Мадам Ленорман или Сбъднати Предсказания -4

• 46 040
  • 781
  •   1
Отговори
# 240
момичета карите са за жена ще намерили работа до 1/2 месеца 27 писмо-20 парк=30лилии=11метла- 23мишки

# 241
момичета карите са за жена ще намерили работа до 1/2 месеца 27 писмо-20 парк=30лилии=11метла- 23мишки
Добре тръгва, но изведнъж нещо се проваля, не знам чия е вината, най - вероятно намеса отвън, загуба, лошо настроение, пречка, отговорът е НЕ - не до 1/2 месец, не е това работата, друга ще дойде, по - късно, съвсем други неща ще станат...Зима, Сълза, вие какво ще кажете? Меги, чакаме те! Hug

# 242
Добре тръгва, но изведнъж нещо се проваля, не знам чия е вината, най - вероятно намеса отвън, загуба, лошо настроение, пречка, отговорът е НЕ - не до 1/2 месец, не е това работата, друга ще дойде, по - късно, съвсем други неща ще станат...Зима, Сълза, вие какво ще кажете? Меги, чакаме те! Hug
благодаря ти и аз така виждам нестата,но да се надяваме да се намери изход

# 243
Здравейте момичета !Ще ми изтегли ли някой карти, дали ще си намея скоро работа ? PraynigИ още нещо ме интересува ако не е нахално вече имам една идея да си отворя малко магагазинче .Притеснява ме това ,че момента не е много подходящ и се двоумя.Пожелавам ви един слъчев и изпълнен с приятни емоции ден!  bouquet

# 244
Здравейте момичета !Ще ми изтегли ли някой карти, дали ще си намея скоро работа ? PraynigИ още нещо ме интересува ако не е нахално вече имам една идея да си отворя малко магагазинче .Притеснява ме това ,че момента не е много подходящ и се двоумя.Пожелавам ви един слъчев и изпълнен с приятни емоции ден!  bouquet
изтеглих карти относно въпроса ти скоро ще намерих ли работа ;1 конник-15 мечка-4 дом-22път-24 църце ,а относно втория ти въпрос дали да отворих магазинче картите са;30 лилиии=12 птици-16 звезди-36 кръст-34 риби 

# 245
Много ти благодая Ирене за бързия отговор .Като че ли има надежда запървия въпрос Ти какво мислиш?

# 246
изтеглих карти относно въпроса ти скоро ще намерих ли работа ;1 конник-15 мечка-4 дом-22път-24 църце ,а относно втория ти въпрос дали да отворих магазинче картите са;30 лилиии=12 птици-16 звезди-36 кръст-34 риби 
за първя ти въпрос мога да кажа че скоро сърдечен приятел ,които е на  висок пост можеби ще ти помогне , можеби ще трябва да избираш два вариянта , или може да се двуомиш ако не ти допада работата,но мисля че ще стане и то ще бъдеш доволна сърдецно щастлива а по втория въпрс смятам че си струва да опиташ ще има трудности ,но кратки  срещи разговори ,но мислия че ще ти потръгне ,не съм много на ти със картите но поне това мога да кажа нека и другите момичета да ддът мнение  успех

# 247
Оооо благодаря ти много за тълкуването  bouquet Направо ви се чудя на всички тук ,как успявате да тълкувате посланията на картите .При мен нещо още не се получава Confused

# 248
Добро утро и от мен, момичета. По картите за жената ще намери ли до 1/2 месец работа и аз така ги виждам нещата. Надежда и оптимизъм има, има и начало. Вероятно дори ще се задвижат нещата. Не виждам причина нещата да се объркат, но явно крайния резултат ще бъде негативен. Да попитам, че нещо не ми стана ясно. Това три карти и сборовете им ли са, или 5 карти. Защото с тези тирета и равенства не мога да се ориентирам.
И моята питанка: жена пита има ли здравословен проблем в нея за да не може да забременее:
21 Планина 9 Букет 5 Дърво

Планината е много тежка карта индирикираща сериозен здравословен проблем, но до колкото прочетох проблема е свързан с главата, не с репродуктивни органи. Някъде в предните теми имаше подредба специално за здравословно състояние, но не я намерих и просто изтеглих 3 карти.

# 249
Сълза, бариерата на жената да забременее е психическа, не физическа! Да се вгледа добре в себе си, да прецени какво я спира - или смята, че партньора не е подходящ, или се притеснява как ще се справят финансово / жилищно и затова не забременява  Peace
Галинари, страхотни карти! Hug Поздравявам те! Бизнесът ще е успешен, работа ще намериш, но ще я оставиш заради магазинчето... Не малко труд ще положиш, но успешно е всичко покрай теб, придобивки, сътрудници, партньорство... Заобиколена си от добри хора, които те подкрепят! Всичко при теб е ок! Peace

# 250
Оххх как ме зарадва Nightwish   bouquet Дано да е така веднага ще дам обратна връзка ако има някакъв резултат

# 251
 относно жена ще намерили работа до 1/2 месеца са 5 карти  ,а сега относно мъж скоро ще намерили работа и ще излезе ли от тудното положение във което е сега картите изтеглни за него са ; 36кръст-20 парк-31слънце-24сърце-16 звезди   аз смятам че навлиза във хубав период и скоро ще си намери работа съдбата му поднася изненади помоща ще доиде от сърдецни приятели истеглих карта за срок 15 мечка

# 252
Nightwish, много противоречиви ми бяха картите. Всички са относително добри като здраве, включително и сборовете- Змия и Котва. Не говорят за нещо сериозно и фатално. Бих се притеснила, ако след Планина е Щъркели или Дете. Но в случая излиза Букет. Бих се притеснила също и ако излезе Гроб. От всичките обаче Планина е сериозна карта като негатив, но останалите пък са обнадеждаващи. Склонна съм на обяснението ти и е успокоително това, което си написала. Благодаря за разяснението, ще се радвам много и на още мнения   bouquet
ИРЕНЕ2, щом са 5 картите оставам на мнението, което написах. Добро начало, старт, но нещо ще се обърка като краен резултат. Вероятно външни хора ще повлияят. Ако искаш задай и уточняващ въпрос да видим от къде ще дойде жегата.
Картите на мъжа са много добри, всички го виждаме. Не знам само работата му ли касаят или изобщо живота му. О, ти си задала въпроса не само за работа, а и ще излезе ли от трудния период. Не само ще излезе, знака му за напред е изцяло положителен, не само не е (-), не е дори на 0.

# 253
  • зад кестените

черпя ви за рождения ден на щерката

# 254
Да ти е жива и здрава щерката!!! Само радости да ти носи вкъщи!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт