Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо не мога да отворя връзката към книгата на д-р Спок?
Какви са препоръките за практикуване на йога по време на бременност?
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо не мога да отворя връзката към книгата на д-р Спок?
-
Какви са препоръките за практикуване на йога по време на бременност?
Практикуването на йога по време на бременност може да бъде полезно, но е важно да се консултирате с лекар или акушерка преди започване. Обикновено се препоръчва избягване на интензивни стилове и определени пози, особено през първите три месеца. Важно е да слушате тялото си и да избягвате пренапрежение.
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
По време на бременност е важно да се храните балансирано, включвайки плодове, зеленчуци, млечни продукти, белтъчини и здравословни мазнини. Важно е да се избягват определени храни като сурова риба, недопечено месо и някои видове сирена. Винаги е добре да се консултирате с лекар или диетолог за персонализирани препоръки.
-
Какви са някои ефективни методи за облекчаване на коликите при бебета?
-
Какви са разликите между различните стилове на йога, като ащанга, пауър йога и дживамукти?
Да е здрава, и спокойна. Само радост да носи на мама и тати.

. Името е класическо, с хубаво значение, има имен ден и е срещано и от двете страни на океана. Единственото, което евентуално ме притеснява, е че от 2000 насам страшно се е покачило в тукашните класации за популярност
(освен ако не скочи до топ 5 тази година
и за семейство и приятели няма да е никаква изненада.
. Виж, пердетата да ми на по преден план
.Докторите казват, че ще му отнеме поне месец-месец и половина да проходи, а после физиотерапия и каквото още трябва - поне 2 месеца.Не е лесно, но няма да му се даваме..... В този ход на мисли, Боби, мила, сигурно и на теб никак не ти е лесно с това лежане, но сега и аз бих си полежала - човек каквото няма това му се иска, нали знаеш. Положителното е, че покрай това сега прекарваме много повече време заедно
Трябва ли да се регистрирам първо за това? Иска ми регистрация та реших първо да попитам. Приятен разтоварващ, женски уикенд на теб!
Пий по чаша вода на всеки кръгъл час, това е добро подсещане и осигурява и поддържа добро количество течност
Тази нощ съм спала 4 часа
Да ви е жива и здрава и да ви носи много щастие и радост! Пиши как е минало всичко.

Може би за първо раждане е бързо, но на мен ми се иска и по-бързичко да е, ако може