(*)(*) София, Ла Лече Лига среща! (*)(*)

• 15 390
  • 268
  •   1
Отговори
# 195
  • София
То и аз и бебо се записваме, пък дано да успеем да дойдем.

Крео, ще се радвам да се видим  Simple Smile

Там има ли къде да се оставят по-големи дечица (срещу заплащане) или не?

# 196
  • София

Крео, ще се радвам да се видим  Simple Smile

И аз ще се радвам. Тъкмо големите ще поиграят заедно.

# 197
ако не е само за членове на ЛЛЛ ,аз се записвам + бебе  Peace

Разбира се, че не е само за членове! Добре сте дошли!  Wink

... Там има ли къде да се оставят по-големи дечица (срещу заплащане) или не?

Амиииии "Тук-таме" не е детски клуб. Детето може да си рисува в кухнята или да си играе с ваши играчки, но няма възможност някой от нас или от Къщекулата да го занимава. Може би ще има и други по-големи деца с придружител баба (кх-кх, Шамане!!!!), не знам.  Simple Smile

# 198
Да се запишем и ние и да се надяваме, че ще можем да отскочим. Малко ни е далечко, а и с липса на личен транспорт става доста неудобно.  Rolling Eyes

Абе, за дрешките на Шаманка ще се постараем. Simple Smile

# 199
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Записвам се и аз, дано успеем да дойдем, че по принцип в 11 правя инхалация на дребуса. Ъъъъъ, да ми скатаете поне една рокля (по-голямшка). Ако идвам, ще съм освен с бебето и с мъжа, и големият здвер.

А до колко продължават срещите? Все ми се идва, ама ние докато се натуткаме и то станало поне обяд.

# 200
  • София
Ох, много ми се идва, ама много съм бъзлива за ходене напред-назад с бебе. Ако се престраша ....

# 201
... А до колко продължават срещите? Все ми се идва, ама ние докато се натуткаме и то станало поне обяд.

Раде, към час и половина. Напоследък малко прекаляваме и стигаме до два чАса.  Blush

# 202
# 203
  • Нюрнберг, под високото небе!
Запис за Тук-Таме, мама + бебе   ylinfant

# 204
бих искала и аз да се запиша (+бебо) - мерси Simple Smile

# 205
  • София, св. Троица
Здравейте и ние с бебето сме там  Hug

# 206
  • София
Здравейте!

Мисля и ние да дойдем - най-вероятно ще бъдем аз + бебка + батко. Силно се надявам да уговоря и мъжа ми да присъства, ама да видим.

# 207
  • Нюрнберг, под високото небе!
Запис за Тук-Таме, мама + бебе   ylinfant

Явно няма да успеем да дойдем, ще ми идват гости за РД..... Следващия път сме на линия!

# 208
Еми не е честно пък...
Да станеш сутрин по часовник...
Да водиш тежки преговори с опърничав мъж....
След час мрънкане, той най-накрая да каже "Добре, остави ми детето и се махай..."
И след половин час висене и лутане... да не мине никаква маршрутка...  tantrum
Щях да пристигна със сигурност, но дали щях да намеря някого.... явнооо, не ми е било писано!

Мрън, мрън, оплаках се! Сега ми е по-леко!  Rolling Eyes Smile Поздрави на всички и до следващия път!  wavey

# 209

Бебешко кафе в София!!!

Ако очаквате дете, ако имате бебе, ако искате да научите повече и търсите къде да зададете всички въпроси за кърмене – Бебешкото кафе е за вас! Бебешко кафе е отворена за всички среща, организирана със съдействието на
Ла Лече Лига
. Имаме удоволствието да Ви поканим за първи път в и София!

По какво се отличава от традиционната кърмаческа среща:

- не определяме конкретна тема  Simple Smile
- елате когато Ви е удобно и не се притеснявайте, ако се наложи да тръгнете по-рано
- питайте всичко, което Ви вълнува, свързано с кърмене, захранване, родителство, отбиване и т.н.
- открийте нови приятели - странични разговори и разделяне на групички не са проблем
- всъщност, няма особени правила – това е среща-седянка за кърмене в съвсем свободен формат, на която общуваме, почиваме си и се забавляваме!

Заповядайте при нашите приятели от Made in Home на ул. "Ангел Кънчев" 30А

на 13 февруари (неделя) от 11,00 ч. до 13,00 ч.[/b][/color][/size]

Заповядайте!   bouquet

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 18:45 от Бу

Общи условия

Активация на акаунт