Мнение за сироп ЕнТиСус

• 33 349
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за отговорите.

# 16
На синът ми му помогна при вирус с хрема и кашлица.

# 17
Миналата седмица Алекс беше болен и педиатърката ни го изписа.
Повлия му добре и спря да кашля. Аз продължих да му го давам още 2-3 дни и сега наново започна кашлица Sad
Оказа се, че сиропа му е отключил алергия  ooooh!
Сиропчето е на билкова основа и трябва да се внимава при деца склонни към алергия

до колкото знам сиропа е и за алерги4на ка6лица.на моето дете му го изписаха то4но за това

# 18
DOVOLNI SME...! Peace

# 19
И моето детенце го пие от няколко дни и въобще не кашля. Още веднага се повлия. Преди това му давах Амбрекс, от който не спираше да кашля. Изписа ни го педиатърката. Аз хич не вярвах като го купих, че ще има ефект, даже и Вентолин ни беше предписала, но до него не стигнахме  Praynig Само дето е гадничък на вкус и на малкия много не му харесва, ама....Така, че мога да кажа, че съм приятно изненадана и доволна от сиропа. Може би зависи на какъв етап се дава - ако е в началото....

# 20
  • вкъщи
Не ни помогна и ве4е сме с ларингит,сега пием противоалерги4ни,калц глуконат,амбрекс.Дано се разминем с антибиотика.

# 21
Здравейте!

Няма такъв универсален сироп, разбира се... Когато питате, кажете диагнозата на пациента- какво му има, щото кашлицата е симптом при различни състояния - тя не е болест сама по себе си.

Нормално е при едни състояния да помага, а при други - не. При това, на един и същи пациент.

Поздрави,
маг.фарм. Антон Вълев

Общи условия

Активация на акаунт