Къде в Пловдив??? - 10

• 68 349
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Ще си копна и тук поста си:

Мои приятели чакат бебе до 2 -3 седмици...
В момента са много зле финансово. Нуждаят се от помощ.
Ако някой има излишни количка, дрешки и нещо друго, което може да им бъде от полза и иска да ги дари за едно семейство в нужда, нека ми пише на ЛС.
Кошара са им подарили вече.

За съжаление, аз всичко съм раздала и не мога да помогна с нищо.

Благодаря!

Да добавя: бебето ще е момче.
Телефоният номер на бъдещия татко е при мен. Ако някой иска ще го давам на ЛС.

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 20:22 от *Бенджи*

# 241
Днес се засилих да търся магазинчето на Есприт в Тракия и след много лутане нищо не намерих.
Може ли някой да ми обясни по-подробно,къде и откъде да мина с кола за да го намеря?
Понеже и аз веднъж се лутах, да обясня. Като идваш от мебелна къща на първото КРЪГОВО кръстовище (значи се пада дефакто второто кръстовище след мебелна къща) завиваш надясно и след това веднага в първата пресечка на ляво, караш 30-40 метра и ще видиш магазинчето от дясно под блока. Аз като ходих първия път завих на първото кръстовище и голямо лутане, така и не го намерих тогава  ooooh!

# 242
Това е сайта на португалските дрешки:

www.girandola-pt.com

# 243
  • Пловдив
Хубави са.А къде са им цените?

# 244
Търся пижамка на Дисни, но трябва да е с Ариел, че малката ме подлуди

# 245
  • Майничка
Аз искам да попитам за така обсъжданото магазинче на Гладстон има ли грейки за бебета?   newsm78  Търся нещо такова 
http://picasaweb.google.bg/DeniVenci/DropBox?feat=directlink

Или някъде другаде ако сте срещали?Трабва ми за момиченце размер 6-9 месеца    bouquet

Подобни грейки, включително съвсем малки номера, има в една барачка на "Капитан Райчо", след Гранда, по посока Евмолпия, само че май вече няма с качулки. "Caramel" имат такива модели с качулка, погледни в магазина отстрани на Халите или на втория етаж на Гранд-а.

# 246
Къде дават официални рокли под наем и на какви цени? благодаря предварително  Hug

# 247
Мами,от ДБМ приготвят невероятно красиви мартенички.  Heart Eyes Средствата 100 % отиват за дечицата.

БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ МАРТЕНСКИ БАЗАР
 ще се проведе на
28.02. до 01.03. 2010г.
пред централна поща гр. Пловдив

Средствата, които ще се съберат, ще бъдат предназначени за децата от домовете, които звеното на ДБМ в Пловдив посещава целогодишно, а именно тези в Асеновград, Калофер, Зелениково и Нареченски бани.

# 248
Moмичета, къде се продава хубав домашен мед, по възможност в Тракия, но пък ако знаете и другаде от сигурен източник пишете!
Благодаря!!!

# 249
Благодаря на murvet77 за инфото относно магазинчето за щори. Днес го посетих и наистина там излизат доста по-евтино нещата, но все пак като материи и разнообразие от цветове разликата е голяма.
Явно ще падне сериозно мислене!

# 250
Moмичета, къде се продава хубав домашен мед, по възможност в Тракия, но пък ако знаете и другаде от сигурен източник пишете!
Благодаря!!!
На Ибър - между Новотела и Панаира - има магазинче за пчелни продукти на производител. Видовете мед са букет и понякога манов. Доволна съм. Захаросва ми се яко като престои дълго време - няма глюкоза в добавка  и прочее.
За пчелните продукти - има разнообразие - но понеже не ползвам не мога да кажа нищо повече...

# 251
Благодаря!!!
На Ибър - между Новотела и Панаира - има магазинче за пчелни продукти на производител. Видовете мед са букет и понякога манов. Доволна съм. Захаросва ми се яко като престои дълго време - няма глюкоза в добавка  и прочее.
За пчелните продукти - има разнообразие - но понеже не ползвам не мога да кажа нищо повече...
Много ти благодаря!!!Точно меда ме интересуваше, наистина съм ти бного благодарна  bouquet
Малко ми е далечко, но ако няма по-близко ще пратя мъжо:)

# 252
  • София
Благодаря!!!
Много ти благодаря!!!Точно меда ме интересуваше, наистина съм ти бного благодарна  bouquet
Малко ми е далечко, но ако няма по-близко ще пратя мъжо:)
Мерси и мен ме интересуваше! А колко струва? Скоро гледах в Кауфланд да купа, малеее, много скъп ми се видя.

# 253
Бурканче от детско пюре- води се 250 гр - 2.50 лв
Следващите големини са по 4 и 8 лв, като последните мисля се водят 800 гр.
Понякога имат и междинни грамажи - зависи какви бурканчета са използвали.

# 254
Днес се засилих да търся магазинчето на Есприт в Тракия и след много лутане нищо не намерих.
Може ли някой да ми обясни по-подробно,къде и откъде да мина с кола за да го намеря?
Понеже и аз веднъж се лутах, да обясня. Като идваш от мебелна къща на първото КРЪГОВО кръстовище (значи се пада дефакто второто кръстовище след мебелна къща) завиваш надясно и след това веднага в първата пресечка на ляво, караш 30-40 метра и ще видиш магазинчето от дясно под блока. Аз като ходих първия път завих на първото кръстовище и голямо лутане, така и не го намерих тогава  ooooh!

bouquetще се пробвам пак да го открия.

Общи условия

Активация на акаунт