? към младите шофьори(КИ) - 4

• 38 130
  • 708
  •   1
Отговори
# 165
Оф, от радиатора е...спасихме временно положението с една добавка за запушване на дупки от бензиностанцията ама трябва да се сменя. Сега остава да намеря излишни 150лв  Rolling Eyes

Абе я да ви питам как карате като в обсег около вас има полицейска кола? Laughing Днес с колежката се хилим вика :"леко да не ги цункаш, че ще те бият с палки и ще те връзват с белезници"

# 166
  • София
Оф, аз влизам да се оплача...

Закарах сутринта детето на ясла, оставих я, качвам се в колата, въртя ключа да запаля - няма никой. Ни звук, ни стон... Shocked  ooooh! Добре, че яслата е до жилището на родителите ми и баща ми не беше тръгнал на работа, извиках и мъжа ми да дойде и двамата успяха с бутане да я запалят. И сега за мен беше задачата - да се добера с колата до Балкан Стар, около 8 -9 км. в задръстванията без да я изгася, защото ако изгасне ще си остана насред пътя без да мога да помръдна.  Joy По принцип нямам проблем с гасненето на колата, но психически малко подтискащо действа мисълта, че ще стане лошо, ако я изпусна.  Crazy В крайна сметка се справих, стигнах благополучно до Балкан Стар и силно се надявам да я оправят бързо. И силно се надявам да не излезе скъпо.... че точно в този момент хич не сме цъфнали и вързали с парите, ама тази кола хич и не пита.  Twisted Evil Казаха ми, че може да е стартер, нещо по имобилайзера в ключа или пак проблем с акумутатора.... нали го ремонтираха скоро, поне е в гаранция.  Rolling Eyes Но да видим...

BENI MAMA
- Аз нормално карам. Е, примерно веднъж ми се влачеха с 20 км/ч по една улица, беше забранено изпреварването и ако беше друга кола щях да изпреваря, защото в насрещното нямаше никой, но се въздържах и лекооо си изпилих нервите докато не отбиха....  Twisted Evil

ЕДИТ - Сега вече мога и да ви се похваля. Преди минутка ми се обадиха, че колата вече е готова. Някаква жичка се била прекъснала само и сметката е 60 лв. Олекна ми наистина.... животът пак стана хубав.....  Joy hahaha

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 12:40 от Ивон

# 167
  • sofia
Ивон, още непрочела поста ти тръгнах да пиша, че най-вероятно някой кабел се е откачил  Laughing
При такова внезапно "цък".

# 168
Аууу днеска бяха излезли баш летните шофьори - пилене на гуми, форсиране, яки задръствания  Mr. Green Аз пък днеска толкова грубо отнех предимство, още се самопсувам  ooooh! Не се стигна до резки спирания и т.н., аз видях и си завъртях волана, ама засякох тъпо селската...  Tired Че и със сравнително висока скорост бяхме и двамата - и то от секунди разсейване, попадна ми в мъртвата зона на огледалата, преди това бях си отнела вниманието и не съм видяла, че идва, поглеждам за секунда никой и му влязох в пътя с предимство  Stop

пп - сутринта ми беше много смешно, настига ме една кола и почва шофьора да ми свирка, ръкомаха енергично, сочи бронята - човека явно помислил, че ми се е откачила в движение и ще изпадне, а аз махам за мерси едно лежерно, той като почна още по-паникьосано да сочи, чак подскача по седалката  Laughing

# 169
  • София
Включвам се в темата да споделя нещо глупаво може би  Embarassed, но днес го разбрах, просто досега никога не съм обръщала внимание, а ми се е налагало да карам различни коли и все съм надничала тъпо през вратата, като зареждам.  Embarassed Ето за този знак на таблото става въпрос:

http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=cqs1266617810q.jpg

# 170
Включвам се в темата да споделя нещо глупаво може би  Embarassed, но днес го разбрах, просто досега никога не съм обръщала внимание, а ми се е налагало да карам различни коли и все съм надничала тъпо през вратата, като зареждам.  Embarassed Ето за този знак на таблото става въпрос:

Ох, извинявай, но май не разбрах.  ooooh!

Днес верно бяха излезли летните шофьори - една кака щях да я бия, ама се стърпях, даже не свирнах. Честно да си призная и аз днес засякох двама, ама се извиних. А дъщеря ми все подпитва отзад - мамо, даде ли мигач?  Joy

# 171

Алфичка, 147 може би. Този знак е за горивото, ако почне да свети значи си за зареждане,  иначе се вижда постоянно. Ако е 147 ще почне и да ти изписва на екрана на компа  и да пищи.

# 172
  • София
Сори, моя грешка, не съм се доуточнила  Embarassed Имах предвид стрелкичката до знака за резервоара...оказа се, че не точно на всички коли го слагат, не знам защо, на моята си го има. Показва от коя страна се намира резервоара на колата, за да не се налага като при мен, да се подавам от вратата и да гледам къде ми е капачката Simple Smile това, естествено, ако караш и чужди коли  Wink

Flambe, не ми е Алфичка колата, въпреки че отдавна ги заглеждам, ама засега се задоволявам със старичък Форд Ка, по него нищо не присветва и не пищи, ни комп има Simple Smile

# 173
  • София
Отдавна не ми се е случвало на бензиностанция, маркуча да не стигне до резервоара, ако е от другата страна на колата. Мислех, че ги правят вече по-дълги. Общо взето, ако се спре достатъчно близо, няма проблем.

# 174
Оф, от радиатора е...спасихме временно положението с една добавка за запушване на дупки от бензиностанцията ама трябва да се сменя. Сега остава да намеря излишни 150лв  Rolling Eyes

Абе я да ви питам как карате като в обсег около вас има полицейска кола? Laughing Днес с колежката се хилим вика :"леко да не ги цункаш, че ще те бият с палки и ще те връзват с белезници"

Оо, и аз обичам да им дишам във врата на батковците полицаи .. пък, ако искат да ме накажат и с белезници .. дай боже всекиму  Laughing
Сега сериозно, редовно си ги изпреварвам, защото то няма как - те карат с не повече от 30 км/ч  Confused

# 175
  • София
Полудявам от шофьори, които се шашкат от полицаи наоколо. Например тези, които карат зад патрулираща кола с 30 км/ч.  ooooh!
Аз си ги изпреварвам, че и с повече от 50 км/ч. - само гледам да не е на забранено място.
Или пък, както си кара някой, изведнъж скача на спирачката, защото има КАТ-аджии... Еми, ти като ги видиш, те вече са те засекли, ако са с радар. Трябва ли аз да го ударя, за да не го спрат за превишена скорост?!?

# 176

Закарах сутринта детето на ясла, оставих я, качвам се в колата, въртя ключа да запаля - няма никой. Ни звук, ни стон... Shocked  ooooh!

И при мен същото-спирам на червено и колата изгасна.УжасТ.Зад мен свиркат, псуват.....добре че бяха две момчета да ме избутат на безопасно място, дигнаха капака, почнаха да спорят, едното вика стартера, другото - не, тая кола губи ток от някъде Shocked. Въртя ключа - нищо, се едно й бях дръпнала шалтера, напълно умряла.
Седях така два часа, по едно време викам - я да пробвам пак, присветна , опита се да запали и пак изгасна.
Айде още половин час в пушене, втори опит и......се едно нищо не й беше станало, светна, запали от раз и тръгна.
Обаче е ясно че има проблем в тоците. И сега ме е шубе да я карам.
Идеи за жичкаджия? Обещаха ми един , но ми се ще да имам и план Б. Wink

# 177
Полудявам от шофьори, които се шашкат от полицаи наоколо. Например тези, които карат зад патрулираща кола с 30 км/ч.  ooooh!
..............
Mr. Green Сетих се как лятото точно така се бяхме наредили около 20 коли зад една полицейска  Mr. Green по пътя Златни пясъци- Варна, там ограничението е 60км/ч, полицейската кара с 60 и ние всички зад нея  Joy никой не смее да изпревари  Crazy

# 178
Хахахха сетих се за една случка. Прибирам милото и компания след стабилен запой и пред нас се появява патрулка, милото хълца и вика "Шшшш дай пета и минавай!" и тъкмо тръгвам да ги задминавам (карахме с 30 км/ч) един от задната седалка се изцепи "Маллиии ако ни спрат - фрашкан съм с бело по джобовете",  ooooh! ау като скочих на спирачката и си караме с 30 зад патрулката, тя даде газ, изскочи един катаджия, едва не се преби - стоп палка. Е за какво ме спрели - сторило им се подозрително 5 минутното ми каране зад тях. Е слава Богу хора натъпкани с "бЕло" нямаше, защото ни провериха всички, барабар с багажник и тем подобни  Laughing

# 179

Закарах сутринта детето на ясла, оставих я, качвам се в колата, въртя ключа да запаля - няма никой. Ни звук, ни стон... Shocked  ooooh!

И при мен същото-спирам на червено и колата изгасна.УжасТ.Зад мен свиркат, псуват.....добре че бяха две момчета да ме избутат на безопасно място, дигнаха капака, почнаха да спорят, .....

Тъкмо си помислих, че ти си закъсала пред работата ми в петък, но колегите се справиха за 15 мин. с проблема.  Laughing
Мацка, ти вече сама ли караш!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт