Къде в Пловдив??? - 10

• 68 173
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Момичета,знаете ли дали в Бонжур има промоция на Лореал козметиката-някъде из форума четох,че пудрата им с четка-май минерална беше,била на 1/2 цена,но не във всички магазини.Има ли такова нещо,че в това време не ми се бие път напразно до главната,да не говорим,че паркирането е ад

# 556
обади се по телефона и питай
635512

# 557
Каспър,мерси  bouquet

# 558
Момичета,знаете ли дали в Бонжур има промоция на Лореал козметиката-някъде из форума четох,че пудрата им с четка-май минерална беше,била на 1/2 цена,но не във всички магазини.Има ли такова нещо,че в това време не ми се бие път напразно до главната,да не говорим,че паркирането е ад

Само внимавай, че така една спирала на промоция от там се оказа на края на срока за годност и едни ужасни сърбежи в очите...не е работа! Гледай срока внимателно!

И аз да питам-къде има в момента панталони/гащеризони или комплекти панталон+яке за ски?Някакви ориентировъчни цени?  Много благодаря:)))

# 559
Екипите за ски са за мен, не за дете!

# 560

Само внимавай, че така една спирала на промоция от там се оказа на края на срока за годност и едни ужасни сърбежи в очите...не е работа! Гледай срока внимателно!

И аз да питам-къде има в момента панталони/гащеризони или комплекти панталон+яке за ски?Някакви ориентировъчни цени?  Много благодаря:)))
Добре ,че ми каза,аз съм малко завеяна и като нищо хич и нямаше да погледна срока  bouquet

# 561
Мили дами, не съм сигурна, че постът ми е точно за тази тема, но съм нова и ми е малко объркано  Rolling Eyes. Искам да се оплача и да ви препоръчам да НЕ ходите в р-т Уникато, в Кършияка. Причината е само една - наглата управителка от типа "дива комунистическа лелка". Всичко си беше наред докато не ми предложи да настани мен и съпругът ми на маса за 4-ма с друга непозната двойка навръх Свети Валентин, само за да не загуби някаква печалба  smile3515. Тогава просто отказах резервацията и споделих мнението си в сайта, откъдето разбрах за ресторанта. И всичко щеше да е ОК, щях да преглътна случая и пак да отида там, защото иначе ресторантът ми хареса, когато ръководството му започна да трие най-нагло мненията ми за Уникато  #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Е тогава вече се убедих, че гласът на потребителя все още нищо не значи в нашата мила родина и споделям възмущението и огорчението си тук. Честно, писна ми от такива малоумници и не искам да се примирявам, дори и когато случаят не е въобще фрапантен. Просто искам да живеем вече в нормално общество, където имам право да се оплача без да ми се заглушава гласът!
Съжалявам, че първият ми пост тук е именно оплакване, но не мога да не споделя мнението си с потенциални клиенти на заведението, които биха отишли да оставят парите си в ресторант с подобно отношение към клиентите!

# 562
  • Пловдив
k_viktoriya наистина поста ти може би е за др.тема,моят отговор е със сигурност също не е на мястото си,но в позицията си на почти собственик на такъв тип заведение бих могла да те апострофирам и да не се съглася с теб.Първо в момента бизнеса на хората от този бранш е подложен на сериозно изпитание/както и вс.др.бизнеси-разбира се/-поради сведеното до минимум посещение.За този и др от този вид празници обикновенно има куверт,не доуточняваш дали е така!?Защото едната вероятност е да заплатиш за останалите места и да си усигуриш мечтаното уединение.Помисли ако си собственик как ще процедираш-примерно имаш 7 маси и на всяка маса да седнат по 2-ма влюбени и да държат да са сами-дали ще е финансово рентабилно и дали ще може да платиш заплатите на хората,които ще ви усигуряват уюта.Все пак аз съм пристрастна и по-навътре в нещата и може би ,затова разсъждавам ралично.
Естествено си права да се сърдиш,че ти трият мненията в сайта,там трябва да има място и за критика!

# 563
Каспър, Трапезица   bouquet

# 564
Повечето места, сайтове, където се помещават подстраници за заведения са платени и съответно собствениците на заведения имат право да изискват да се трият кофти мненията и ако им откажат да престанат да плащат за точно това място.
Така че никой не отказва да трие...
Аз пък мисля, че се злоупотребява със силата на интернет, мен в прав текст една госпожа ме заплаши, че щяла да ме пише в интернет, защото имали наглостта да й искат за 45 мин престой на детето й да плати за час, а не за половин както тя искала... Държа се супер нагло, ама, нагло, нагло, като обиждаше персонала и мястото и на няколко пъти ми натякна как щяла да ме пише по интернет. При което й казах въобще да не ме плаши, че интернет аз съм го измислила.  Joy При всички ми опити да я успокоя, защото тя си избухна от нищото, може би мъжа й я беше ядосал преди това, й върнах парите и я помолих да не идва никога повече...
Така че нека не забравяме, че не всичко, да не кажа много малко, от нещата които се пишат са чистата истина. Те са по-скоро нечията истина.

# 565
Аз да кажа накрая-всеки си има гледна точка и тя винаги е различна в зависимост от това дали си собственика или клиента:)И аз от личен опит го казвам...Мисля, че най-важното е да сме хора! Няма нужда от грубост или обиди, но за съжаление си има простаци на тоя свят-предполагам, че те ни учат на биволско търпение Laughing

# 566
Клиентът има идеален начин да си изрази мнението- повече не ходи там, където не му изнася...

# 567
Клиентът има идеален начин да си изрази мнението- повече не ходи там, където не му изнася...

Абсолютно вярно! Но има още нещо - клиентът винаги е прав, което, за съжаление е на светлинни години от истината в БГ! Не се ядосах за друго, ами защото ми се изтриха мненията - иначе наистина щях да го преглътна и даже пак да отида там, защото все пак е нормално да търсят печалба хората и затова да ми предложи варианта с друга двойка. Но да ми се налага цензура за това, че съм споделила опита си - твърдо съм против!
darusha5К, и аз имам доста опит в тази сфера, и тук, и в Щатите. За съжаление, това което си описала като вариант да се настанят по 2-3 двойки на маса, за да няма загуби заведението си е приоритет за БГ. Има една много грозна дума, която пък много точно го описва - печалбарство. И то за сметка на удобството и доброто изкарване на клиента. Аз не мога да спра подобен род отношение от страна на ръководството на заведението, но направих това, което мисля, че всеки почтен и съвестен потребител е длъжен да направи - да сподели с останалите, иначе доникъде няма да я докараме в тая държава!

# 568
Здравейте.
Може ли някой да ми препоръча заведение в района на църквата Св. Петка, което да става за отпразнуване на кръщене за 20-30 човека.В голяма чуденка съм  Thinking
Благодаря предварително.

# 569
Причината е само една - наглата управителка от типа "дива комунистическа лелка". Всичко си беше наред докато не ми предложи да настани мен и съпругът ми на маса за 4-ма с друга непозната двойка навръх Свети Валентин, само за да не загуби някаква печалба  smile3515. Тогава просто отказах резервацията и споделих мнението си в сайта, откъдето

А вие навръх Свети Валентин ли отидохте ? Или предварително си направихте резервацията?

Общи условия

Активация на акаунт