БЕЛГИЯ - 18

• 56 065
  • 776
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте мамчета, аз съм от четвъртък в Белгия за 5 дни. То било много хубаво да си на екскурзия в Белгия   Laughing  Пък и без деца - още по-хубаво  Mr. Green

Да ви се похваля, днес падна първото зъбче на Кики  Blush
леле Блонди, много рано  Grinning  Хайде да ви е честито   Hug  Криско прилича ли на зайо сега  Laughing
Вие кога пътувахте? Да не пътуваме заедно?

# 691
A, не, то не се вижда, долно е и е мъничко.  Simple Smile Бони, ние чак на 21-ви август.  Tired

# 692
Бони, ние чак на 21-ви август.  Tired
На 21-ви тръгвате за БГ ли? Аз мислех, че сега началото ще ходите  Confused

# 693
И ние пътуваме на 21-ви август  Hug

Дайте някоя идейка до къде - близо до София- да си направим еднодневни екскурзии... мислех си за Копривщица, но скоро не съм ходила и не знам как е положението.

# 694
С Уиз ли сте?
Ние бяхме скоро в Копривщица, аз там много обичам, но за два дни ходихме. Хубаво е.  Peace

# 695
Да, с Уиз летим  Peace

# 696
Значи ще се видим  Hug

# 697
Значи се събрахте група    Simple Smile  Аз пътувам с българите.

Един близък беше миналата седмица в Копривщица и каза че било много тъжно, защото много от къщите са разпродадени на хора които не са местни и са били заключени. Казва гледаш само големи катинари и затворени кепенци. Нямало живо пиле, само около обяд са се размърдали някакви хора. Много се учудих. Но беше и през седмицата. Не знам защо е било така. Иначе аз също много я харесвам.

# 698
  • Overijse, Belgie
Ето ме и мен след дълго отсъствие! Днес се върнахме от почивка в Южна Испания и утре сутрин летим за БГ, където ще останем 11 дни.
На мен не ми се пишеше хич напоследък, защото си сменям работата и ми е едно чоглаво, но ви четях Simple Smile

Приятна почивка!

# 699
Здравейте момичета  Simple Smile.Искам да ви попитам относно акта за раждане-значи акта с апостил и преведен се предава в общината в Бг?Трябва ли също заверка от нашето посолство?

Лека и приятна вечер

# 700
Не, не трябва.  Simple Smile

# 701
Благодаря ти Hug .Вчера ходих до посолството и попитах.Акта на Дарис го правих чрез псолството и за това не ми беше много ясно дали трябва заверка от нашето посолство. ще пътуваме в края на месеца и ми се иска там на място да предадем документите.Може би ше стане по бързо  Tired

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 19:59 от Лисана

# 702
  • В облаците
Айде и аз да се отчета  Simple Smile
Още съм в България. Ще се прибираме чак в началото на септември. Бяхме на моренце. Много ми хареса и изобщо не ми се тръгваше  Sad  А по пътя навръщане ми се напълни душата и окото с красоти. Невероятни гледки, просто.

Уф, хич не погледнах кога е писала бременилката, че ще ражда. Успех от мен и всичко да е по вода   bouquet

Аз съм вече месец и малко тук и около мен няма нищо интересно, но мои приятели пострадаха лошо и сега се моля всичко да се размине, колкото се може по-леко Praynig Иии изуми ме само, че почти всичките ми приятели са със сериозни здравословни проблеми. Какво става, та това са млади хора на по 35 години?! Явно стреса е огромен тук и качеството на живот все повече пада.
На екскурзиантката Бони й пожелавам пълноценно прекарване
Джъст и на теб попътен вятър на новото място.

# 703
Иии изуми ме само, че почти всичките ми приятели са със сериозни здравословни проблеми. Какво става, та това са млади хора на по 35 години?! Явно стреса е огромен тук и качеството на живот все повече пада.

Възможно е, да. И мои познати се оплакват, а друга почина от инфаркт, моя възраст  Sad Кой знае и нас кога и какво ще ни налети. Тук времето е повече от отвратително, направо...  Tired

Едно питане, знаете ли дали може през гсм-оператора да се блокира номер?  Thinking

# 704

Едно питане, знаете ли дали може през гсм-оператора да се блокира номер?  Thinking
Може,ако имаш абонамент със сигурност.Ако имаш карта с предплащане,мисля,че може само при условие-картата да е регистрирана при активирането.

Общи условия

Активация на акаунт