® E-bay - тема 46

• 40 326
  • 787
  •   1
Отговори
# 255
Хонг Конг-има и много читави има и ментета.Пристигат за минимум 20 дни,а ми се е случвало и за 70 дни.
Monsoon-скъпа марка и качествена,имат доста етно дрешки обаче имат и уникални неща!Едно детско панталонче за 2-3 години е 40 и няколко паунда..Имат много хубави дрешки,като изключа някои прекалено етно-бродирани,чорапогащници страхотни и невероятни фиби  Peace Разкошни шапки ,ръкавици-аксесоари изобщо за деца и жени.

# 256
Какво ми се случи!!! Печеля търг от с безплатна доставка до английски адрес, но когато получих е-меил да платя - доставка 1 лира (до същия адрес)   newsm78

Пиши на продавача че е станала грешка и той ще ти изпрати нов инвойс през който да платиш

# 257
Имам нещо, което не искам да платя и продавача е пуснал диспут за неплатена стока.
Какво ще ми се случи?
Ако е само страйк,то той след колко време изчезва?

# 258
  • на пистата
искам комплект шал и ръкавици,как да търся

# 259
# 260
а гащи тип кЮлоти ?
скоро ще имам нужда (голяма) от сериозна женска помощ
в този форум дали има жени ?

# 261
А ти се появи  Mr. Green
Имаш да черпиш  Sunglasses

# 262
що ?
доколкото знам последното което казах беше че всички имате да ме черпите
аз имам да черпя в петък

# 263
дУбре, ще те черпя  Crazy

# 264
Имам нещо, което не искам да платя и продавача е пуснал диспут за неплатена стока.
Какво ще ми се случи?

амиии... не изчезва  Mr. Green

# 265
Reserve Not Met) - това какво трябва да означава - за часовник става въпрос newsm78

# 266
Reserve Not Met) - това какво трябва да означава - за часовник става въпрос newsm78

Цената е под минималната, заложена от продавача.

# 267
Моя продавач, дето ми изцепи шипинг 50 долара, свали на 35 и аз пакму отказах да платя. Сега той ме навива да платя всички,заедно с шипинга и после той щял да ми върне парите. Във връзка с това,че щял да пуска обявите отново щом съм се отказала и имал някакви такси. Как да  постъпя? Дали ще ми върне парите изобщо?

# 268
Какво ще ми се случи?

амиии... не изчезва  Mr. Green

Завинаги ли си остава #Crazy

# 269
Видяхте ли, има нови правила в ebay ще има максимален шипинг Simple Smile
Т.е. вече няма да могат да слагат шипинг 50 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт