Пролет топла наближава, августинчето на воля шава!

• 27 449
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ауу Gretta , хубаво кафенце си ни почерпила. Аз и аз съм ранобудна днес, че ще ходя на БХС в МАйчин Дом. Стискайте палци, че умирам от страх, цяла нощ сънувах кошмари

# 541
Мале кафе, мечтая си да мога да отпия една глътка.  Cry, но на мен все още ми е лошо от кафето. adelina_bg, стискам палци всичко ще е наред. Няма страшно. Просто ти взимат кръв и на следващия работен ден си гледаш в сайта  newsm10.  Да се включа и аз за витамините, на мен док ми предписа Дева плюс (http://devaplus.com/), ама ги спрях за сега. От меките капсулки ми става ужасно лошо и тя каза спри ги и набелгни на плодове и зеленчуци. Мислех си да си купя сиропчето на Хип, но още не съм решила. Вчера успях да си запиша час при доцент Томова за втората ФМ, дава чак за 19.03.  ooooh!. Иначе по ЖК съм на 05.03. И на мен вече си ми личи като килца съм 4 нагоре, но хич и не ми пука, важното е бебо да е добре. Хайде целувки на всички, аз започвам работния ден, че и днес май ще си доработвам от вкъщи.  Banghead.

# 542
  • София
red shoe - благодаря ти за отговора.
Относно килограмите,като забременях бях 55,после без да правя нищо свалих до 53 ,сега съм 57. Внимавам какво ям и се старая да не се тъпча.

# 543
  • Русе, София
Здравейте, момичета. И аз да се присъединя към вас.
Казвам се Велина от София, на 34 години съм и ми е втора бременност. Имам дъщеричка на 4 години и 3 месеца.
Ще се радвам да се запозная с мами от София и дай боже да разхождаме бебчетата задно после.

# 544
  • София
Бе хора къде ни изчезнаха лентичките на половината поне? Някой знае ли какво става

# 545
  • София

Добро утро и от мен. Да ви потам за някой лек за хрема. Аз от неделя съм леко болна - гарлото вече го излекувах с Прополки и лукчета ама тая пуста хрема не знам какво да я правя.

shanika  споко ще се появят и вчера липсваха за известно време.

# 546
 Добро утро и от мене.
 За хремата си купи ампула течен вит.Ц, капни си 2-3 капки в ноздра и останалата част я изпий.
 За килограмите аз вече съм към 5 отгоре и част от дрехите не ми стават.
 Относно чертата на корема, на мене ми се появи преди поне 3 седмици и вече стига допъпа ми.
 Добре дошли на новите мами.

# 547
Аз ли вчера се похвалих, че нямам проблеми със съня и пишкането Laughing
Снощи за два часа - 5 пъти ставах, точно се унеса и пак явно бебчо ми е скачал върху мехура.
Болните мами да оздравяват и само хубави новини за тези, които са на прегледи и изследвания!

# 548
  • Варна
Здравейте момичета ! Като чета за вашите контракции и почвам да си въобразявам и аз някакви неща  Rolling Eyes. Дано се овладява бързо положението !
Gretta, благодаря много за кафенцето.
Q-T, много се радвам за ентусиазма ти, бих се присъединила и аз, но към 16.30-17.00h. си прибирам щерката от градина. Вероятно като се постопли, ще се задоволя само с дълги разходки. Laughing

# 549
  • София
Привет отново и от мен,
големи емоции, голяма бюрокращина в тоя Майчин дом. Отивам аз там сутринта в 8.30 и гледам на регистратурата 20 човека, обаче на регистратурата имаше табела БХС - 14ет. стая незнам коя си, качвам се аз там, отивам в тази стая, те ми дават някакъв формуляр и ми казаха да платя 20 лв за ехографа, платих ги и отидох на ехограф. Там също имаше супер много хора, влизам аз там и онази като взе да ми се кара: "Какво е това нещо, вие не сте минали през регистратурата, и защо сте си платили, то не може така, трябва да се регистрирате долу да направим ехографа, да отидете да платите и после да се върнете тук да дадете белешката!?!?! newsm61"  Казвам и какво толкова, вече съм си платила, няма да се разкарвам два пъти, пък и тези отгоре не ми казаха че първо се прави ехографа после се плаща. Абе на луда ме направи, и не спря да ми се кара, да не говорим, че доктора беше супер нелюбезен, ама какво да очаквам, като всички ги минава на конвейр. Иначе горе всичко мина много бързо, ох д ано всичко да е наред. След 2 дни каза че ще ислязат в интернет резултатите.
Иначе относно витамините, аз си бях купила Пренатал (обаче в момента съм ги спряла за малко, че ми се драйфа от тези големи хапчета), сега мия сиропчето на ХИП, много е готино, препоръчвам го.
Снощи едвам съм спала, щях да се побъркам, ходих сигурно 5 пъти до тоалетната и като изляза пак имам чувството, че ми се пишка smile3514, да не говорим че това БХС направо ме побърка, цяла нощ кошмари сънувах, абе ужас, заспах чак сутринта.
Относно килограмите - преди да забременея качих 2-3 килограма заради стимулацията, та стартирах от 54, сега съм 56-57, но повечето дрехи са ми неконфортни за носене. Дънките все още ги нося ама само с разкопчано копче. Иначе си имам вече малко коремче, което ме кара да се чувствам като плондерче Simple Smile

Pate добре дошла, аз също живея в София но принципно съм от Русе Simple Smile, може да се срещнем някой ден да пием кафе, току виж се оказало, че се познаваме, знае ли човек светът е малък Simple Smile

# 550
  • София
Тази доцент Томова в коя клиника е и добра ли е? И още един въпрос, кога се правеше втората ФМ, да знам кога да си запиша час (този път при Марков)

# 551
  Втората ФТ се прави между 18 и 23 седмижа, но до колкото знам най- добре било да се отиди в 20 сед.

# 552
  • София
Тази доцент Томова в коя клиника е и добра ли е? И още един въпрос, кога се правеше втората ФМ, да знам кога да си запиша час (този път при Марков)

Предполагам че става дума за тази лекарла
http://www.docenttomova.bg/index.php?p=2

# 553
adelina_bg, няколко момичета, които минахме на БХС, описвахме какъв точно е редът в МД, защото иначе размотаването е ужасно, жалко, че не си го прочела   Peace

# 554
  • София
Грета, страхотно кафенце и закуска, добре ще ми дойдат Simple Smile

Аз се връщам от първия преглед по здравна каса. Малко съм разочарована от цялата работа. Акушерката ме качи на кантара с всички дрехи, обувки, добре че поне палтото си бях свалила иначе щях да съм покрила нормата за цялата бременност Simple Smile
Препоръча ми да пия витамини, каквито си избера Simple Smile Предупреди ме да съм точна за нашите срещи, защото ни се полагат 15 мин на месец и в тези рамки трябва да уточним всичко.  На ехографската снимка нищо не се различава, дори мъжа ми човек с невероятно въображение нищо не видя Simple Smile. Абе щуротия ми се вижда цялата работа, но ще трябва да мине. Важно е, че бебо е в норма и е добре.
Утре ще ходя за БХС в Майчин дом.

Аз си купих панталони за бременни от един щанд в Маклия Цум на втори етаж. Имат доста интересни неща.

Стасимира, за хремата има  един спрей от солена вода. Продава се в аптеките, но не му помня името. Имаше го споменат миналата седмици. Погледни предните постове.

Лек ден и усмивки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт