Жената ЛЪВ - 19 част! Колкото повече, толкова повече ;)

• 18 199
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Чочинка, то засега няма уж такива заплахи. Оплаках ви се просто, че е напрегнато щото нЕколко човека се напинЯт да се покажат незаменими и искат всичко те да правят с тая цел. Та даже и т'ва дето си е поначало работа на друг.

Тоя ден ми се видЕ адски дълъг. Добре че идва уикендът. Нищо, че не е подплатен със заплатка. Но ще стискаме.

Що се отнася до навън... Жу, де си ръгнала и ти? Та навън, казват, още по-зле било. Полин казва "да, но никой пък не се връща"... ми не се връщат хората щото като си се хванал на хорото. По всяка вероятност и заеми са взели само за да тръгнат и после изведнъц айде пак обратно... не става.

# 76
Чоч, мерси за лИбовното кафе  bouquet! Пийвам Peace.

# 77
Чочо, честито преименуване.Аааа, поздрави на лъвиците, че нещо все не ми остава време и не мога да стигна до там.

# 78
  Имам чувството, че щото съм по цял ден с тях и все за нещо подвиквам и за това не ме чува като му се карам, че не учи  Rolling Eyes. Баща му обаче само да повиши тон и скача и козирува.
Точно това е при нас, същото положение! Май защото са все с майките си и все те им навикват, като дойде таткото и само веднъж да скръцне и ефект има!

И мойто мъж искаше да ходим по чужбинско, ама аз не мога да живея далече от тук... Просто тука съм отраснала, тука са ми приятелите, любими места и кътчета, националист съм си... Иначе много обичам да пътешествам, ама за повече от месец и ми домилява за нашенско.  Crazy А възможности за работа навън поне за мъжо имаше, той щото с компютри се занимава, ама не. А и като го гледам мойчкия какъв е неамбициозен и непрактичен, тука щото е прилежен и работлив го тачат, ама там ще го смелят.

# 79
Май защото са все с майките си и все те им навикват, като дойде таткото и само веднъж да скръцне и ефект има!

Naughty-у дома не е така!Като си дойде мъжа ми,Йоан става по-лигав отвсякога.Той му се кара,скръцва със зъби,ама ефекта е нулев.В картинката се появявам аз,изръмжавам нещо и Йоан замръзва  Wink-най-големия послушко става  Wink

# 80
  • София
Егати, що не ми е писал форумЪТ на мейла, че имам нови отговир в темата, питам аз  Crossing Arms!!! Викам си, бре, цял следобед пък да не пуснат барем едно кафе - не е възможно  Mr. Green!
Сготвих гювеча, мързела не надделя и запържих леко месото, лукът, чушките и морковчето, после сложих домати, червен пипер, картофи, гъби, чесън, целина, копър, чубрица и подправка за пилешко, нищо, че месото ми беше свинско  Mr. Green! Станал е извънредно вкусен   chef!

# 81
# 82
Ехехеххееее,Вени,докато четях продуктите имах чувството ,че няма да свършат никога.Браво бе!Ами вкусутия ще  е при всичките тези неща-къде ще  иде.

# 83
  • София
Мерси, Чочи   Hug!
Стефи, оправи ли се гадния ексел, или продължи да ти прави номерца?
Жу, забравила съм да напиша и грахта  Joy! Абе да си призная, готвила съм уникални гадории, ама като понаучи човек основните правила в готвенето, стават нещата.  bowuu

# 84
Минавам да ви нагушкам всичките..... Mr. Green
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 85
Лека вечер и от мен!

# 86
Ехехеххееее,Вени,докато четях продуктите имах чувството ,че няма да свършат никога....

hahaha Joy
Няма майтап Mr. Green. Ама то за т'ва му викат тюрлю гювеч - всичко да има вътре Laughing.

Мастерче, гушки и от нас Hug!

Норчеееееее, пиши, моля те!

# 87
  • София
Котенца, мъркате или хъркате вече  Mr. Green?
Аз си дочетох книгата (Мълчанието на агнетата  Mr. Green) и нЕма да мигна тая нощ кат хората  Whistling.

# 88
Аз нито хъркам,нито мъркам  Mr. Green

щО бе Вени?  Hug

# 89
  • София
Мастерче, чела ли си я, или може би си гледала филма? Главния герой уби един музикант от симфоничен оркестър и после го сготви за изискано парти  Crazy! Егати... сега и ти няма да спиш  ooooh!!

Общи условия

Активация на акаунт