Жената ЛЪВ - 19 част! Колкото повече, толкова повече ;)

• 18 159
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Не съм била къде, Джес? Не загрях.  Embarassed Какво/кой е Язаки?
А на теб пропуснах да ти кажа, че видях новите два чифта придобивки (както казват в КМ) бАтушета. Със здраве да си ги носиш.

# 61
Стеф,радвам се моето оче да види твоето именце  Hug
Такива бацили-натегачи и аз хич не ги обичам.Ама пак,че си кротка и си траеш.И така трябва да бъде в такива моменти  Wink Стегнация е от всякъде.Моя вчера ми вика:` Ще напусна,не ги трая ,много ме ядосват..........`-Викам ти луд ли си?Успокой се!Утрото е по-мъдро от вечерта.Чертах стратегии  Crazy и пъклени планове само и само да вляза в крак с настроението му и да му изясня,че не се прави така.Първо трябва спокойствие,да се понаправи на луд,да си постеле неговата чергичка........пък после каквото сабя покаже,ако иска да каже на шефа ,че  е последния боклук на света,който ближе г***   на .........

Ааааааааа сега видяхте ли   и аз как подпалих  Joy Чак се и ядосах  Joy ,ама о`време се спрях  Mr. Green Joy

# 62
Жу, в никакъв случай да не напуска твоят. Инак виж моя като се направи на ербап - вече 4 месеца седи без работа. Обяви има само или за доста добре образовани хора с по един-два езика, или за сервитьорки, бармани, рецепционисти на хотел. Чета редовно в темата за работа в ДиС - положението е нихт навсякъде. Ето виж и нашата Вафличка тук в темата.

А инак не знам що така ме тури в кротките. Да, аз гледам да си мълча и се правя, че не я чувам онази какво говори в коридора до моята стая точно, но... ми ври отвътре.

Джес, сега се информирах от мрежата, че това Язаки било някаво с централа в Ямбол. Не, не съм там. Но то за всички е трудно. Ние още сме без заплатки. Мълчим си обаче. Никой не е виновен. Пак даже сме благодарни, че въпреки забавянето от 5 до 10 дена, все пак всеки месец си ги получаваме. Има фирми, които тотално излязоха от строя.

За сега ви казвам чао. През уикенда ще ви чета редовно.

# 63
  • София
Тюх, лоша работа... и мъжът ми каза, че в тяхната фирма ще има съкращения на поне 20-30 човека  Confused. И то като се има предвид, че те имат работа, на фона на цялата стегнация!

# 64
Стеф,това е номера-да ти ври от вътре но да съумееш да го прекриеш  Wink Ей това му обеснявам на мойто диване.И на мен трудно ми се отдава ,но с годините взех да се ошлайфам от тук ,от там  Mr. Green
Вени,кви ще ги вършим хич не знам.........да вземем да забетнем на някъде ли?Ей такива мисли ме спохождат нещо.

# 65
  • София
Жу, не смея да бЕгам никъде  Mr. Green! Стой си и ти тук  Laughing  Hug!

# 66
Направо като ви чета, ми настръхват косите Rolling Eyes. Ей така се принуждават хората да заминават и за чужбина, да си оставят семействата, то не че там са цъфнали и вързали, но пък почти никой не се е върнал. И каквато и работа да работиш там, поне е заплатена. Пък тук - за жълти стотинки Confused. Мълчиш си, и се молиш да не ти изскочи някой непридвиден разход, щото загазваш ooooh!. Ей сега и ние с таз кола Rolling Eyes.

Стеф, все си мисля, че човек няма нужда да парадира, и който трябва, и е умен, ще го забележи и ще го оцени. Обаче в тази борба за хляб май са по-добре тези, дето драпат с всякакви средства. Тъпо, но факт Confused. Дано не ти се налага да стигнеш до там. Дано.

# 67
Тъкмо мислех да пиша, че Стефчето не пише, защото каза, че няма пари и заплатата и се бави и няма настроение. А то и съкращения тръгнали сериозни. Ние преминахме през този период, намалено работно време, намалени заплати, съкращения, сега гледам назначавт нови хора. Абе не мога да ги разбера нещо. Не сме цъфнали и вързали, ама...........

На нас ни отпушиха един канал, който ни мъчи със смрад от сутринта. Сега имаме съмнения, че е спукан или е слегнал и тече от някъде, но от понеделник ще го мислим. И пак всичко аз ще трябва да свърша, независимо от 20 ината човека с подходящо образование (строителни инженери).

Чудя се дали да не си тръгна по-рано днес. Мъжа ми уж щеше да се обажда какво е измислил за вечеря, за да мина да пазарувам, но никакъв го няма да се обади. И аз седя и чакам, че имало нек'ъв чужденец при тях и им презентирал нещо си, к'во ще разберат с колегата му като не знаят много английски незнам.

Моя мъж и той даваш зор да тръгваме за Канада, ама аз нещо не искам още.

# 68
   Поли, Поли, само да знаеше колко съм зла и аз, ама пусто не чува. Много е добър и мил и грижовен и т.н., обаче не чува като му кажа да учи. Снощи писах на дълго в чата. Просто не беше за тук, щото цял свят чете в тия форуми. Вчера си мислих, за какво съм яла бой аз, за какво ме е ступвал така яко баща ми - за неприбиране на време! Само за това. Казваха ми да се прибирам в 21 например, а аз се връщах, час/два по-късно. За училище никой не ме е шамарил. Караха ми се, че се мотая и не уча, но е факт, че чак в 9-ти клас имах тройка и едва тогава завърших с успех под 5,50 и имах 4 за срока. А моят сега - викам, фуча, наказвам! Никаква реакция! Каква е тая двойка по български и то в края на срока? Каква е тая 4-ка за срока. Явно нещо куца яко! Не се учи както трябва. Да не говорим, че по география е наредил 3 и 4. Добре, че нямаха срочна оценка!
  Вчeрa му казах да седне да учи 100 пъти - No response! Ошамарих го и седна да учи. Имам чувството, че щото съм по цял ден с тях и все за нещо подвиквам и за това не ме чува като му се карам, че не учи  Rolling Eyes. Баща му обаче само да повиши тон и скача и козирува.
  Оххххххх, тоя пост го пиша от 11:30. Сигурно сте изписали 100 листа от тогава. Аз междувременно пекох пържоли, метох, чистих, бърсах стени... Сега Боил заспа и мога да седна, да си довърша мисълта Simple Smile.  
   Мдам: Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 30 нови отговора.
Сега го пускам това, после ще ви изчета и пак ще взема отношение по разискваните теми Simple Smile.

# 69
Моят мъж не моА го мръдна с топ оттук, не дай боже ако стигнем дотам ooooh!.

Рени, не знам какво да те посъветвам Rolling Eyes. Наказвай го до дупка. Големи са вече за шамари. Аз не мога да си представя сега да ударя Даянка. Иначе хич не си поплювам. Но мисля, че трябва бащата да се намеси по-сериозно. Щом го слуша него. Но пък и теб трябва да слуша. Щото по-нататък става още по-лошо. Тогава контрола ще бъде нулев. Ох, не знам. Ако мойто е такова, сигурно ще го пребия ooooh!.

# 70
Ехоуууууу, здравейте!
Ей ме, нА! Laughing Почивка съм, както ви е уведомила Ренката, прочетох ви и сега да се изкажЪ и аз Laughing
Стефче, е мноооого ги мразя такива Twisted Evil Ама те такива обикновено не прокопсват Naughty щот са гадняри и си мислят, че никой не го вижда, но не е така! Стискам ти палци, 'начи fingerscrossed Hug
Жу, ето ме, бре, дУшо! Терминалът не мой го оставя, че виж ква криза ни е подгонила ooooh! Добре, че не ми запалИ моторетката, че да се видим с Рени  ooooh!
Поли, що тъй, душо не ти се пише, а? Дано е моментно, че липсваш иначе! Hug
И при мъжОто съкратиха един куп народ, а работа бол! Каталясаха и почивките им взимат, че някой трябва да работи Twisted Evil Ужасът е голям, но според мен всичко се преувеличава при нас Rolling Eyes Много удобна им дойде на някои хора тая криза #2gunfire #Cussing out
Добре дошла на новата лъвичка! wavey
И кво друго щях да пиша newsm78 Като се сетя ще се включа...

# 71
Ооооо Тедич! Къде се губиш? Лека ти почиФка   bouquet

# 72
  Сега и за работата да пиша. И моят много се нерви в работата и онази вечер и той ми вика - Ще напускам, не издържам вече! Изтръпнах ви казвам. С тоя кредит и всички разходи, ако беше напуснал, сигурно щяхме и ние да потеглим към Испания при свекитата. Ама то и да идем и там почти няма работа. Свекъра още не си е намерил нищо, а зълва ми миналата година беше 6м без работа. Добре, че намери, щото изобщо не искаше да се връща тук. Дойде за месец и буквално избяга обратно. Ама му дойде акъла с лекото повишаване на заплатите от 7%. Не че е кой знае колко, но все е нещо.
  И на мен ми се ще да започна някъде, обаче трябва да взема гадните ДИ. Тук до нас в ХИТ търсят продавачка в магазина за чанти. Хем няма да давам пари за транспорт, хем е близо, хем парици ще внасям в сем. бюджет, ама ме спират изпитите. То като гледам там не са се скъсали от бачкане. Все като вляза си четат или кръстословици решавт, ама друго си е в къщи на спокойно  Rolling Eyes.
   Поли, накзанията са едно след друго. Не му дреме вече. А като малък така съм го строявала, че до скоро само с поглед ме разбираше и нямаше тън-мън, ама сега...  #Cussing out

# 73
И моя не иска,бре .Остарял бил да слага ново начало.Аз искам......ами харесва ми навън и това е.Когато се прибрах в БГ с големия тУмбак ,му се обаждам и викам:``НЕма да я бъде тука,не  е живот!Давай да си се връщам обратно,не продавай колата!``Той ме обвини ,че хормоните ми не били у ред.Айде бе.....наместиха ми се хормоните и пак искам да забегвам.От зле на по-зле вървим,такова чудо никога не  е било.И за детето съм го измислила.Ще изтърве една година от у-ще ,за да научи езика и пак ще си влезе всичко в релси.Остава ми само с него да  говоря  по-често по въпроса.

# 74
Ние с Дани преди малко се прибрахме от почти 2-часова разходка /излязохме в 13.30ч и си прибрахме в 15.15ч/.Дани заспа в 14ч и се събуди преди 20 мин у дома-много й беше хубаво навън,но е адски трудно с количката в снега   ooooh! Sad
Стефи, Hug-дано да останеш на работа  Praynig
Поли,

Общи условия

Активация на акаунт