? към младите шофьори(КИ) - 4

• 38 223
  • 708
  •   1
Отговори
# 375
Къде стееее? Изгубих ви нещо в задръстванията Laughing

# 376
  • при него
Здравейте момичета!
Не съм писала отдавна и затова искам да поздравя всички за Великден, да пожелая много здраве и много късмет и само безаварийно шофиране!  Hug
Да си споделя и аз драмата със спиралата на новия Мол... ходихме по празниците, почти нямаше коли, щото ходим сутрин рано, когато продавачките все още не са сърдити и изнервени... та, карам аз, милото до мен, знае за спиралата, ама не ме предупреждава, щото знае че ще започна да драматизирам Simple Smile и започвам да се изкачвам аз на 2-ра, мислейки че това е само един кратък завой.... леле леле.. хем ме е страх да дам повече газ за да не взема да изпусна завоя и да се центрирам в някой бордюр, хем колата почна да "хърка" че й трябва повече газ или по-ниска предавка... а милото до мен  "Айде дай газ де... така ли се качва баир..." както и да е, със сетни сили се добрах до покрива на втора Simple Smile паркирах, или по-скоро, просто спрях на някакво широко място, защото нямах сили да упражнявам и маневрата "паркиране", разходихме се, и на тръгване... ми по този паркинг няма никакви обозначения... никакви сектори, номера, Simple Smile обикаляхме, обикаляхме и накрая се сетихме  да цъкаме с алармата, та да я чуем...
Иначе магазините ми харесаха, ама аз съм късметлийка, щото милото повече от мен обича да обикаля Simple Smile Обаче заради тая спирала, в Мола, не бих стъпила в натоварени часове  Crossing Arms

# 377
Хаххаха тая спирала е уникална, аз ви казах - и аз загубих колата на паркинга, и аз я търсих с алармата, скоро ходихме пак с колата на милото обаче, а тя е широка, голяма... че и радиуса на завиване е уникален  Laughing Та...слезе милото на входа, чукна ми една среща и аз  Shocked, той вика "Пф! Няма да се кача втори път по тая спирала - стана ми лошо предния път, оправяй се!"  Sick То и едно задръстване на горе, хубаво, че неговата поне е автоматик, та не се борех с наклона нагоре и настрани, но при завиване (понеже се катерех бавно с доста спирания точно на завоите), едва завиваше, сигурно педя от стената й оставаше на места  ooooh! Качвам се аз горе - умрях на обикаляне - виждам едно място, тяяясно - викам си вкарвам я напред, едва, едва я вкарах обаче не отчетох момента, че е хубаво и да сляза  Laughing Та едва едва я изкарах (опищя се де що има да пищи по компютъра), един джип тъкмо излезе и се мушнах аз. Вече само с моята в тая спирала  Laughing Много скапана история - страх ме е от високо  Crazy

# 378
  • Морска приказка
 Joy Леле момичета, аз добре, че реших да ходя пеша, да се раздвижа и не се излъгах да взема колата. Като ви чета тая спирала ми изглежда като влакче на ужасите  ooooh!

# 379
Joy Леле момичета, аз добре, че реших да ходя пеша, да се раздвижа и не се излъгах да взема колата. Като ви чета тая спирала ми изглежда като влакче на ужасите  ooooh!

Не е, освен ако:
1. Не ти се завива свят от завои
2. Не ти става лошо от високо (че някъде в стената има прозорци, големи, така че да видиш точно колко на високо си  Mr. Green...моят кошмар).
3. Не караш Ауди (с каквото се катерех предния път) или Алфа Ромео (само като им знам огромния радиус на завой и бих си останала долу на 101%  Laughing)
4. Караш кола с ръчни скорости, а не може да караш по наклон без да връщаш сериозно  Whistling
5. Имаш истеричен мъж, който се опитва да се самоубие или защото му става лошо от високо/завои или от начина по който караш  Mr. Green

Иначе нищо й няма  Grinning

# 380
  • Морска приказка
•ºtreisyº• нищо от изброените нямам, обаче колата ми е без хидравлика и това автоматично ме изключва от мераците да ходя с кола, която паркирам с 1000 маневри. Laughing

# 381
•ºtreisyº• нищо от изброените нямам, обаче колата ми е без хидравлика и това автоматично ме изключва от мераците да ходя с кола, която паркирам с 1000 маневри. Laughing

И моята е без хидравлика, но не ми е проблем.Така съм я овладяла, че никой не може да се справи така с нея.  Май само аз съм откчената, на която й харесва тая спирала.  newsm78
А на скоро бяхме с двете коли в CCS, на излизане от паркинга мъжът ми е зад мен. После ме пита - "абе ти на ръчна ли тръгваш, като има задръстване по нагорнището? колата изобщо не даде на!" Това за мен си беше супер голям комплимент, защото бая се упражнявах за това нещо. Един ден посветих на това упражнение.

# 382
Здравейте момичета, и аз отдавна не съм се разписвала. ))))
Аз си карам, когато успея да седна зад волана преди мъжа ми. )))) Вече започнах да свиквам с паркирането и не го правя като "арабин в пустиня". ) Е, на "софийски гараж" още не мога да се паркирам, ама не се и опитвам. ))))
Карам и колата на баща ми, която е модел като нашата, но е автоматик.....е няма такъв кеф просто, особено в града. ))))) страшно съжалявам сега, че не взехме автоматик, просто е супер удобство. Има си и недостатъци естествено, но за в града е просто перфектна. )

# 383
  • sf
Аз не съм ви казвала,но останах без кола- имаше инцидент/не пТП/ и изгоря цялата. За боклука е направо.
Всяко зло за добро обаче- сега си имам Опел Зафира. Само дето след малката корса тая ми се струва като кораб и ми е още нервно докато я карам и паркирам.

# 384
мирама...какво е софийски гараж? Laughing

# 385
Момичета, здравейте Hug  bouquet
Много Ви моля да ми обясните как се провежда курса в БЧК, тъй като аз през деня съм заета и се чудя този курс, който е еднодневен, дали мога ли да го изкарам в почивните дни  newsm78 Предварително ли става записването за БЧК ?
Много благодаря Heart Eyes Hug
забравих да Ви попитам за колко време става готова книжката при експресно заявление Mr. Green Laughing

# 386
мирама...какво е софийски гараж? Laughing

Ааааа, ама как така не знаеш. ))))
Така се казва на паркирането, успоредно до тротоара. )

stefi_82, БЧК се провежда само през седмицата, събота и неделя няма.
А за шофьорската книжка има само обикновена и бърза поръчка, бързата е за 3работни дни.

# 387
еми аз съм от тук, затова не знам явно...
тук , ако не си хванеш първото свободно местенце и не се навреш-пиши го бегало...затова се учиш от  раз и в движение.Това е най-лесното, и аз си мислех, че ще ми  епроблем паркирането, но не би.Когато си Принуден.

# 388
Аз не съм ви казвала,но останах без кола- имаше инцидент/не пТП/ и изгоря цялата. За боклука е направо.
Всяко зло за добро обаче- сега си имам Опел Зафира. Само дето след малката корса тая ми се струва като кораб и ми е още нервно докато я карам и паркирам.

Жалко за корсичката, но честита нова кола. Да я караш с желание и без проблеми!

# 389
Тази вечер пак се опитвах да се паркирам на "софийски", ама пак не успях....явно не е за мен този тип паркиране, или просто трябва да ми се покаже как се прави като хората. )
И накрая отидох на един паркинг на 2крачки и си се паркирах перпендикулярно. ) Това вече го усвоих. )

Общи условия

Активация на акаунт