? към младите шофьори(КИ) - 4

• 38 128
  • 708
  •   1
Отговори
# 330
Лошо, сега ремонт...обаче ако не ти се купува ново сд за 200 лв. а си пазиш радиото - сложи него и си купи една джаджа дето брат ми я купува за 40 лв. работи на някоя от свободните честоти на радиото, музиката се сваля с кабел от компютъра, с дистанционно е. Просто не работи с компакт дискове, та ако не държиш на тях и не ти се купува ново сд - ще ти покажа какво е точно. А да - включва се в запалката на колата  Mr. Green

# 331
Лошо, сега ремонт...обаче ако не ти се купува ново сд за 200 лв. а си пазиш радиото - сложи него и си купи една джаджа дето брат ми я купува за 40 лв. работи на някоя от свободните честоти на радиото, музиката се сваля с кабел от компютъра, с дистанционно е. Просто не работи с компакт дискове, та ако не държиш на тях и не ти се купува ново сд - ще ти покажа какво е точно. А да - включва се в запалката на колата  Mr. Green
Много съм доволна от тая джаджа да ви кажа:) Свалила съм  си на преносима памет любими парчета и си слушам.ПОне да ползвам  запалката,че не пуша:)

# 332
Много съм доволна от тая джаджа да ви кажа:) Свалила съм  си на преносима памет любими парчета и си слушам.ПОне да ползвам  запалката,че не пуша:)

Да, тя е екстра...и определено ми спести някой лев  Wink Така или иначе не ми се мъкнат дискове, а да сложа флашка на сд-то, то по-добре тази джаджа, определено!

# 333
Има и за 30-тина лв  Wink

# 334
Има и за 30-тина лв  Wink

Е сигурно де, аз споделих за колко я е взел брат ми  Peace

# 335
Сега коментарната рубрика на Бтв за    лунния пейзаж-"Дупка до  дупка"
(  мислех да сменям  пунтото, с  тия кратери се отказах:()

# 336
•ºtreisyº• , просто споделям за де се огледа първо  Peace

# 337
Сега коментарната рубрика на Бтв за    лунния пейзаж-"Дупка до  дупка"
(  мислех да сменям  пунтото, с  тия кратери се отказах:()

Пф, каква ти нова кола. Карам Опел 2000г. и Ауди 2008г. от време на време. Умирам на мъка за Опела, че е 10 годишен, какво ми говориш за нова кола...  Tired Аудито се разби за отрицателно време, ако щете вярвайте... повече се разхлопа от Опела, дето не е се слави, че е от здравите коли. Това новите коли изобщо не са правени за нашите пътища, ама изобщо.

Днес нещо ми издаваше странни звуци колата, отидох да я видят - от дупките се е извадила една мека връзка и издава хриптящ звук, ама малък дявол. Скоро ми изправяха лета джанта, беше изкривена... Тампоните са заминали, окачването как държи още...да не викам дявола, че само това ми е!

Чупих миналото лято 2 (не един 2!!!) преди амортисьора на една кола в дупка до Мола на Стамболийски.

# 338
Treisy, Shocked.
Аз как    друсам бъбреци и пломби(живея в Надежда) ежедневно си затрих нейде из дупките мераците за нова кола.А Фифи(пунтото де) ми е първа кола,  лИбоФФ,ама мислех да мина на по-новичко.Уви. Джипа на мъжа ми едва издържа  оффроуд  маршрута до нас.

# 339
Treisy, Shocked.
Аз как    друсам бъбреци и пломби(живея в Надежда) ежедневно си затрих нейде из дупките мераците за нова кола.А Фифи(пунтото де) ми е първа кола,  лИбоФФ,ама мислех да мина на по-новичко.Уви. Джипа на мъжа ми едва издържа  оффроуд  маршрута до нас.

Ужас е и там, поне на Надлеза като се слезе от кръговото, дето са заградили посока Ломско, запълниха траповете, че вечер като е гъч стават 2 ленти, аз все в дясната се бутах и остави, че колата е под наклон 45 градуса настрани (голям фън просто ooooh!), че и имаше дупки за цялата гума, а колите са на по 10-тина сантиметра разстояние една от друга в двете т.нар "ленти", та няма къде освен в кратерите, сега поне тях там ги няма.... но останаха всички други. Може ли като затворят основна артерия да не оправят обходните маршрути  Tired

# 340
Е за какво да правят обходни маршрути, кой как може да се оправя. ooooh!На мене ми се пълнила очите от  яд и бясссс,баш така най-вдясно,аха-аха да се изсипя на търкул до ОМВ.Аз вече  минавам по Рожен.
(изпопадаха  ми всички тасчета примоли мъжа за нови,сложи ги човека с по 3 свински опашки и пак  са тръгнали да си ходят Crazy)

# 341
(изпопадаха  ми всички тасчета примоли мъжа за нови,сложи ги човека с по 3 свински опашки и пак  са тръгнали да си ходят Crazy)
А каква функция имат тасовете?  newsm78 Моята кола като я взехме също и сложихме с по три опашки, сега имам само два леви таса, един десен не знам кога е паднал, а другия тръгна да пада докато карам по път с много завои, стържеше ми в калника, супер гадно и кофти, че нямаше къде да отбия, защото все ще съм на завой  ooooh! Не мисля да слагам отново тасове, направо ще я накипря с лети джанти  Mr. Green

# 342
Еми те тасовете за украса горе-долу седят. Аз миналата седмица като влезнах в онзи изкоп в Бояна и си мислех, че ще остана там или най-малкото джантата ще ми е изкривена. Слава Богу, няма нищо, ама все пак минах с 2 км/ч. Тая па моята Корса кой е решил да е с лети джанти не знам newsm78 Ако се изкриви, ще ми се стъжни бързо-бързо #Cussing out

# 343
Днес слагам летните гуми с летите джанти и вече ще рева по улиците - първо летните гуми са ми скъпи и второ за джантите умножено по 4, ме бъзикат че струват повече от колата  Mr. Green Едната беше изкривена вече, оправихме я...ако я изкривя в тия трапове ще бия кметицата с джантата, заклевам се!

пп - скоро съм на стаж в МРРБ и може и министъра (Плевнелиев) да си го отнесе  Laughing

# 344
  • sofia
Като казахте за нови коли.....имам чувството че се чупят по-бързо от старите. На колежка колата е на 4-5 години и сега е "в бокса", заради някакви неща по ходовата част, ама основни (това, че е пежо е подробност Wink), Ми на моята шкода (дето е 92г.) тези части не са сдали багажа....а не като да е стояла в гаража. Имам чувството че всички нови неща (перални, прахосмукачки и пр.) ги правят така, че възможно най-скоро да си купиш нова.

Общи условия

Активация на акаунт