БЕЛГИЯ - 18

• 56 080
  • 776
  •   1
Отговори
# 630
Браво, Веле, на малкия  Simple Smile
И нашият празник в събота мина супер - танци, децата бяха страхотни всички, снимахме много, и филмче направихме, но на връщане ни сполетя неприятен инцидент - гонихме се с Кики, играехме на криеница и аз да избягам и се скрих в нашия вход и затворих вратата, която е със стъкло по средата и той удари с длани върху него и то се строши и си сряза ръката на китката много лошо, спешното, упойка, шевове, в понеделник смяна на превръзката, преглед за прекъснати нерви, сухожилия, за чувствителност, поне това е наред, иначе има 5 шева, дълга, дълбока рана до кокал, спрян е от градина, пие антибиотик. Не го боли, той е добре, но аз не. Как можах да затворя вратата и да му причиня това?  Cry Cry Cry А ако беше паднал напред и се нанизал на някое стъкло през корема? А ако му беше паднало на врата стъкло или върху главата? Само ужасии си представям, не мога да спя нощно време, само плача и изобщо лятото ни не започва никак добре. Надявам се да не е така и занапред  Cry

Дано при вас всичко е наред и да се изпълни пожеланието на Веле за всички  Hug

# 631
Уф много неприятно,ама бързо ще му мине на детенцето.Ако това те успокоява мисля ,че всички майки си представят разни ужасии като се тревожат и съвсем нормално да чувстваш вина,въпреки,че така се случило просто.Аз имам съвсем същия случай,само дето брат ми затвори вратата под носа ми като си играехме.Бях на седем и си нося доста голям белег точно под китката от тогава.Аз така много се обвинявах,когато носех Влади на раменете си,беше на 2 г. и паднах и го изпуснах.Сдоби се с 3 шева на главата. Ще мине и ще замине,не го мисли толкова Hug

# 632
Блонди, мила, не се обвинявай... Не е било нарочно. Станалото станало, мисли позитивно и скоро всичко ще мине...

Ние не се прибираме, надули сме басейна в градината и по цял ден сме навън. Чакам майка другата седмица ...   за да си почина от деца Simple Smile

# 633
момичета ,моля пак за малко помощ,Кажете някой ползва ли нет на Mobistar или   Base,кой е за предпочитане.Какво ще ме посъветвате и някой знае ли дали са с договор за определено време,че забравих да попитам.Благодарско предварително.Между другото откакто сме тук вече седмица не съм видяла дъжд, а в Бг казват ,че ги е удавило.На всички в Бг хубаво лято и стига толкова валежи.

# 634
Блонди, силно ви прегръщаме и бързо оздравяване. Не мисли за лошото което е могло да стане, а за хубавото лято което ви предстои.  Heart Eyes
Мария, страхотно звучи това с басейна....аз се опитвам да измисля къде да идем на моренце, че не сме планирали нищо от рано. Ще ми се да е по-различно от други години.
Крис, ние от около месец сме към Base. Договора мисля може да се прекрати с едномесечно предизвестие. Като качество на услугата сме доволни, но пък чакахме да ни пуснат нета повече месец Sick За Mobistar нищо не мога да кажа  Peace От момичетата тук знам че Telenet са добра компания за интернет, телефон(имат пакет с безплатен тел. за цяла Европа) и ТВ, при нас обаче нямат покритие. Влез в техния сайт http://telenet.be/ и разгледай. Успех

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 12:15 от iddeA

# 635
Ние сме на Теленет - интернет+дом.телефон+цифрова телевизия
Ако не се лъжа на месец е 50 евро + разговорите. Обажданията към фиксирани номера из цяла Европа, след 5 следобяд и събота и неделя, са безплатни

# 636
благодаря ви много за отговорите.Пак да питам нещо,дано не ставам нахална.От общината ли да разбера какви училища има в Антверпен?Квартирата ни е в центъра ,близко до гарата,искам някъде в района ,но не знам нищо за училищата тук.Някой да посъветва,ако знае.Хубав ден на всички.

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 10:24 от kris 71

# 637
Здравйте от мен   Grinning
Аз имам едно въпросче  Laughing
Дали някоя мама знае къде много да искарам пълномощно тук и колко струва  Confused Rolling Eyes
Предплагам,че е в посолството ,но все пак да питам  Rolling Eyesможе да има и други вараинти знам ли : Mr. GreenБлагодаря ви предварително  Hug Hug Hug

# 638
  • Semmerzake, Белгия
bonni, с малко закъснение  Embarassed - да ти е жива и здрава рожденничката   bouquet. Желаем й весело и безгрижно детство и много успехи в училище.  newsm59  

Блонди много неприятна ситуация. Настръхвам от случилото Ви се. И моето въображение рисува ужасяващи картини, какво би могло да стане. Желая Ви бързо оздравяване и лесно преодоляване на травмата. Весело лято от нас.

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 12:37 от soni

# 639
Бони, да ви е жива и здрава порасналата принцеса!  newsm38...а пък Калата и пожела мама и тати да и купят момичешки кончета за летене  Laughing

Ние изкарахме страхотен уикенд на вилата с цър-пър и хубаво временце. От многото валежи всичко е толкова буйно и зелено че ти радва окото.

Нелесита, за пълномощно нямам никаква представа  newsm78

Крис, аз влязох в сайта на нашата община и така разбрах за всички училища в нея. Успех  Peace

# 640
Нели, какво пълномощно трябва? За БГ ли?

Момичета, с какви препарати мога да изпера петна от пюрета по бебешките дрехи? Започнах да захранвам и Алекс целия се омазва, съответно в магазините всичко е на езици, които не говоря и нищо не разбирам, вече много започвам да се дразня  Sad Днес нещо хич не ми е ден...

# 641
Вениш гел (не за пръскане, не друго, само гел), накисваш обилно петната за няколко часа, след това слагаш в пералнята и към праха също добавяш от гела. Досега петно не е оставало при нас след това третиране  Peace

За пълномощното и аз нищо не разбрах. За къде и за какво?  Thinking

Благодаря ви за подкрепата, момичета,  Heart Eyes другия понеделник ще сваляме конците  Confused

# 642
nelesita-преди да тръгнем от Бг,аз правих пълномощно на дъщеря ми за кола,което ако еска да я продава след 2010 год. отново трябва да попълня едни декларации за съгласие и да ги заверя за съответната тод.Обясниха ми ,че се правят в посолството.Така ,че изтегли си от нета пълномощното което ти трябва и го завери в посолството.Имам няколко вида пълномощни,които мога да ти пратя ,стига разбира се да са това което ти рябва.Успех!

БЛОНДИ-много съжалявам за детенце,късмет в понеделник!Имах подобен проблем преди месеци с дълбока рана,шев и куп неудобства покрай нея ,освен болките ,които бяха нетърпими.Изписаха ми какво ли не за мазане,но шева и усещането за не мои пръсти си останаха.Случайно една възрастна жена ми каза да мажа ,след ваденето на конците става въпрос ,раната-шевовете с заешка мас.Трябва да призная,че ми зарасна ,няма следи от шевове и то много бързо.Аз си нося от Бг,но съм далеч от теб.Ако имаш идея как да ти дам ,естествено ако искаш разбира се ,само пиши.

Момичета,четох преди време ,че ходите на плаж ,но не помня къде.Може ли някой да даде малко инфо,къде,как се стига от Антверпен.Благодаря ви.

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 11:27 от kris 71

# 643
Здравейте момичета  Hug
Ох,ама аз как съм се изказала ама,че как да разберете за какво става въпрос я Embarassed
Ами аз намерих в посолството се искарва пълномощно ,но до колкото разбрах струва окло 70 ев Sad Слава богу,че се отложи да правя такова,чее много пари ми се виждат значи  Close
Иначе трябваше да упълномощя майка ми за да бяга по разни учреждения заради мен  Wink
Блонди -много неприятно ,дано бързичко зарасне раната на малкия , а ти не бива да се обвняваш,макар,че съм сигурна че която и от нас да е на твоето място ще го направи  SadАз в ежедневието редовно или поне често ми се случва да я настъпя Симона да я одраскам на я хакна силничко Embarassedи тем подобни верно дреболийки са но се обвинявам Blushно в крайна сметка който не е гледал дете той не е правил такива неща Peace
bonni, с малко закъснение   - да ти е жива и здрава рожденничката  . Желаем й весело и безгрижно детство и много успехи в училище.  
Олга-за петната и аз ти препоръчвам Вениш Peaceще останеп доволна Hug
За интернета ние тук сме на Белгаком-та се чудя дали не се натараточихме само Thinking newsm78 като прочетох Теленет Grinning
Аз да  се оплача в България  се бяхме смички ама то и тук същата работа ConfusedМъжо замина на другият край на Геманията да работи  и аз с малката като кукувица тук Closeпоне на две седмици ще се виждаме ,не е като на 3-4 месеца Mr. Green

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 11:39 от Flexi

# 644
Здравейте мамчета,
първо да благодаря на Сони, Идеа и Флекси за поздравленията за РД на моето момиченце.
Идеа, да кажеш на Калата, че получихме понита с крилца  Laughing Хайде да почерпя. Обади се  Hug

Вече сме на 6 и ще сме ученици на есен. РД изкарахме на морето. Поръчах торта на едно момиче от Бургас от тортената тема. Стахотна, естествено.Върнахме се снощи. Беше много хубаво въпреки, че времето беше променливо. Бяхме на Черноморец и тази година попаднах на страхотно хотелче. Ето да го разгледате http://vromos.net/, а обслужването беше за 5-звезден хотел. Направо нямам думи, толкова съм доволна. Ако се чудите къде да отидете ви го препоръчвам с две ръце и е на 20 метра от плажа.

Блонди, надявам се Криско да е добре. Ти също. Той сигурно е щастлив сега с баба и дядо, а ти още се обвиняваш. Вие кога си идвате да се съберем тук поне?

На всички пожелавам весели летни дни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт