Къде в Пловдив??? - 10

• 68 148
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • Майничка
А къде има добри курсове по немски за напреднали ?
  bouquet

В центъра за срещи на провинция Саксония-Анхалт, виж тук

# 646
Има ли някой впечатление от магазина за обувки Гизда на Васил Априлов ?! newsm78
 До колкото ми е инфото, обувките ги правят предимно за износ , а също така работят и по поръчка ?!

Моят личен опит със сандали на тази фирма е несполучлив. Много удобни на пръв поглед, но материали и изработка - на изключително ниско ниво. След седмица носене имаха вид на носени с години. Трудно е да си го представите дори - кожата се изтърка, обезформиха се, разлепиха се. Щях да си помисля, че така ми се е случило само на мен, но и моя приятелка си беше купила от тях обувки и също беше изключително недоволна. Не мога да си представя, че с това качество изнасят навън. Чантите, които продават са хубави, турски са, естествена кожа и с добро качество, но не и за цените си. Стават, когато са на разпродажба.

Ами аз доколкото разбрах те си поемали гаранцията изцяло ?!
 Една познат ами каза, че е много доволна от тяхните обувки - та за това питам

# 647
За парфюми говорехме преди- във Венера Козметик -накъде до Водната палата- какви парфюми продават-тестери,застарели,имитации ?
Благодаря   bouquet

# 648
А къде има добри курсове по немски за напреднали ?
  bouquet

В центъра за срещи на провинция Саксония-Анхалт, виж тук

И аз горещо препоръчвам това място за всеки,който иска да подобри познанията си по немски или да започне да  учи езика отначало.
Аз 5 години там учих езика и благодарение на двете учителки ( едната университетски преподавател, а другата е учителка в Немската гимназия) и моето упорство и желание да науча нещо, успях да взема всички сертификати до Oberstufe.

По онова време хич не бяха евтини курсовете, но си заслужаваха всяка стотинка.

# 649
  • in a Lovesong
Привет! Ако може някой да каже къде в Пловдив има магазини за маркови часовници и ако някой си е купувал да каже дали си струва?! Търся за подарък в порядъка на 200-300 лв  Simple Smile

# 650
Привет! Ако може някой да каже къде в Пловдив има магазини за маркови часовници и ако някой си е купувал да каже дали си струва?! Търся за подарък в порядъка на 200-300 лв  Simple Smile
Ситела на Отец Паисий

# 651
Магазин за маркови часовници има на Железарска 3, до Джумаята. Моя е от там и не е мръднал от 6 години, а и си имат гаранция и всичко. Когато си търсех гледах и в Сителата, но те се занимават основно със злато, а не с часовници...
Може да провериш и на двете места, но аз съм за Джулианито на Железарска.  newsm10

# 652
  • in a Lovesong
благодаря много  Hug

# 653
За нищо!

# 654
Благодаря    bouquet  за инфото за курсовете по немски-говорих с тях,провеждат се вечер от 6 до 9 .Ще изчакам децата да порастнат.
На дърти години ще се доизуча,явно Simple Smile

# 655
Магазин за маркови часовници има на Железарска 3, до Джумаята. Моя е от там и не е мръднал от 6 години, а и си имат гаранция и всичко. Когато си търсех гледах и в Сителата, но те се занимават основно със злато, а не с часовници...
Може да провериш и на двете места, но аз съм за Джулианито на Железарска.  newsm10
И аз давам глас за Джулиани! PeaceНа свекърва ми и девер ми часовниците са от там и са си доволни.Скоро и мъжът ми го чака подарък от въпросния магазин Wink

# 656
Момичета спешно ми трябва информация  Praynig
Къде шият хубави калъфи за мебели,но не от онези нагърчените промазани и шарени,а по-плътни и елегантни.Нещо такова например:
http://delonghomelinen.com/yahoo_site_admin/assets/images/Brown.27121142.jpg

И да са евтинки по възможност  Blush

# 657
В Мола също има няколко магазина за часовници. На главната има един между магазин MAD и Sara Pen. Ако продават Raymond Weil в този до Джумаята, май и на моят мъж е от там. Или поне там сме ходили да му сменят каишката. (Ако е същото дето си мисля - за каишките слизахме надолу по-стълби)

# 658
Освен във Форума в Тракия и Вис Виталис къде още предлагат дървени играчки (пъзели на нива, домино с картинки...)?

# 659
В Сити Центъра / магазин Леро / на втория етаж са часовниците.Струва си да подариш вещ, която е с доказано качество, ще служи, и ще е спомен за дълго време.Мисля че за тези пари можеш да купиш много приличен модел и марка часовник.

Общи условия

Активация на акаунт