? към младите шофьори(КИ) - 4

• 38 103
  • 708
  •   1
Отговори
# 615
Е, няма, свърши.Изясняване и слънце утре.Споко.Даже ще е сухо.
Днессс един Мъж ме насоли.За 1 път ми се случи, да изпитам желание да закова, да върна назад/защото се разминавахме/ и да му кажа две реплики.Отворила съм си аз блажено прозореца, пуснала съм Детство мое на децата и карам Бажно по Тясна квартална улица с Детска градита, с Паркирали коли по тротоарите и с Пешеходци по Улицата.Насреща ми-жена.Вържи по платното, защото тротоар няма.В момента в който леко я подминавам колата от отсрещната страна вместо да ме изчака даде зор да минава, а аз няма вече на къде да се прибирам-ще смачкам човек между колите.И онзи се провиква-мрЪдни МААА.Море как щях да му мръдна един, ама нали съм толеранс до припадък.Само му се усмихнах.Децата обаче чуха, спряха да пеят и занемяха.Баси Примера. TiredНе разбраха защо един непознат обижда майка им, но разбраха, че я обиждат.Е това е-агресия и псувни.Та ми се прищя не себе си да отмъстя някак, а заради децата...да не гледат и да не слушат подобни Изроди.

# 616
Комплексари.... лошото е, че си с децата и няма как да ги насолиш. Един дето ми легна на клаксона, ма за нищо, просто щото видя жена в колата, така го парирах! Карахме по път като лунен пейзаж, от мен се очакваше да карам с 160 поне, предполагам... Всъщност той караше бавничко като мен, докато не съзря "жертва жена". Форсира, легна на клаксона, ама не ме изпреварва  ooooh! Та на едно стеснение, дето минава по една кола (ремонт имаше), спрях, слязох, прозореца му беше отворен и просто му казах "Ако ти е малка пишката, като натискаш клаксона няма да ти порасне, освен, ако не ти е фетиш! Лалугер!", аз тръгнах, той там си остана  Mr. Green

# 617
  • Sofia
Трейси, кефиш ме!
Както винаги, впрочем.
И аз много им се дразня на вразни комплексари, дето като видят жена в колата и пощръкляват да се правят на мъже, ама в повечето сучаи си трайкам. Най много да му тегля една, докато ме гледа в огледалото. Не за друго, ама ме е страх от такива идиоти и гледам да не си търся белята.

# 618
Трейси, кефиш ме!
Както винаги, впрочем.
И аз много им се дразня на вразни комплексари, дето като видят жена в колата и пощръкляват да се правят на мъже, ама в повечето сучаи си трайкам. Най много да му тегля една, докато ме гледа в огледалото. Не за друго, ама ме е страх от такива идиоти и гледам да не си търся белята.

Hug

То по-добре постъпваш, мен устата ми е прекалено голяма, не мога да премълча, а честно казано трябва. Че като слезеш на нивото на простака, там ще те размаже, защото си е негова територия  Outta Joint Ама а де... до сега всички се стъписват като сляза от колата, ма търся тоя дето няма да се стъпише и да си намеря тва дето го търся  Confused

# 619
Трейси, hahaha,чистата истина си е,че  волана( всичко около и на него) е естественото продължение на  мъжката..хм..работа. Joy
Аз карам само на заключено, с вдигнати прозорци.Викали са ми, заканвали са се,плюли са по стъклата ми.
Не знам дали помните ватманката,която лисна  белина през отворения прозорец на някаква  жена,която не й била дала път.

# 620
Едва ли, Трейси! Продължавай в същия дух.  Peace

Аз засега все си мисля, че като ми свиркат, съм направила някоя простотия.
Но напоследък гледам, че разни селяндури се правят на мъже, особено ако до тях има жена, която дава и акъл отгоре на всичко.

Моят мъж също наскоро си взе книжката и вече все е с колата, че работи далече.
От мен май няма да стане шофьор - шофирам по половин час на ден.  Sad

# 621
И мен преди няколко дни ми свиркаха отзад. Някакъв идиот, който се беше разбързал, а имаше достатъчно място да мине покрай мен. Но спря да ми пука от такива глупаци.
А днес пък някакви "баровци" тръгнали да се разправят с мъжа ми - къде бил карал.
Някакъв тъпанар решил да дава назад на главния път за София, а мъжа ми естествено не е врачка да предположи какво ще прави онзи пред него. Та спрял на 2пръста разстояние...и онзи тръгнал да му се перчи.

И аз сега вече карам на отворени прозорци, ама май ще си пускам климатика. ) Или ще трябва да си взема нещо за самоотбрана да си ми стои под седалката. )

Стики, не се притеснявай, ще станеш шофьор. )

# 622
Трейси, hahaha,чистата истина си е,че  волана( всичко около и на него) е естественото продължение на  мъжката..хм..работа. Joy
Аз карам само на заключено, с вдигнати прозорци.Викали са ми, заканвали са се,плюли са по стъклата ми.
Не знам дали помните ватманката,която лисна  белина през отворения прозорец на някаква  жена,която не й била дала път.

И аз карам заключена винаги, но пусто-чак за киматик не е, та бях спуснала малко прозореца на децата и моя-с по два пръста, повече не си позволявам, колкото да влиза въздух.И това е достатъчно да ги чуваш какво нареждат.Имала съм случай на влизане в кола с цел бой, за забележете-неотстъпено предимство-т.е.-ние сме с предимство, един от крайна лява на светофара иска да мине в крайна дясна но в момент, в който и да си супер отстъпчив няма как да стане, защото вече сме навлезли в самото кръстовище, опита да отнеме предимство бе за негова сметка и човека влетя да си изкаже яда.На служебния му таралясник имаше едва забележима, ама едва, даже не от боята , а от мърсотията отнето просто благодарение на това, че все пак опитен шофьор караше и предотврати врязване и смачкване на половината му кола, но онзи явно искаше да оправдае други поражения с това птп и все да зяе.Е, нахендри си го, щото му дръпнаха на него акт.

Хм, да ви питам, навремето имаше нещо като златна книжка.Съществува ли още?Какви са условията?Как се получава?
Да ходя да си я взема, хихихихи Crazy

# 623
И аз карам заключена, останало ми е като навик, защото редовно си хвърлям на задната седалка дамска чанта, покупки... Имаше един случай, в който някакъв идиот свиркаше зад мен, докато бях спряла преди пешеходна пътека, за да минат хората. Не му обърнах внимание, докато не видях, че тръгна да ме изпреварва с газ, а още имаше пресичащи хора. Тогава и аз скочих на клаксона и взех да му правя знаци. Хората го изчакаха да мине, добре че в БГ пешеходците знаят, че на платното е по-добре да подтичват. Еееей, много ме вбеси глупакът и го настигнах на следващото кръстовище. Изкрещях му, че е малоумник, а той ми каза "Тъпа патка" и си потегли... С това се приключи случаят, но не мога да замълча, когато видя някой отявлен ненормалник.
За златния талон е необходимо само да се отиде в КАТ, да направят справка, че водачът няма нарушения. 5 лв струва, за снимка май не се сещам. Не че аз съм си вадила, имам отнети точки за разговор по мобилен.. Баща ми си извади преди 3 месеца.

# 624
Днес за пореден път се убедих , че като навършат хората пенсионна възраст и книжката трябва да им се отнема ! ooooh!
Карахме зад един дядо -  спря на зелено на светофара и малко след като светна червено ония тръгна  Shocked Преди това си караше супер изнервящо ooooh!
След 5 мин . Друг дядо без да се оглежда от крайно ляво мина в крайно дясно платно  на мм от предницата ни  Rolling Eyes Съответно и без мигач , щото мигача хаби ток   Rolling Eyes Няма и 2 мин - още един . Стои на празно малко кръстовище  без светофари със включен мигач и чака - явно чакаше да се появи някои да му отнеме предимството  newsm78 Пооглежда се 2 мин и си продължи .

# 625
Здравейте! Оплаквате се от лошо време, ама аз тук в провинцията не се спирам от хайманосване /май така се казваше/. Ни дъжд, ни чудо. Едно слънце, топлина - приказка. Аз и затова не пиша, едва успявам да се видя с дъщеря си. Като отвързано магаре съм. Оставила съм я на майка ми и баща ми и - СВОБОДА!
За тези свиркащите отзад нямам думи. Особено в града - еми не мога да прелетя над тези пред мен. Преди 2 дни пак бях на път да се сбия, този път с един бакшиш. Глупакът не може да преживее, че има и пешеходци и трябва да се съобразим и с тях. В случая бяха две майки с колички на пешеходна пътека. На следващия светофар се развихри скандалът сериозно - имаше доста сериозна словестна битка, но дойдоха и колегите му и нямаше начин да се надвикам и с тях. Казах им да си .........  Whistling и си заминах.
За светлините - аз си карам винаги на фарове. По цяла година.
В последно време ми направи впечатление, някои мъже доброволно правят път като видят, че зад волана е жена. Понякога ми е приятно, ама в следващия момент се сещам за другата причина. Тъпо ми става, защото макар и сравнително млад шофьор, съм доста по-добре от доста от тях.  Как се похвалих сама Mr. Green Но щом мъжът ми, баща ми и приятелите ми са на това мнение, значи има нещо вярно Wink
Оставям ви за сега, защото ще ходя да я мия моята Корселиня!
Хубав и слънчев ден на всички Hug Hug Hug

# 626
Jizzlobber, за златен талон трябва да имаш 10години без ПТП. ) Мъжа ми се кани от няколко години да ходи да си изкара, ама все го домързява. )

# 627
Не бяха ли 5 или 6г  Rolling Eyes

# 628
E, aз имам само 7, ясно. Mr. Green

# 629
Всъщност сега като чета из Нета, пише че се дава при 6години без нарушения. Но не мога да попадна на точна информация от КАТ примерно дали е така.

И ето една снимка да се посмеете. ))))

Общи условия

Активация на акаунт