Мадам Ленорман или Сбъднати Предсказания -4

• 46 038
  • 781
  •   1
Отговори
# 375
Азади, известие за работа те чака!
ЛУНА 7, придобивка за дома? Thinking

Абсолютно точно...Браво !!! Имах предложение за работа днеска и то късно вечерта ..
щЕ ПОМИСЛЯ И ЩЕ РЕША

# 376
  • плевен
Добро утро.Аз ли съм първа днес...Ставам с някакво огромно желание за карти и си изтеглих 3 за днес

Какво ли да очаквам:новини от приятел newsm78(въпреки че знам че ще се видя с приятелка с която не сме се виждали дълго време)...а ако говорим за любов какво може да значи Mr. Green

# 377
добро утро момичета ,азади радвам сече при теб нещата леко полеко започват да се подреждат,вчера попитах картите дали мъж ще ми помогне за работа излезнаха;1 конник-23 мишки-8гроб-5дърво-3кораб за мен нещата няма да са много лесни тези мишки и този гроб не ми харесват можеби новината няма да е никак губава ,но края е нови хоризонти вие как мислте  bouquet

# 378
добро утро момичета ,азади радвам сече при теб нещата леко полеко започват да се подреждат,вчера попитах картите дали мъж ще ми помогне за работа излезнаха;1 конник-23 мишки-8гроб-5дърво-3кораб за мен нещата няма да са много лесни тези мишки и този гроб не ми харесват можеби новината няма да е никак губава ,но края е нови хоризонти вие как мислте  bouquet

Добро утро Ирене!
За мен картите не са много лоши.. конника е вест /предложение / което няма да те удовлетвори/мишки/, но все пак ще имаш трансформация/промяна/ която ще е стабилна и навярно ще се наложи да пътуваш заради работата
Определено ще е от мъж помоща

# 379
благодаря зади наистина ще пътувам ,нокак ще се развият нещата просто само един гспод знае благодаря ти отново за бурзия отговор  bouquet

# 380
  Мили дами, имам нужда от помоща ви:))
Според вас и картите Simple Smile) - мисли ли мъж за съвместно съжителство с жена
16звезди+3кораб+11бич+22път+31слънце

# 381
Според вас и картите Simple Smile) - мисли ли мъж за съвместно съжителство с жена
Мисли, да! Ма го е срам да си каже  Laughing
А, честито Азади! Wink За работата!
ИРЕНЕ, не чакай помощ от мъж, няма да я получиш!
Цветето , хубави карти, известие  от някакво учреждение - училище, болница, университет, държавна институция, може и банка, по - скоро положително, но може и някаква сметка да ти дойде днес  Thinking
Аз вчера не дочаках някаква голяма новина  Rolling Eyes Може да съм имала много малки  Laughing
Моите карти за днес :
Котва - Куче - Коса  Thinking

# 382
Мисли, да! Ма го е срам да си каже  Laughing
А, честито Азади! Wink За работата!
ИРЕНЕ, не чакай помощ от мъж, няма да я получиш!
Цветето , хубави карти, известие  от някакво учреждение - училище, болница, университет, държавна институция, може и банка, по - скоро положително, но може и някаква сметка да ти дойде днес  Thinking
Аз вчера не дочаках някаква голяма новина  Rolling Eyes Може да съм имала много малки  Laughing
Моите карти за днес :
 Thinking

Благодаря , но ще е откажа тази работа .. Имам хиляди причини ..
Дадох обратна връзка да се знае,че картите показват

Котва - Куче - Коса - Стабилен приятел си има проблеми Нощно желание:))

# 383
Азади, ще взема и аз да се пробвам.
Тези хара имат проблеми за решаване, но ги рашеват заедно, няма тайни м/у тях. Дискутират, оглеждат нещата от всички страни и заедно вземат решенията си. Имам усещането, че все пак мъжа е решаващия фактор. При него има някакъв проблем за доизясняване и дори през спорове да минат и повишаване на тон, важното е, че ги обсъждат. Първата ми мисъл беше, че не живеят в едно и също населено място, но изобщо не съм сигурна. Ако е така, значи има намесени и външни, независещи от тях фактори явяващи се пречка. Възможно е и на едно и също място да живеят, но не живеят в една къща. Най- важен е финала, а аз го виждам като правилен и много решително направен избор в тяхна полза. Те имат вярата и надеждата, какво по- важно от това?  Laughing Дай обратна връзка, че много са ми несигурни първите крачки  Laughing
Ти си писала, че не живеят заедно бре, голяма съм шматка. Аз павя тълкуване за намеренията му. Нищо, няма да трия

# 384
  • зад кестените
здравейте от мен Hugazadi   моето мнение е че се двоуми да ноправи тази крачка но като краино решение аз виждам съвместно съжителство, но не точно сега, това ще стане след извесно време.

# 385
  Мили дами, имам нужда от помоща виSimple Smile)
здравейте от мен Hugazadi   моето мнение е че се двоуми да ноправи тази крачка но като краино решение аз виждам съвместно съжителство, но не точно сега, това ще стане след извесно време.

Подкрепям те ЦуриSimple Smile
Как са нещата около теб??

# 386
да се посмеем заедно дамиSimple Smile)

Хомосексуалист - ветеран от войната разказва спомени.
- Стоим си ние в окопите и си мечтаем за мъже. По едно време идва врага, ама той един сладур, един хубавец ти казвам, мечтааа. И аз му викам "Как си, бе сладур?", а той ми отговаря "Марш оттука, бе педераст!"
- И ти кво му отговори?
- На ти една бомбичка, бе сърдитко!

Срещнали се два охлюва - единият гол, а другият с черупка на гърба.
- Как си? - пита охлювът с черупка.
Другият отвръща шепнешком:
- Избягах от къщи!

Трима приятели обсъждат живота на чашка бира.
Единият се жалва:
- Струва ми се, че жена ми ми изневеява с електротехник.
- Защо мислиш така?
- Ами, прибирам се вкъщи, поглеждам под кревата, а там едни клещи, които не са мои.
Вторият се обажда:
- Моята пък ми изневерява с водопроводчик.
- Ти пък откъде го измисли това?
- Ами, прибирам се вкъщи, поглеждам под леглото, а там един водопроводен ключ, който не е мой...
Третият с въздишка се обажда:
- Ох, вашето е нищо, моята пък ми изневерява с кон.
- Стига, бе! Ти пък откъде знаеш.
- Ами знам! Преценете сами! Прибирам се вкъщи, поглеждам под леглото..., а там жокей.

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 14:41 от azadi

# 387

И според мен се колебае и още не му е узряло решението, но мисли по въпроса.

# 388
 Joy Joy Joy Joy Азади! Hug Grinning

# 389

Как минава деня ?? Някакво развитие по твоите въпроси за голямата поръчка?

Общи условия

Активация на акаунт