БЕЛГИЯ - 18

• 56 077
  • 776
  •   1
Отговори
# 645
  • Semmerzake, Белгия
И ние предпочитаме Черноморец за лятната си почивка. Блаженство и за нас, и за детето. Плитка водичка, бързо се стопля, без грам вълничка. Много ми е спокойно там. Малката не излиза от водата.
Ние отсядаме в Дом Корал.

# 646
Сестра ми ходят често там в някакво хотелче, на мен не ми допада особено  Confused
Ние ще сме в любимия ми Ахтопол от 22-ри август. Бони, ще сме в София само 4-5 дни и няма да ни остане време за среща там, но тук ще го направим после  Hug

# 647
Блонди, вие много набързо тази година. Няма ли да останеш повечко с Криско?

На мен Ахтопол ми е малко далече, нещо не ми е много на сърце. Хубаво е, но от двете предпочитам Черноморец, а и е на 2 км от Созопол, който ми е любим. А и както казва Сони няма такъв плаж. Вълшебен залив. Там водя малката, а като си дойде мъжа ми ходим двамата в "цивилизацията"  Wink

Сони, къде е Дом Корал? Разгледай Вромос. Перфектни са.

# 648
Ами, няма това лято  Simple Smile Бяхме си май месец, бяхме и преди това за НГ, сега за лятото пак 2 седмици... добре е  Simple Smile Ахтопол е отдалечен, да  Peace Но е специален по своему  Simple Smile Всеки има изисквания, предпочитания и външно харесване. От цялото Черноморие само и единствено от централния плаж на Ахтопол имаме достъп до почти средата на морето и все до глезените водата  Simple Smile А Синеморец държи първенството за плажна ивица!!! А скалите и възможността за скачане, кеят, рибарите, фарът, всичко...  Simple Smile Обиколила съм навсякъде нашето черноморие и за мен Ахтопол е единствен  Heart Eyes Северното -  Stop
Но все пак - Несебър, Созопол... - хубави са. Всичко е въпрос на харесване и организация  Blush

# 649
  • Semmerzake, Белгия
Всеки си има любимо място за почивка. Важното е да се чувстваме добре и наистина да отдъхнем от ежедневието.  Peace
Бони, разгледах Вромос, ние сме пили кафенце там, но незнаех, че е толкова хубаво и приятно вътре. Ще го посетим може би догодина.
Дом "Корал" се намира на центъра /до въртележката/ - зад площадчето с фонтана . Хем е на централно място, хем се пада една пресечка встрани от главната улица и не е шумно. Собствениците са ни приятели вече и се чувстваме добре.
Ако някой има път към Стара Загора ще се радвам да се видим. Ние ще пътуваме за Белгия около 29 - 30 юли /живот и здраве  Praynig/

# 650
Сони, много сте далече от плажа. Как се катерите с детето всеки път, особено след плаж  ooooh!  Аз гледам да съм възможно най-близо до плажа, че с всичките лодки, кофички и играчки не знам как бих се справила   Wink нали сме все жени  Laughing  А във Вромос всеки ден ти почистват стаята, сменят ти чаршафите и кърпите на 3 дена, сапунчета, шампоанчета, страхотна кухня в ресторанта, кафето е много приятно, свободен интернет, абе за тази цена това никъде го няма. Отидете да го разгледате и им прати много поздрави от мне  Mr. Green

# 651
  • Semmerzake, Белгия
Не е толкова далече от плажа. Непременно ще посетим Вромос и няма да забравя за поздравите  Peace Laughing

# 652
Здравейте момичета,
Аз самата не съм в Белгия , но се опитвам да помогна на мой много близък.
Имам следния въпрос : Въпросния човек е от 1 месец в Белгия. Работи , но не е доволен от условията на труд и заплащането. Работи в строителството и е с квалификация строителен техник. По принцип си търси работа в цяла Белгия или Франция , като владее малко френски/ елементарен разговор , може и професионален, работил е с белгиийски клиенти без проблем/ и малко английски.
Имате ли идея, как да му помогнеме за работа ? newsm78
Извинявайте, че това контрастира с ваканционите ви настроения , но той се нуждае от помощ и то възможно най-бързо.

# 653
  • Semmerzake, Белгия
http://www.konvertkonstrukt.be/konvertbulgaarsfr.html
PGG, това е страницата на една борса за работа. Всичко е легално. Твоя близък да си подготви CV на английски или френски, да им се обади или да отиде на място. Има адреси и телефони в сайта. Успех!!!  Peace

# 654
iddeA -пишеш ,че сте на BASE интернет и сте доволни,да разбирам ли ,че е бърз нета?

# 655
Здравейте,ние се прибираме в бг средата на август и ще ходим на море на serenity bay,маи е на нестинарка,иначе любимия ми курорт е созопол

# 656
Много благодаря , Soni.Вече е изпратил SV-то си , сега ще чакаме.Ако има други идеи и съвети за по-бързо намиране на работа , моля.

# 657
много спешно търся аптека която работи в неделя,в брюксел или околностите.Много ще съм ви благодарна

# 658
Провери тук дежурните аптеки, в който квартал търсиш, по пощенски код...

http://www.apotheek.be/index.cfm?cat_id=3&lang=fr

Ние сме добре  Grinning , майка ми е тук на гости  и сме навън през деня.

# 659
Много  благодаря

Общи условия

Активация на акаунт