Мнение за сироп ЕнТиСус

• 33 344
  • 21
  •   2
Отговори
Напоследък вървят ТВ реклами на лекарства (или по-скоро хранителни добавки) на Екофарм. Същите неща от няколко месеца се промотират и в един безплатен вестник за здраве.
Въпросът ми е конкретно за сиропа ЕнТиСус – някой давал ли го е на детето си по предписание от педиатър? Доволни ли сте?
Даже в същия в-к една лекарка в свое интервю похвали въпросното сиропче като многостранно и безвредно за деца – за суха и  влажна кашлица, за болки в гърлото и т.н. На същата  страница фигурираше и печатна реклама на ЕнТиСус, така че просто се чудя дали става дума за маркетинг или на пазара се е появило нещо добро…

# 1
  • Mediterraneo
И за суха, и за влажна кашлица? И сиропите ли почнаха широкоспектърни да ги правят  ooooh!

# 2
  • Бургас
Така пише на кутията наистина.Аювердичен продукт...билков.... Не знам.Давах от него,но пак си кашляше.Може би подпомага кашлицата,защото все пак е по-добре да кашля детето,ако организма иска да изхвърли нашественика.Много станаха вече ooooh!

# 3
  • На точното място
Аз нямам лични наблюдения, но на моя позната хомеопатката го предписала на малкия. Похвали ми го още преди да тръгнат рекламите /преди 1-2 месеца/ и каза че е много доволна.

# 4
изобщо не съм доволна!!!

# 5
Давам го за трети път още преди да започнат да текат рекламите и съм много доволна

# 6
И аз съм го давала,много преди да започнат рекламите,по предписание на педиатърката. Добър е!!!

# 7
  • Русе/София
Аз НЕ СЪМ ДОВОЛНА.Давах го по предписание на педиатъра,но малкия се "сцепи"да кашля.

# 8
и аз също не съм доволна,почти ни беше спряла кашлицата,а този сироп само усложни нещата и кашлицата беше ужасна.сменихме го и още след 3 часа детето спря да кашля

# 9
  • Бургас
Давала съм го,при лека кашлица и зачервено гърло,изписан ми от педиатър.Повлия в случая.

# 10
  • Варна
Сиропът всъщност е ЕнТиТус

# 11
  • там от където съм
И аз съм го давала,още преди да започне рекламата то телевизията личната ни го беше изписала и останах доволна.След това не ни се е налагало ,но не знам ако кашлицата е по сериозна дали ще има ефект,нещо като сиропа Студал е ,в началото върши работа.

# 12
При предното боледуване на сина ми, педиатърката го изписа. Вече беше пил от няколко вида сиропи и кашлицата продължаваше. Дали от ЕнТиТус или просто и дойде времето - кашлицата спря. От 3 дена пак е болен, и аз ентусиазирана от предния път започнах направо с този сироп. Да, ама като че ли този път не действа.

# 13
  • Благоевград
Аз го взех на своя глава и на моето дете помогна.Преди това бях сменила пак сама 3 сиропа и накрая лекарката изписа четвърти.Нито един не помогна.Кашлицата беше много дразнеща,по скоро към суха.Друго нищо му нямаше на детенце.Изпихме едно шишенце от този сироп и вече не кашляме.

# 14
  • София
Миналата седмица Алекс беше болен и педиатърката ни го изписа.
Повлия му добре и спря да кашля. Аз продължих да му го давам още 2-3 дни и сега наново започна кашлица Sad
Оказа се, че сиропа му е отключил алергия  ooooh!
Сиропчето е на билкова основа и трябва да се внимава при деца склонни към алергия

Общи условия

Активация на акаунт