ДА НЕ ДОПУСНЕМ ДЕЦА УЧАСТНИЦИ В "БИГ-БРАДЪР"

• 1 708
  • 27
  •   1
Отговори
ПЕТИЦИЯ: Без деца в Биг Брадър Фемили ! http://www.bgpetition.com/za_decata_na-Bulgaria/view.html ( Група във Facebook http://www.facebook.com/group.php?gid=309116787264 )

# 1
Няма да го гледам и не ме интересува. Всеки сам да си преценява доколко е здавословно за едно дете да попада в подобно... хм... н знам как да го нарека.

# 2
  • In someone's dreams
Нали тези деца си имат родители. Всяко семейство да си му мисли колко ще е вредно или не едно подобно дружно участие в Биг Брадър. Ама чак пък петиции да се правят .....

Ей на това му се вика да ти направят безплатна реклама!

# 3
Нали тези деца си имат родители. Всяко семейство да си му мисли колко ще е вредно или не едно подобно дружно участие в Биг Брадър. Ама чак пък петиции да се правят .....

Ей на това му се вика да ти направят безплатна реклама!
Съгласна съм. Защо трябва да се бъркаме в работите на другите семейства? Аз не допускам на мен никой да ми се бърка.
Пък и не смятам да го гледам.

# 4
  • на дъното
Тези петиции изобщо ако стигат до където трябва и дали им се обръща внимание.
Аз подкрепям  по долните постове Peace

# 5
Всеки родител преценява в крайна сметка. Според мен някои деца за съжаление живеят по-зле и от Биг брадър, това че не ги дават по ТВ с нищо не им променя ситуацията. Топката е у родителското тЕло, а колко му е акъла е вече друг въпрос.... Whistling

# 6
Децата си имат родители и не е наша работа да решаваме за чуждите деца.

# 7
Тези петиции изобщо ако стигат до където трябва и дали им се обръща внимание.

Това ми е интресно и на мен.

# 8
То вече участваха деца?

# 9
както повечето сте казали - децата си имат родители и те решават дали ще влязат с децата в къщата или без тях.До колкото знам не е задължително децата да влязат в къщата  Peace

# 10
Децата си имат родители и не е наша работа да решаваме за чуждите деца.

Абсолютно подкрепям това изказване!  Peace

# 11
Дайте да помислим за децата които са на улицата а не за тези които ще влязат в къщата на Биг Брадър.

# 12
  • София
Ааааа петиции трябва да се правят, нищо че не е помислено аджеба защо...

# 13
Ааааа петиции трябва да се правят, нищо че не е помислено аджеба защо...

Принципът е "дайте да дадем"  Mr. Green
Нямаме какво да правим, следователно защо да не пуснем една петицийка?... Пък ако ще да е за таралежите и подходящата за тях среда...

# 14
Изобщо не е моя работа да се бьркам на хората.Кой кьдето реши ,там да си води децата.Гледам от репортажите по телевизията колко деца висят по кастингите .Щом са там значи родителите им нямат нищо против.Никой насила не ги кара да влизат.
Хубаво е  да се обьрне внимание на други деца ,които нямат родители или са болни.За тях обаче рядко се пускат теми .

Общи условия

Активация на акаунт