® E-bay - тема 46

• 40 305
  • 787
  •   1
Отговори
# 720
Купували ли сте Play Station Portable от Ebay?Моля,дайте някакви насоки или препоръки за конкретен продавач!

Аз чакам XBOX 360, no ot Амазон. Погледни там цените са доста добри на техниката. Peace

# 721
# 722
  • София
Момичета, какво парочистачки си поръчвахте.....горе долу колко ви излезе доставката. Иска ми си да поръчам, но не разберам нито от мощности ... резервоари и т.н Щ е съм благодарна някой да сподели дали е доволен от поръчаната от него и да препоръча вид  Peace

# 723
Аз да покажа сега на какво съм хвърлила око, пък ще стискате палци да ги спечеля изгодно. ))))..
...........
Е, не. Не е истина колко са сладурски! Много завиждам  Blush Искам и аз момиченце!
Страхотни са!
 За момчета по-трудно се намират интересни неща. То и в магазините на живо момчетата са по-онеправдани Laughing
Абсолютно подкрепям!
Mirama , силно ти стискам палци да ги вземеш и то за "без пари" Simple Smile

# 724
Марама, признавам те. Всеки път показваш невероятни неща. Представям си принцесата... Поздравления. Аз като мъжка мама се присъединявам към мнението на Тришар и Наоми.
desinik, чантите ти също са супер.Колко излизат с доставката трите  newsm78 Предполагам, че е изгодно , но да питам. А с мито облагат ли се след като идват от Китай?

# 725
  • Варна
Страхотни са!
 За момчета по-трудно се намират интересни неща. То и в магазините на живо момчетата са по-онеправдани Laughing
Не е само за момчета. И за по-големи момичета също. Аз търся за 7-8 години и попадам все на разни дето са като за магистрални жрици или пък с Хана Монтана и компания, дето моята щерка не я харесва. Такива сладурски неща, каквито показва Мирама за по-голямо момиче не съм намирала.
Е може и в мен да е проблема, но нищо не намирам, дето да ме грабне.

# 726
Мерси много момичета, надявам се да спечеля поне половината. )))))

desinik, последната чанта много ми хареса, би ли дала линк към нея. )))

Despina, аз не съм гледала за по-големи деца, стигала съм най-много до 2г. ) Тя нищо че щерката е на 2г и половина, ама още носи 12-18м. ))))

# 727
  • Montana
Трите чанти са ми около 85лв., надявам се да няма ддс . Знае ли някой как да помоля продавача, да напише на колета,че е подарък, или по-ниска цена?

# 728
  • Казанлък of all places
Аз съм пазарувала от този продавач, имам втората чанта. На документа човекът направо си пише Gift.

# 729
  • Montana
Аз съм пазарувала от този продавач, имам втората чанта. На документа човекът направо си пише Gift.

На живо как е чантата? Добре ли изглежда?

Mirama, ето линк, но виждам ,че продавача има само купи сега на вс чанти.
http://cgi.ebay.co.uk/New-Brown-Leather-Lady-Shoulder-Tote-Handb … sh=item3ef8bea30f

# 730
Mirama, , нещата дето си набелязала са наистина супер сладки! Особено последните две !

Desinik , твоя продавач дава отстъпка по принцип . Видях в описанието. А ти как му поиска отсъпката : чрез мейл или с рикуест през Ибей ?

# 731
  • Montana
Mirama, , нещата дето си набелязала са наистина супер сладки! Особено последните две !

Desinik , твоя продавач дава отстъпка по принцип . Видях в описанието. А ти как му поиска отсъпката : чрез мейл или с рикуест през Ибей ?

По меил, незнам как чрез рикуест, би ли ми казала , моля те ,че искам 2 часовника от един китайски продавач и той не ми отговори на мейла?

# 732
desinik, мерси, сега я разгледах хубаво. ))))

Kölsches Mädel, все за някой ще се преборя. ))) Че мен като ме обхване манията за пазаруване и е чудо....ама все гледам да се спирам...че всеки път едвам и затварям гардероба на госпожицата и се оказва, че някой дрехи изобщо не мога да ги облека. )))

Ето тук да ви я покажа с едно костюмче от лятото, само не помня марката, но пак беше някаква английска. )))
не се вижда много хубаво цялото, ама от модела, толкова...)))
отпред  отзад  клекнала

# 733

По меил, незнам как чрез рикуест, би ли ми казала , моля те ,че искам 2 часовника от един китайски продавач и той не ми отговори на мейла?

Отиди на Won  в My Ebay. Там ще ти стоят нещата, които са за плащане. Избери опцията Pay now, отгоре ще ти излезне Request Total from the seller. Натискаш го и продавачът автоматично получава твоят рикуест за нов инвойс с комбинирана доставка. Изчакваш и периодично проверяваш дали ти е пратил . Това е .

# 734
спечелих едни малки обувки за 2.99, обаче доставката ми е 4.99....хм newsm78, исках Request Total from the seller, но тои ми е изпратил инвоис на маила със същата цена за доставка 4.99...пак писах и му казах че доставката ми струва 1.90...и е много, това,което иска.

Накрая ще платя,ама мога ли да му поставя  негативен фиидбек...че ми писна от мушеници?

Общи условия

Активация на акаунт