Пролет топла наближава, августинчето на воля шава!

• 27 449
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Относно стволовите клетки и аз съм ЗА ето малко инфо: http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=209&video_id=23320

И аз също се изморявам често, особено като съм права повече от 2-3 часа.

tolinka, стискам палци. Всичко ще е наред!

# 151
Здравейте момичета  Hug страхотен снежен ден е навън. С удоволствие си изринах колата сутринта и отидох на работа. Улиците едни такива неразринати, коли буксуват, направо приказка    Joy Но пък настроението е много добро, дано такова да остане до края на деня. След обяд в 15ч ми е прегледа, а утре сутрин съм на БХС в Майчин дом. Стискайте ми палчета всичко да е наред  Praynig
Ох, много е приятно навън и много се изкушавам да се овъргалям в снега  Crazy Crazy

# 152
  • Варна
Юлия, на мен док. не ми е казвал, че ще се налага вливане и престой в болница. Подготви ме още от самото начало, че бебетата щ се родят около месец по-рано. То нищо не се знае, де. Може по-нататък да се окаже, че ще трябва и това да направим, но предполагам ще се реши като наближи време. Важното е мъниците да са добре, а ние ще направим каквото е необходимо.
Аз от няколко дена съм със страшно сърцебиене, а и доста се задъхвам, но иначе съм О'К и нямам търпение да видя пола на бебчетата.

# 153
  • Варна
Момичета, здравейте и от мен през новата седмица!
Да ви кажа много ме е яд на себе си а почвам да се ядосвам и на моята лекарка от ЖК #Cussing out - днес звънях в Св. Марина за да питам за ранния БХС и ми казаха, че е късно и той се прави до 13г.с.  Sad  Не е ли редно доки да ми каже за това въпреки че консултацията ми е по-здравна каса...а пък аз да си преценя дали искам да го правя. Много ме е яд и защото  явно ранният е по-точен от късния БХС. Дават го като проценти на точност 95 % към 65% мисля.. Не знам.. Само се моля всичко да излезе ок и, макар че вече не съм сигурна дали въобще има смисъл от този БХС след 15г.с. Направо ще полудея, вкарала съм се в някакъв ужасен филм...  Sad Cry

# 154
   Успокой се! Всичко ще бъде наред с бебока. И моя доктор по ЗК нищо не ми каза, аз  сама го попитах и чак тогава говорихме за БХС.

# 155
Момичета, здравейте и от мен през новата седмица!
Да ви кажа много ме е яд на себе си а почвам да се ядосвам и на моята лекарка от ЖК #Cussing out - днес звънях в Св. Марина за да питам за ранния БХС и ми казаха, че е късно и той се прави до 13г.с.  Sad  Не е ли редно доки да ми каже за това въпреки че консултацията ми е по-здравна каса...а пък аз да си преценя дали искам да го правя. Много ме е яд и защото  явно ранният е по-точен от късния БХС. Дават го като проценти на точност 95 % към 65% мисля.. Не знам.. Само се моля всичко да излезе ок и, макар че вече не съм сигурна дали въобще има смисъл от този БХС след 15г.с. Направо ще полудея, вкарала съм се в някакъв ужасен филм...  Sad Cry

Не се ядосвай за БХС, все пак е само вероятностен резултат. Направи ли ФМ? Тя е по-важна и дава доста повече информация.
Лошото е само, че имам чувството, че тия по ЗК изобщо си вършат работата през пръсти и излиза, че трябва да даваш пари всеки път при все, че сме си  здравно осигурени, за да ни обърнат внимание и да получим адекватно отношение.
Не го мисли повече, няма смисъл - влияеш и на бебето така. Всичко ще е наред!

# 156
  • Miami
И мен много ме е яд на тия доктори от ЖК  #Cussing out Нищо не казват за тези генетични изследвания и после "много четете в интернет". Ми ще четем я, то ако чакахме на тях... Crossing Arms Аз си ходя на частно и хич даже този от ЖК не го питам за нищо, така и така си плащам при друг.

Лошото е само, че имам чувството, че тия по ЗК изобщо си вършат работата през пръсти и излиза, че трябва да даваш пари всеки път при все, че сме си  здравно осигурени, за да ни обърнат внимание и да получим адекватно отношение.
Абсалютно е така!
Моя док на ЖК ме гледа два пъти до сега да установи бременност и после да чуем сърце. И от тогава само едни изследвания ми е пуснал. Сега ми каза да ида към 10-ти февруари, защото щяло да има вагинален преглед, да ми гледал шийката на матката. При това положение много се съмнявам да ме гледа и на видеозон.

# 157

Да ви почерпя за рождения си ден, момичета!

# 158
ЧРД, Gretta!
Пожелавам ти много здраве, щастие и всичко най-хубаво!
Успешен финал и да си заобиколена винаги от детски смях и усмивки!

# 159
  • Варна
Гретта, честит ти рожден ден! hbday Лека бременност и прекрасен финал през лятото от мен!

Момичета, благодаря ви за окуражителните думи! Ама още ме е яд, защото ние не сме лекари и не сме длъжни да знаем кога какво се прави. Това, че ние се интересуваме, четем и си споделяме не замества ЖК. Освен това, така както ЖК е по здравна каса, така плащам и допълнително 300 лв, защото "това, което здравната каса вслючва е недостатъчно" по техни думи.
Аз правих ФМ и всичко е наред с изключение на тази пуста Нухална Транслусценция, която е 2.5 и са ми я подчертали, сложили са удивителна и са писали "гранична стойност" - това е, което ме притеснява.. Но ще гледам да се успокоя, че иначе горкия бебчо ще се побърка и той.. Sad

# 160
Честит празник ,Грета  Hug

# 161
Момичета, здравейте!
Пуснах новата тема и изчезнах - днес влизам в темичката и видях, че мами са ми писали да ги добавя на първа страничка - сега ще го направя - не съм много веща, но ще попрочета тук там! Относно благодарностите ви за темата - какво да кажа......много сте мили  Hug

Сега да ви разкажа за най дългите 47 минути в моя живот. В петък след работа тръгнах с колата да взема любимия от работа и да си ходим! Взех го и тръгнахме - една минута след това започнах да усещам нещо много странно отдолу. Спрях и отидох в първата тоалетна и за ужас установих, че кървя - направо щях да припадна в WC-то. Обадих се веднага на лекарката и тръгнах към нея - от 18,15часа да 18,50 се тътрихме в ужасните софийски задръствания до болницата. В 19,00ч вече лежах и ме преглеждаха - в 19,02 минути видях малкия бебок да плува най - безцеремонно в околоплодните си води - все едно нищо не е станало. Доктора завъртя екрана към мен и ми каза - Ето, виж го - добре е - не се тревожи - и ако искаш да знаеш - момче е! Голям рев му ударих......... Последваха серия - инжекции, хапчета, системи, кръв взимаха, кръвно мериха, температура...... От петък вечер до понеделник на обяд  - когато ме изписаха почти не съм спала - постоянно ми се въртяха някакви мисли в главата - за това колко сме безсилни понякога....... за това как желанието за нещо - понякога няма нищо общо с постигането на същото.......как от най - щастливия човек на света - можеш да станеш най - нещастния....... колко небрежни сме понякога към събитията и хората..... към самите себе си..... как разменяме местата на приоритетите си - уж за малко - а за колко дълго може да се окаже впоследствие........ всъщност единственото нещо, което ме караше да се усмихвам тези три дни на неспане, болка от инжекциите и ужаса от забодената игла във вената беше гледката от малкия екран в петък - на малката главичка, малката ръчичка и малката патчица на малкия ми непукист - правещ постоянно предни и задни кълба...... Така че момичета какво да ви кажа - ПАЗЕТЕ СЕ.... МНОГО  Hug  Hug

# 162
Аууууу Грета, имай малко милост с тази невероятно торта Laughing
Честит Рожден Ден ти желая! Много усмивки и сбъднати желания  bouquet

tia_e толкова добре те разбирам - аз бях така преди 2-3 седмици. В крайна сметка на какво ти казаха че се дължи кръвотечението?

# 163
  • София
Gretta честит рожден ден. Да си много здрава и усмихната и лятото да буташ щастлива в парка близнашката количка, а малката кака да подтичва доволно и тя да иска да бута.  Grinning
Много мила гледка ще бъдете.
tia-e сега трябва да си спокойна и не мисли за нищо отрицателно. Важното е че всичко е наред. За съжаление се случва често. Пази се много.

# 164
Здравейте в този приказно снежен ден!!!
Исках да попитам към кого трябва да се обърна, за да ме добави в началната страничка? Терминът ми е насрочен за 13 август и ако трябва сама да се добавя  newsm78 newsm78 как да го направя? Това ми е първа бременост.
Мерси предварително за помощта  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт