® E-bay - тема 46

• 40 294
  • 787
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
спечелих едни малки обувки за 2.99, обаче доставката ми е 4.99....хм newsm78, исках Request Total from the seller, но тои ми е изпратил инвоис на маила със същата цена за доставка 4.99...пак писах и му казах че доставката ми струва 1.90...и е много, това,което иска.

Накрая ще платя,ама мога ли да му поставя  негативен фиидбек...че ми писна от мушеници?

А кой ти каза, че доставката трябва да ти е 1.90 ?  Shocked
Ти когато си наддавала си видяла, че е 4.99 и си се съгласила.... Той си е сложил в цената и опаковка и бензин.
Total from the seller, може да искаш като си купила повече неща от продавача.
Много некоректно от твоя страна да поставяш негативен фийдбек  Sick Sick

# 736
а опаковката е амбалажна хартия или черен плик за отпадъци...опаковани със скоч #Crazy

всичките ми пратки от там досега са все около тази цена...затова знам Peace

а за Request не е задължително да си купил няколко неща за да имаш дискаунт.

днес купих и едни други малки обувки за 0.99 от друг продавач и поисках да ми намали доставката...е човека излезе разбран и го направи...та така...много си зависи от хората Peace

# 737
Кажете ми някакъв имейл на пейпал, на който мога да пиша за неоторизирана транзакция. Видях, че мога да използвам формата за контакти в Пейпал, но проблемът е, че трябва да се прикачат и документи, а там няма как.

# 738
а опаковката е амбалажна хартия или черен плик за отпадъци...опаковани със скоч #Crazy

всичките ми пратки от там досега са все около тази цена...затова знам Peace

а за Request не е задължително да си купил няколко неща за да имаш дискаунт.

днес купих и едни други малки обувки за 0.99 от друг продавач и поисках да ми намали доставката...е човека излезе разбран и го направи...та така...много си зависи от хората Peace

Миличка , щом си наддавала за един артикул и си го спечелила , това означава, че си се съгласила и със зададената цена за доставка. Нямаш право да недоволстваш и да искаш отсъпка!!! Ако не му платиш, човекът с пълно право може да ти лепне един негативен фийдбек, ама както си знаеш де...

Всеки път си повтарям, чрез нахалство към прогрес, но мен например би ме било срам ,ако спечеля едно нещо за 0.99 лири и да му искам и отсъпка, но то си зависи от хората както вече си казала !

# 739
абе кви хора сте вие ....хайде нема нужда .............никъде не съм написала че няма да платя , а точно обратното, ще платя но ...!тези цени от 0.99 са ми ясни...нали да не се плати на Ебей да се избие от доставката...

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 17:10 от Амбър

# 740
  • Montana
Kölsches Mädel, благодаря много за инфото   bouquet

# 741
Амбър , не знам ,какви хора сме, но това, което правиш е ,хммм ,как да се изразя , доста некоректно от твоя страна. И ние знаем тези цени от 0.99 , но пък никой не те принуждава да търгуваш за такива артикули , за които смяташ , че доставката е надвишена. И аз съм се ядосвала като съм плащала 5 лири напр. , а на опаковката пише 2, ама т'ва е положението. Кат' не ти отърва, купи си го от магазина !

Заради такива пазарлъци и мръсни номерца, много продавачи вече не искат да доставят до Бг !

# 742
Kölsches Mädel, благодаря много за инфото   bouquet

Златна е тя!
Колкото до намалянето на цените за доставките,лично аз смятам,че е некоректно да се пазарим за тях,след като вече сме спечелили търга!Продавачите са си направили сметката,като не ни изнася-има и други обяви...Нали така...
Редактирам се,в случай,че сте забравили за ден-два за прословутите UGG-ове-аз лично написах благодарствен мейл на търговеца за коректността му и  приличната цена за доставка.Така смятам за редно и при мен е практика.

# 743
  • Montana
Снощи пуснах първата си обява, в и-бей, но не я виждам никъде. Знае ли някой дали пращат известие на мейла, като ти я публикуват?

# 744
Много отдавна не съм пускала обяви и може и да греша, но мисля, че има някакъв срок , през който се задържа обявата и се проверява за нередности . Вижда се след няколко часа !

desinik , menarini   Hug

# 745
desinik, В потребителския ти панел "Май ибей" в Селинг сектора трябва да имаш в Актив (1), аз така си ги оглеждам и контролирам, не че нещо съм продала де.
Добре де, като наддаваш за някоя стока, не виждаш ли каква й е доставката, ако не ти харесва, не започвай алъш-вериш. Между другото, супер гадно ми става като видя България в някакъв списък с рестрикции, че не пращат до тук, а до други европейски страни - да. Е, ако ние си го правим, евала!

# 746
Наскоро имах случай в който доставката беше 2 пъти по-висока от продажната цена (това ми се случва само за продавачи от Китай). Кореспонденциата беше преди самата сделка , изяснихме се с продавача, кой какво иска и какво може да предложи.
Когато си биднал за една стока, това означава, че си съгласен с условията, вкл и условията на доставка. Не мога да разбера, като се регистрират хората в ибей не си ли четат общите условия.

# 747
някой знае ли дали може да се откажеш от активен търг

# 748
  • Казанлък of all places
Аз съм пазарувала от този продавач, имам втората чанта. На документа човекът направо си пише Gift.

На живо как е чантата? Добре ли изглежда?

Аз, в интерес на истината, си мислех,че ще е по-голяма. Това обаче ми е единственото разочарование. Мека изкуствена кожа, мноооого нещо събира, има достатъчно джобчета отвън и от вътре. Добра сделка е според мен.
И като казвам разочарование, моля, говорите с жена, за която идеалната чанта побира половината къща. Simple Smile

# 749
Аз за кажа, че когато пращам неща към Габко, ми пристигат горе-долу след две седмици. През първата седмица пратката пристига при тях в Лондон, а втората седмица пристига буса в България. Аз съм много доволна!

Май ще пускам първия си диспут - още не ми е пристигнала пратка от преди месец, изпратена към Габко. Продавача засега не ми отговаря кога е пратил пратката. Ще чакам до утре и му пускам диспут. Само как ще се обяснявам, ако се наложи, че не съм в Англия..

Общи условия

Активация на акаунт