БЕЛГИЯ - 18

• 56 082
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
  Eй Блонди и ние ще сме в Ахтопол Grinning и на мен ми е любимия на морето още от дете.Ние в началото на август и вече го сънувам.Иначе най любимия си ми е Търново.Там съм израснала и аз там си зареждам батериите.
Преди това ще ходим на гости на едни приятели в Румъния в планината.Никога не съм ходила там и ми е много интересно.Общо взето сме запълнили програмата за ваканцията

# 616
Жалко, че няма да се засечем, щеше да е хубаво да се поразходим и да се видим там  Hug
В Търново още не съм ходила, срам, срам  Embarassed
За Ескада нещо знаеш ли, ние там резервирахме. Знам къде е, но не сме отсядали. Вие къде сте?

# 617
E,жалко,щяхме да пием биричка на плажа Grinning
 За Ескада нищо не мога да ти кажа освен,че отвън изглежда доста добре.Ние винаги сме на квартирка при едни познати.Като бях малка от къщата имаше страхотна гледка към фара,но построиха пред нея други къщи. А Търново да го посетите задължително,просто няма такъв град - улици,атмосфера,природа,храна....ох увлякох се ама вече взе много да ми липсва.В края на юли всяко лято се организира международен етно фестивал и идват от цял свят танцови състави,които правят страхотно шоу,целият град е като празник.Също така светлинното шоу на Царевец,завиждам на тези които ще го видят за първи път,изживяването е неповторимо. И за другите,които не са ходили в старата столица - направете го Peace

# 618
Благодаря ви за милите пожелания дано наистина скоро задгърбим болестите.

Ха така Веле, ами моят мъж е от Търново може и да се познавате. И аз много обичам да ходим в Търново особенно през зимата когато има сняг, малко студенко ама иначе много красиво и романтично.

Блонди, как така не сте ходили ........ да си поправите грешката Hug
Калинке, ти къде живееш в София ..може да се запознаем ако имаш време.

# 619
здравейте момичета и от нас,пристигнали успешно на Белгийска земя!Надявам се да ни приемете в компанията си.

# 620
  • В облаците
Момичета почвам да стягам багажа. Днес чудовището е с мен, не пожела да отиде на градина, запъна се и нали му е предпоследен  ден го оставих да помага Simple Smile Ще отидем да направим последни покупки. Утре ще ни дават резултатите на курса по френски.

Еей, Блондс, аз съм едва ниво 2.1. Ще видим утре дали преминавам по-натам. Мнооого се точат тия курсове, но с наште болести няма как да запиша  целодневни  Sad Иначе това е най-добре и бързо. Ще носи всеки по нещо- банички и боза съм приготвила.

Идеа в Младост съм по адресна регисрация Wink Може да се видим, да Simple Smile

И аз не съм била  в Търново, но иначе знам всичко за Царевец, даже гледах кога ще са оперните представления на открито,но пак няма да има с кого да отида. Мъжът ми по-късно ще си дойде, ще отидем до морето, после има малко задачки и няма да остане време и тая година. Жалко, че събориха Мавзолея беше прекрасен за операта. Сега търновци намазват само Mr. Green

# 621
Здравейте и от мен  Grinning
Ох виждам,че всички стягат куфарите за Бг Grinningчудесно да си прекарате на родна земя Hug
Аз съм тук ,нали скоро пристигнахме Confused
Дано времето поне бъде с нес за да може често да сме на вън по разхоки из парка и градините  Flutter
Търново е прекрасен град Peaceлюбимият ми  Hug
На всички весело и безгрижно лято пожелавам Peace Grinning

# 622
Здравейте Нелесита, Крис. На всички който ще са в Белгия лятото пожелавам хубаво време.  Hug
В София в момента е  хладно и дъждовно и го дават май цяло лято да е така.  ooooh!

Идеа в Младост съм по адресна регисрация Wink Може да се видим, да Simple Smile

Само свирни като си на линия и имаш време ...надявам се и ние да сме оздравяли че да не ви прехвърлим някой вирус Hug

Ние сме като на заточение не се виждаме с никой...половината ми приятелки са бременни, а другата се надяват да са  hahaha и се пазят...ама разбира се не им се сърдя най-важно е да се опазят от болести. Има време за сбирки и гуляи.
Иначе в Търново сега възстановяват и хълма Трапезица той е бил застроен с много църкви...предполагам че ще стане интересно.

Хайде хубав уикенд на всички Heart Eyes

# 623
 И от мен здравейте nelesita и kris 71  Grinning и наистина дано да ви е хубаво времето в Белгия.
 Иддеа,може и да се познаваме с мъжа ти да,стига да е около моя набор сиреч 79. Само в София ли го дават да е кофти цяло лято времето или в цялата страна Sad. Спомням си едно лято 2001 когато Влади беше бебе се скъса да вали.Дано да не е така сега,че сме планували почти 2 месеца да сме се в Бг.

Да ви разкажа вчера какво чух и ме потресе.Отивам да взема Влади от училище и чакам на една пейка в двора до госпожата от занималнята.До нас седеше едно момченце,много красиво мулатче от Бразилия  около 5 годишно и тя го заразпитва кой ще го вземе,къде ще спи,в коя къща.То чинно си отговаряше,че може би сестра му или майка му и че си имал отделна стая.А майка ти и баща ти? Те къде спят?Заедно или в отделни стаи?нали са разделени? Аз бях ето така Shocked . Чувала съм че разпитват така,но тази може би си мислеше ,че не я разбирам. После казвам това на Влади и той - Ами сега ако Жилберто каже на техните какво го е разпитвала!? Та отново се убеждавам,че хората са еднакви навсякъде

# 624
  • Overijse, Belgie
Тук си е направо лято Simple Smile Какво ще кажете Simple Smile
Днес бяхме на плаж, утре сме в Планкендаал.

Тук пък прогнозите са за хубаво лято  Praynig

# 625
  • Belgium - BG
Ей не сьм предполагала че ще ми писне от жега в Белгия ама май така става вече Simple Smile Не можем вече да спим от топлото, нямаме климатик в кьщи ама кой да предположи че ще стигнем то тук Sunglasses
Вчера бяхме в Plopsa Coo, и там едвам издьржах под сльнцето, ама то е ясно - лятото най-хубаво си е на морето. Още малко, и там
ще отидем Simple Smile
На мамчетата които сте си в БГ, весело и готино лято и дано да се стопли вече се стопли и при вас

# 626
  • Overijse, Belgie
Уф, така е novaa! Ние бяхме на морето в събота, а в неделя ходихме в Планкендаал и съм порядъчно изгоряла. Дават го тази и другата седмица около 30 градуса, но от време на време ще ръсва малко дъжд да разхлажда Simple Smile

# 627
Здравейте момичета, да ви се похваля. Калата снощи го даваха в рубриката малък коментар на btv новините. На въпроса данъчните хора ли са заяви с такава сериозност че "Данъчните не са хора а динозаври" направо ни попиля от смях. Нащо гардже най-хубаво   Embarassed

Радвайте се на хубавото временце. В БГ по магазините са пуснали новите есенни колекции hahaha

# 628
Щях да забравя. Честит празник на тези които празнуват Петър и Павел!

# 629
  Най сетне започна ваканцията и много горда искам да се похваля и аз с моето момченце,което е отличник.Вчера беше родителската среща,на която им раздават рапортите за годината и много ми го похвалиха.Това са моменти,в които наистина се чувствам щастлива мама.
  И аз пожелавам на всички весело лято,където и да са,без тревоги и с много смях и няма значение какво е времето Hug

Общи условия

Активация на акаунт