Жената ЛЪВ - 19 част! Колкото повече, толкова повече ;)

• 18 210
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Охооо...Вени.... Laughing Laughing Laughing Laughing
Ще спя и още как....хи-хи-хи-.....

# 91
Аз пък приспах, и сега набивам тука едни сурови ядки за акъл Rolling Eyes. Сама съм. С Ник де. И леко скучая. Не ми се спи.
 Rolling Eyes

# 92
  • София
Аз цъкам семки, ама са печени. И гледам бат Бойко - вЕрвам, ще е забавно, обикновено ръси смешка след смешка  Mr. Green!

# 93
Къде го гледаш, Венче? Аз съм на БТВ. Ще гледам Слави. То силно казано гледам, щото не го поглеждам, а ровя тука Mr. Green.

# 94
  • София
Той нали развали лафа със Слави, та сега е на гости при опосумите Иван и Андрей.

# 95
И аз ям тука едни бадеми.......... Laughing

# 96
Ооооо, тези откак почнаха новото шоу, не съм ги гледала изобщо. Нещо ги забравям. Сигурно е интересно, но у нас се гледа предимно БТВ и понякога Нова и Канал 1. Рядко обаче.

И аз ям тука едни бадеми.......... Laughing

Mr. Green
Аз спрях вече, че ми стана гадно, но май ми се хапва още нещо. Имам едни много хубави бисквити, обаче не смея да ги извадя, че пакета ще замине ooooh!....Без една мога, но само с една - неееееее Crossing Arms.

# 97
  • София
Поли, кажи кои са тия хубави бисквити  Flutter, или са домашно приготвени от теб?

# 98
Не знам кой хапва бадемки, но аз ядх току що една гадория дето по принцип обичам, но сега ... абе вкусвам аз нещо тежък, тежък дъх. А то яденето е бурания - ориз със зеле. Постна работа. Не би трябвало да е тежко на дъх. А тя тая тъпа оцсЪ на моя майка му да вземе да я сготви с мас. Питам я "Абе ти с олио ли сготви това?". Тя ме гледа кат голям камък. И ще ми реве кога съм щяла да ям нормална храна. На това ли вика пък тая жена нормална храна? - кренвирши, наденички, мас, олио, солени туршии и грам витамини, грам целезо... Нормална храна. Rolling Eyes  Аз затова избягвам да ям от нейните неща. Хем после се опитва да намеква колко много пари вървяли за ядене, хем готви само вредни неща.
Предпочитам да изям една маруля.

# 99
Оф,Стефче....Кат ми каза мас и....таковата.... Sick
Милото!  Hug

# 100
  • София
Баба ми ни пържеше мекиците с мас, яла съм ги без проблем, но в манджа и аз не я понасям - смърди ми, не знам защо там се усеща повече?!

# 101
Баба ми ни пържеше мекиците с мас, яла съм ги без проблем, но в манджа и аз не я понасям - смърди ми, не знам защо там се усеща повече?!
Мдааа....мекици,картофки или да се използва при правенето на козунак или масленки-ДА.....ма в манджа и аз не мога.....

# 102
Поли, кажи кои са тия хубави бисквити  Flutter, или са домашно приготвени от теб?

Сега. Накара ме да ги извадя от шкафа, и ако почна да ги ям, теб ще държа виновна, не кантара Mr. Green.

На фирмата Fine Food са - едни маслени такива, много вкусни Crazy. Казват се Rhapsody.

Ник е в ръцете ми и едвам пиша ooooh!.

# 103
Абе аз от готвене не отбирам ама се сещам що така с мекиците. Сигурно брашното някак поема тая мазнина. Но в ориз и зеле, то...
Бре като си взема заплатата ще си взема един центрум. Цела зима няма витамини от де да дойдат. Днеска в магазина кат загледах жадно жадно една връзка магданоз.... Но викам хайде утре.
Тя на моя майка му има особени представи за правилното хранене. Компотът бил хубав щото без консерванти. Е, убУ де, консерванти може и да нема, ама има за сметка на тва една солидна доза шЕкер и в добавка преварена водица таман неколкомесечна. Е па аз оти съм проЗд, както казва брат ми, ще си пия аква ла фонтана. За най-сигурно. Wink

# 104
Стефче, когато свекърва ми беше още жива, ние се хранехме в една кухня, тя готвеше, понякога, но рядко аз. В един момент отношенията много се обтегнаха и аз си купих МВ, отделно фурна, малък хладилник и се изнесох от нейната кухня. Готвех си в хола Shocked. Имаме бар и там. Всичко наредих. Готвех на МВ, ядяхме на холната маса - кошмар нек'къв. Ама бях отделно. Защо ти го пиша, може би разбираш. Като не ти харесва, или почваш да си готвиш ти, или се махаш. Hug

Общи условия

Активация на акаунт