? към младите шофьори(КИ) - 4

• 38 207
  • 708
  •   1
Отговори
# 360
Оф аз си знаех, че тоя паркинг на Mola ще е новият ми кошмар, при все че отдавна не ми пука от нанагорнища. Май ще направя всичко възможно да паркирам навън някъде, ебаси ужаса, честно...

# 361
Ивон, справила си се отлично! Следващият път няма да те притеснява.  Hug
•ºtreisyº• , ти се печен шофьор, няма да ти е проблем. Ако искаш другия път идвай с мен, но да знаеш, че дъщеря ми като тръгнем по спиралата и започва да вика "мамоооооо, дай гааазззз"! Joy
Днес ходихме да й пробием ушичките и това дете не спря да критикува всички около нас, кой не давал мигач, кой изпреварвал ..... добре че не псува. ooooh! Ще стане шофьор някой ден.
Ох, лягам, че стана никое време. Лека на всички! Hug

# 362
  • sf
Аз да ви кажа,много мразя такива паркинги. И то не за друго,а някаква клаустрофобия ме гони. И все си представям,че става нещо вътре и не можем да се измъкнем заради многот коли и т.н. Отдлено,че мразя даим плащам за паркинг  Joy Паркирам по преките.

# 363
  • София
•ºtreisyº• - И аз съм сигурна, че ти като опитен шофьор перфектно ще се справиш.  Peace

DiDika
- Твоята дъщеричка е невероятна! Браво на детето - от малка знае правилата.   Grinning Sunglasses Аз пък честно да си призная си говоря разни неща по адрес на другите шофьори - е, не псувам каруцарски, защото не ми е привично и не съм го правила - но например използвам думата боклук. И онзи ден вече не си спомням какво стана - някакви май вместо да си чакат в правилната лента се опитваха от съседната да се набутат пред всички.  И съответно аз казвам: "Е, пълно е с боклуци" , а дъщеря ми : "Мамо, тук няма бокуци" и оглежда около себе си.  Joy hahaha

А за паркинга на новия мол - днес пак ще ми се наложи да го посетя. Но да видим - дали да тренирам по спиралата или да паркирам отвън някъде.  Crazy  Joy

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 17:15 от Ивон

# 364
Щом Трейси не  се справя с  паркинга в МОЛ-а,аз Ич  няма и да се бутам. Stop

# 365
Щом Трейси не  се справя с  паркинга в МОЛ-а,аз Ич  няма и да се бутам. Stop

Аз още не е влизала дори там  Mr. Green Честно казано съм в чуденка дали да се пробвам да изпадна в клаустрофобия  Sunglasses Днес само погледах входа като минавах покрай Мола, да знам поне на къде да хвана, ама така подозрително го изгледах  Crazy. И то главно заради колата ми, на потегляне и даване на газ няма да ви казвам какъв ЗВУК вади - все едно се чупи звуковата бариера  Mr. Green Ама мъжете - няма та няма да се оправя сега, другата седмица, що.... щото така  Crossing Arms

DiDika  Hug Ххахах малката е опасна!

# 366
Айде днес го прекосих този паркинг  Mr. Green Хвана ме клаустрофобията хора и страха от високо, там дето се виждаше от парапетите навън  ooooh! Иначе не е стръмно, задръстване става на излизане, затова според мен е по-добре на влизане да катериш към горно ниво, че да се спускаш на задръстването, а не обратно  Hug И е леко настрани и много завой, много чудо. Това е, ама иначе поне бързо се излиза, че щях да припадна  Mr. Green

# 367
Трейси, мерси за   прясното инфо относно спираловидния ми страх към нанагорнища. Hug
( аз по МОЛ-ове уикенда не ходя,много гмеж,ама делнично може и да  мина,само заради паркинга де,за кво друго Mr. Green)

# 368
Трейси, мерси за   прясното инфо относно спираловидния ми страх към нанагорнища. Hug
( аз по МОЛ-ове уикенда не ходя,много гмеж,ама делнично може и да  мина,само заради паркинга де,за кво друго Mr. Green)

Аз продължавам да го имам  Mr. Green Смених 5 нюанса на бялото до горе  Flutter
Отидох в 10 и 30 и имаше вече коли но не много, места имаше, но наистина катерете нагоре на влизане - по-удобно е за женската ни душа  Mr. Green
Ма ме довърши финансово (има много хубави нескъпи неща, разбира се има си и скъпите магазини, но са балансирани...ама то тука 30 лв., там 20лв...и айде! Финито!  Laughing).

# 369
Е,аз ако  направя това геройство и вляза  да паркирам вътре после  ще трябва да боря стреса  с  мно'о шопингуване. LaughingИ финала,Трейси, при мене ще е финито от половинката. Mr. Green

# 370
  • Sofia
Мен днес следобяд ме хвана задръстването и нагоре и надолу.....ами нагоре е много гадно. Тоя пред мен постоянно се люляше напред-назад, а и усещането наистина е клаустрофобично и световъртежно.

# 371
Да си бяхме устроили една среща там днес. Аз пак се изкефих, ама мъжът ми му става лошо. А дребната отзад все вика YES /ей тва от къде го е научила, ако ми каже някой/. Аз от търчане след нея нищо не успях да видя, та излезнах с праз ръце. Но ще наваксам

# 372
  • София
Е, стана ми ясно - спиралата е нарочно проектирана, за да замайва шофьорите и после да пазаруват безогледно  Mr. Green Излиза, че е поредният маркетингов трик  hahaha
Не знам, за втори път влизам там с колата, и двата пъти служителите ме насочват все към покрива. Първия път наистина мноооооого дълго ми се стори катеренето по завой, но на втория ми беше само досадно. Радвам се, че нямам клаустрофобия, че иначе повече нямаше да припаря там с колата - тесничко си е...

# 373
Христос Воскресе! Бъдете здрави и носете светлината и добротата в сърцата си!

# 374
Христос Воскресе! Бъдете здрави и носете светлината и добротата в сърцата си!

Воистина возкресе - мир и любов желая на всички!

Общи условия

Активация на акаунт