БЕЛГИЯ - 18

• 56 088
  • 776
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Здравейте белгииски мами.При вас има традиция в събота или неделя да се прави пазар.Водили са ме на такъв във БРЮКСЕЛ преди години но сега идея си нямам къде е това място-помня че на входа имаше магазинчета за полски и испански салами.Този уикенд ще сме в Брюксел и моля някоя ако се сеща да ме упъти ,а също и за АНВЕРС-КОЙ ДЕН И КЪДЕ?

# 601
Петерки, говориш за Абатоара предполагам, той е след Gare du midi, предпоследната или последната спирка на метро 2 и 6. Пазарът е всеки петък, събота и неделя, но петък е по-малък.

Джъст, честит рожден ден, само здраве, радост и щастие   bouquet

Радвам се, че сте всички добре  Hug Ние се понасяме в БГ на море чак към 20-ти август, дотогава сме си тук  Simple Smile

# 602
Добър ден  Flutter
Just a Girl- честито и от мен ,здраве преди всичко и много щастие

Да предложа по един шоколад  Mr. Green

Just a Girl-успех на испита днес  Peaceдано всичко мине нормално  Praynig

# 603
В Антверпен международния пазар е събота и неделя сутрин на Theaterplein

# 604
Джъст, да си много здрава и щастлива!  newsm59

Ние сме вече на родна земя. Малко жегичка ама иначе всичко е толкова мило и свидно. Хубаво е да си у дома  Heart Eyes

Извинявам се за провалената среща , но за съжаление ни налегнаха здравословни проблеми....но пък на есен живот и здраве ще се запознаем  Hug

# 605
  • Belgium - BG
Много виновно и аз пиша, чета и аз по диагонал и все отлагам да напиша нещо. Откакто в работата настана една забрана на интернет сайтове, чатове и подобни и на мен социалното време ми се намали доста Laughing А и както винаги Пантелей пьтник Heart Eyes Бяхме 2 седмици в Португалия, за прьв пьт се решихме с колата да трьгнем, доста пьт на е красиво - спахме  в Бордо, после половин ден в Сан Себастиен при баските:) голяма мотня но е изморително. Открихме и плажният сезон, беше страшна жега. Сега пак на работа и вече планирам лятото - на 15 юли заминавам да оставя София на наште, после ще я взема краят на Август, ще изкарат един месец на морето както всяко лято - поне да не се чудя тук какво да я правя и кьде да я давам.
Гледам за среща нещо се говори, пишете ме и мен - сега или след лятото е ок Laughing Много поздрави на всички, Джьст - пожелавам ти много усмивки и щастие и до скоро

# 606
  • Overijse, Belgie
Еееееей, много ви благодаря!!!! Страхотни картички и пожелания Simple Smile

И аз като Новаа съм под тежките удари на сайт рестрикциите на работа и само хвърлям бърз поглед вечер на темата.
Изпитът мина много добре Simple Smile Сега малко почивка - 2 месеца, че много ми идваше горница курса, макар, че е само 2 вечери седмично...
Поздрави на всички в БГ и да си прекарате страхотно!!!

# 607
Благодаря Джъст, за съжаление ние си прекарахме първите дни по изследвания и доктори.  Оказа се че Калата има стрептококи в гърлото следствие на прекарана предиоколо 2 месеца Скарлатина. Аз пък съм с мононуклеоза(до скоро не бях и чувала за нея). Утре сме при хомеопата да видим как ще ни оправя.  newsm78 Изобщо дойдохме си едвали не да хукнем по доктори.  #Cussing out
Иначе временцето беше бая топло.....ама днес малко поразхлади та е екстра.

Кой , къде ще почива това лято.

# 608
    iddeA много неприятно,дано бързо да ви мине и да ви е по приятно времето на родна земя.И аз като се прибирам най важното ми нещо е да отида на зъболекар.Зъбите са ми много слабо място,а тук дори и да ти връщат парите при лечение пак е ужасно скъпо.Вчера ми завършиха един зъб и платих близо 500 евро! Ако искам да си направя корона ми искат 2 хил.!! Та от сега съм ангажирала моята зъболекарка в София поне за 2 седмици.
 Не знам за вас,но мен това студено време тук хич не ми действа добре,днес беше 13 градуса у сред лято! Едвам вече чакам да свърши училището и да се приберем на топло пък поне и за малко.Моето момченце имаше годишни тестове по математика и нидерландски последните две седмици,ще видим как се е справил на родителската среща.До края на юни вече няма да учат,ами ще ги водят по разни екскурзийки и забавления.
 И аз се отчетох в темичката Grinning приятен ден

# 609
  • В облаците
Здравейте и от мен Simple Smile
Джъст честит рожден ден на патерици   bouquet

Да ви кажа какво стана с нашия херпес. Ходихме до педиатричната болница в Жет, защото не знаех къде другаде може да има детски дерматолози. Лекарката каза, че не е херпес, а екзема. Дано да е познала, че три седмици подред взривих пералнята да пера всичко, да сменям всеки ден чаршафите, даже ми излязоха мазоли от гладенето. Цялата къща е в купчета за гладене - на детето, на мама, на тати (че нали херпеса бил вирусен, заразен и можел и на нас с баща му да се предаде  #Cussing out) Още го мажа с това, което тя ни даде (крем приготвен в аптека) и в понеделник сме на контролен. Дано да е познала  Thinking Има подробение, но не са изчезнали гадните пъпки  #Cussing out

Идеа, дано да се оправяте бързо.

Блонди имаш ми телефона, до вторник включително имам задачки, но след това съм свободна за кафе, бира, каквото искаш. Не съм несериозна, напротив даже често прекалено съм съвестна  Wink

На всички нови момичета - добре дошли, на отпочиналите добре  сте се завърнали за работа, а всички, които ще си заминават - приятна почивка  Hug

# 610
А, Калинке, не съм казала, че си несериозна  Hug Родителите на мъжа ми са тук и сме всеки ден нанякъде - Германия, в Париж ще ходим за няколко дни, из Белгия и няма да мога още две седмици. След това съм на линия и ще се разберем нещо  Simple Smile Дано да е екзема и да мине бързо.  Hug

Времето е отврат, дано се оправи скоро.  Tired

И моят курс по френски приключи успешно, с най-добрите резултати съм от групата  Blush Във вторник ще се записвам за септември пак.

# 611
  • В облаците
Браво, Блонди  Party Кое ниво си или ще бъдеш? Времето със сигурност не  е такова гадно във Франция особено при лавандулите на Мария Simple Smile

Тук тази година са се събрали всички европейски дъждовни облаци и си правят форум на тема, "Сега ли да почнеме потопа или през 2012?"

Аз всъщност съм забравила да напиша, че в петък заминавам с детето. Броя дните  Sunglasses и се връщаме края на август.

# 612
Сега във Франция при лавандулите е потоп, но преди няколко седмици беше екстра. 30 градуса и слънце. Топнахме се в Средиземноморско...  Grinning

# 613
  • В облаците
Йиииии значи, как завиждам  Mr. Green

Ще видиш ти Мария като пусна тука едни снимки на чайки и гларуси от Черноморско...  Laughing,  че ние май и тая година там ще сме, но както винаги по това време аз имам голям умствен напън къде точно  newsm78

# 614
Калинке, хубаво да си изкарате  Hug Иначе за курса ще съм 5-то ниво септември. Нещата ги знам на теория, но не мога да ги ползвам на това ниво свободно, разните му там по-изчекнати времена  Crazy

Ние ще сме в Ахтопол, любимият ми град, чакам с нетърпение голямото зареждане на батериите  Blush

Общи условия

Активация на акаунт