - на 4 год.- 104 см.Търся не по-скъпи от 30 лв.

# 427
От къде да купя готини дънки или джинси за сина ми - на 4 год.- 104 см.Търся не по-скъпи от 30 лв.
Магазина на Бенетон в Мола - 39 лв, за летните модели синьото е уникално, както и кройката
жалко, че моето е на 6 и за него едната номерация са му малки, следващата големи... а и е един щиглец... каквото му става му е късо, каквото му е тмън на дължина, му е широко

# 428
  • ПЛОВДИВ
Добър вечер и от мен.
Имам следните 1/2 въпрос-чета към вас:
1. От къде мога да си взема летни рокли които да не са много натруфени и да
са ежедневно-официялни. Дано да ме разбрахте.
2. От къде мога да разгледам и купя сребърни евтини пръстени със камъчета .

# 429

И в Окайди от намалението имаше по 20-тина лева, но миналата седмица, както и във Фокс.

# 430
  • Пловдив
Каспър и Азира, благодаря!Ще проверя има ли номера за нас.Къде се намира Окайди? newsm78

# 431
Каспър и Азира, благодаря!Ще проверя има ли номера за нас.Къде се намира Окайди? newsm78

Намира се в МОЛА на първия етаж   Peace

# 432
  • Пловдив

Намира се в МОЛА на първия етаж   Peace
Благодаря  bouquet

# 433
Добър вечер и от мен.

В магазин Акуа до Гранда имаше много хубави рокли, памучни, но с дълъг ръкав, не са много летни, по-скоро пролетни.

# 434
  • в обкръжаващия ме хаос
Добър вечер и от мен.

В магазин Акуа до Гранда имаше много хубави рокли, памучни, но с дълъг ръкав, не са много летни, по-скоро пролетни.
На английски AQUA. Не искам да прозвучи като заяждане, ама аз така не бих се сетила за магазина, ако предварително не го знаех. И той е от другата страна на ул. Петко Д. Петков, до блока с магазинчето за диетични храни.

Общи условия

Активация на акаунт