? към младите шофьори(КИ) - 4

• 38 132
  • 708
  •   1
Отговори
# 300
Абе....мисля си да ви попитам-какво значи според вас кола с паднал акумулатор и липсващ бензин? Thinking

# 301
  • София
Абе....мисля си да ви попитам-какво значи според вас кола с паднал акумулатор и липсващ бензин? Thinking
Едновременно?!? Че не можеш да я подкараш по никакъв начин - не можеш да запалиш и да я караш  Crazy
Акумулаторът може да падне неочаквано, ако примерно колата е била забравена с включени фарове. Ако се озова в такава ситуация... сигурно ще трябва някой да ме дръпне до бензиностанция, за да заредя и да ми даде ток, за да запаля.

Това всичкото от обща култура го казвам, не разбирам от коли, както често си признавам  Blush

А как така липсва бензинът, някой го е източил? Мислех, че вече не крадат бензин и чистачки  Confused

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 19:35 от julie.k

# 302
  • Sofia
Абе и аз така мислех, ама преди няколко месеца ми откраднаха чистачките от Корсата, и то пред Кемпински!!!
А нещо напоследък много хора се оплакват, че крадат акомулатори.
Аз днес пак имах приключения с корсанка и ходене по сервизи, но поне беше дреболия и се разминах с малко, а и май вече си намерих сервиз, на който да разчитам, което всъщност е доста успокояващо.

# 303
За бензина специално да погледнат мембраната на ускорителната помпа, изобщо цялата гарнитура. Друго, което се сещам (ако колата не е нова, иначе не е нормално) иглата на моноинжекцията или иглите на инжекциона да се видят. То и да се обяснявам какво що, нито ще отгатна, нито ти  Wink. Сервиз те зове  Peace

А симптом теч на бензин + падане на акумулатор не знам какво би могло да е.

# 304
Прощавайте, че се включвам в темата, но искам да попитам нещо. Септември месец 2009г. си взех двата изпита листовки (вътрешен и КАТ) и след това по лични причини се наложи да изоставя курса, вече мина доста време и се чудех каква е давността на взетия изпит, тоест ако са минали повече от 6(?) месеца, трябва ли наново да се явявам или мога да продължа нататък с курса.
Благодаря.
  bouquet

# 305
Минали ли са 6 месеца от изпита  ти по теория в ДАИ,явяваш се на ново.

# 306

Благодаря за отговора.   bouquet

# 307

Благодаря за отговора.   bouquet

Моля.Успех с курса!

# 308
Wink. Сервиз те зове  Peace

А симптом теч на бензин + падане на акумулатор не знам какво би могло да е.

Мдааааа, благодаря... Grinning

# 309
  • София
На мен покрай коледните празниците нали ми падна акумулаторът - помислихме, че е дал фира и го сменихме. После и новият престана да зарежда и се откри тогава истината, че има проблем с алтернатора и съответно му правиха ремонт.  Peace Така че паднал акумулатор може и на проблеми с алтернатора да се дължи. Но вече и липсващия бензин - нямам идея, но аз така или иначе почти нищо не разбирам. Общо взето, ако има проблем по колата преди да отиде в сервиза си чета хубаво форумите на моята марка и модел кола и се подготвям.  Mr. Green Е, понякога и някакви несъществуващи симптоми и проблеми си измислям покрай това четене... но какво да се прави.  Laughing Rolling Eyes
Jizzlobber - Пиши после какъв се е оказал проблемът, надявам се да е нещо малко.  Peace

# 310
  • sf
На мен пък започна да ми скърца съединителя. Последните две седмици все мъжо я карапе и ми вика"при мен не скърца".  ooooh! А си се чува отчетливо, дано не се е скапал нещо.

# 311
  • София
Липсващ бензин + паднал акумулатор се сещам единствено за ситуация, в която някой ти е източвал бензина и алармата е свирила много дълго - за това е паднал акумулатора  Thinking
По принцип би трябвало да забележиш, ако ти изчезне много бензин наведнъж. Обаче ако харчи повече колата, мисля, че няма общо с падането на акумулатора - може да е съвпадение. А ако е така, причини и за двата симптома има мнооого - трябва да я прегледа специалист и да ги установи.

# 312
...дам, вариациите клоняха към използване на колата докато спим.... Laughing

# 313
  • На края на вселената!
Някой знае ли къде в София се доказва наличие на катализатор?
Евентуално колко струва  Praynig

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 16:23 от Томасе

# 314
На мен пък започна да ми скърца съединителя. Последните две седмици все мъжо я карапе и ми вика"при мен не скърца".  ooooh! А си се чува отчетливо, дано не се е скапал нещо.

Сигурна ли си, че не е от твои обувки, чиято подметка е намокрена, щото моя скърца със същите симптоми и разбира се само при мен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт