БЕЛГИЯ - 18

• 56 116
  • 776
  •   1
Отговори
# 570
Калинка, пуснах ти инфото

И на мен, и на мен  Blush Hug

# 571
Ако правим среща за неделя за нас ще е удобно....къде да я направим някакви идеи....ако времето го позволява ще е добре да сме някъде навън ...

Относно хомеопатия аз съм за с две ръце...за съжаление не съм толкова уверена че да давам на Калоян по моя преценка и без да го е видял лекар хомеопат. Нашия в България беше добър но беше пестелив на обяснения и не ми даваше сламки за самостоятелна преценка. Не знам и дали ще се съгласи ли на диагнози от разстояние той познава Калата от по малко от година. Тук още не съм го завела. Бони, ти ми даде координатите на твоя ама ни е малко далеч...тъпо извинение но като не карам още, а пък съпруга ми е доста зает и май ще си търсим някой по наблизо.

Вчера учителката на Калоян каза че може да отпразнуват рождения му ден предварително тъй като е през юли месец, а тогава няма училище. Малко съм резервирана ....по скоро съм склонна след като е минал не знам от суеверие ли .....вие какво мислите

# 572
Идеа, не е толкова далече, стига се бързо, а и е на много приятно място. Добър е. А защо не караш колата, а  Wink
Ти стягаш ли вече багажа  Sunglasses Аз само трупам в един ъгъл, та да видим дали ще мога да събера всичко в куфарите  ooooh!

Хайде за неделя да се разберем. Ние само трябва да минем да гласуваме и съм свободна.

Аз също не правя РД в училище, въпреки че е няколко дни след края на годината. Ама нали все по-рано си тръгваме. Но от догодина може и да и го правя. Въпрос е на 4 дни. И аз съм малко суеверна, ама ще видим ......

# 573
100% съм ЗА да се празнува РД на детето в градината. Било то преди или след датата. Не страдам от суеверия и подобни притеснения. За мен е важно детето да се забавлява, да се чувства важно и специално на своя си ден. Аз съм родена на 15-ти август и никога не съм имала възможност да черпя в градината или училище, да поканя съученици  Tired Всеки е нанякъде, нормално. Но все пак - не бих празнувала месец например по-рано на детето. Иначе няколко дни - със сигурност. И всички деца от групата на Криско го правят  Peace

# 574
......ами всъщност той е роден края на юли така че реших да го отпразнуват септември като започнат училище......

Бони,още не съм започнала ама ние няма да имаме май много багаж ще видим .........тепърва ще ходим до Икеа със списъка от поръчки Laughing

Казвайте за срещата кога и къде newsm78

# 575
  • В облаците
Бони и тук да кажа - много благодаря  Simple Smile Ще се запознаем, надявам се след лятната ваканция пак да има сбирка.

Блонди да дойда това лято на рожден ден  Grinning Май сме и съседки по квартал в София, та по чехлички ще отскоча  Laughing

Идеа и аз съм суеверна за по-ранният рожден ден, но сигурно е глупаво  Blush  Макар че това може да го приемеш като изпращане за България или празник за финала на годината пък после пак си го празнувайте, а детенцето ще разказва на приятелчетата, че той има два рожденни дни  Laughing

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 11:02 от калинкамалинка

# 576
Калинке, прочела си мислите ми ...ще говоря с учителката да направим парти за довиждане тъй като няма да сме за финала на годината , а пък рождения де ще го направим септември....дано ме разбере знам че суеверието е глупаво нещо но така са ме учили от малка и не мога да го преодолея.

Ние ще си бъдем цяло лято в София можем да  си направим среща там ако има желаещи.

# 577
И аз това си мислех днес за партито. Майките организират голямо парти за последния ден. Нали догодина сме първолаци и се разделят с тази им учителка. Та ще има подаръци, снимки,писали речи. Днес много ми стана мъчно, че детето няма да е там и съжалих за първи път, че си тръгваме по-рано. После се сетих да я помоля в понеделник да направим малко парти за да може и тя да запомни края на един етап от живота си.

Калинка, ако не изчезнеш пак  Naughty, живот и здраве на есен ще се видим  Hug
Идеа, ние пък сме съседки с теб Laughing. Ще е весело среща в БГ  Party  А за неделя ще решим според времето

# 578
здравейте отново от мен майчета ,бихте ли ми помогнали за личен лекар на детето ми,евентуално препоръка за някой добър.Благодаря ви предварително.Оп пропуснах -за антверп. става въпрос.До скоро.

# 579
kris 71 ето това е нашият доктор

Dr Van Damme
Van Eycklei 29A
2018 Antwerpen
032393487

в кабинета работят двама доктори,и двамата са много внимателни.Да чукна на дърво не ми се е налагало да ги посещавам често,но ти ги препоръчвам Peace

Ние неделя сме на лице за среща,само дано да е хубаво времето,поне да не вали като днес например.

# 580
Здравейте всички. Аз съм нова в този форум, но ще се радвам да ме приемете  Simple Smile
Живея малко далечко от Брюксел, но мисля,че това не е проблем  Simple Smile

# 581
Ваня, добре си дошла!

Как сте, мамчета? Временцето се пооправи и никакви ви няма.
Аз утре ще правя багажа, че хич не знам какво да взимам, какво не. Голяма ми е мъка като се застягам тези куфари  Whistling

Блонди, как минаха изпитите?

# 582
Наистина се позагубихте. А времето е супер  Simple Smile Само, че тук при 20 C ме хваща голям мързел хихи

Ваня, в коя част на Белгия си? Аз си търся другарчета от района между Хаселт и Лиеж  Mr. Green

# 583
Ваня, добре дошла  Hug

Момичета, ще правим ли среща утре?

# 584
Aз съм на линия.

Общи условия

Активация на акаунт